Massallah iki aracada canli canli izledik gorduk hamiti o kadar hafife almayin ozellikle mami abimle tam basma anlarinda 3 e atis anlarimda yanlarinda oldukki gorelim adam vitesleri atiyor yani cvk nin **** oynuyo vitese koydugunda daha ne yapicak adam sonunda bir araya gelip konusuldu zaten ordada herkez gorucegini gordu EV rc hizli gercekten neden daha denenmedi denilebilir ama filtre yolda ucup gitmis arabanin altindan onun icin denenmedi hatta ibo hep atarliyadedi donup otobana cikalim 5 sonu gorelim ama malesef filtre olmadigi icin bu olmadi tekrardan ayaginiza saglik beyler
Baska bi isteyiniz varmi orcun beynoterden tastik fln? Ya olm bi guldurme beni ya nelerden bahs ediyon sen araban zaten pug bildigim kadari ile kazasi yok macunu yok taban halin arka koltuk sag koltuk sokuk ee daha ne bende bi dunya macun arti sunroof var sen ne kadar sokuksen bende o kadar sokugum hala neyin kilo derdindesin anlamadim?? Ue de sunrooflu ayni bu kadar sokuk ben ayip olmasin size deniycez diye maslakta karbon bagajla kaput duruyo ben arabaya takmiyorum emin olki ben senden agarimdir orcun he sunuda belirtiyim ben ev r ile denerken sag koltugumda takiliydi
![]()
biinip nolcak kı moruk tartısmaya yer acılır baska bısey olmaz atıyorum sen 900 kg sın dier adam 850 kg adam senı gecse al sana polemik bende 850 kg olsam durum faklı olurdu ben senı gecerdım gibi
ben boyle bı yarısta elımden gelenı ardıma koymam acık konusayım. ne var ne yok sokerım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)