Sadece kadrana bakarak konuşuyorum. Bana biraz yavaş geldi kadran.
Sadece kadrana bakarak konuşuyorum. Bana biraz yavaş geldi kadran.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bencede cok tatmin edici degil ozellikle sanzuman ornlarindan dolayi hic gitmiyormus gibi hissettiriyo ama 1.0 bar icin 50-170km 15 saniye fena degil gibi emsallerine gore..Stage 2 yazilimda daha tatminkar olacagina inaniyorum cunku ayar yokken bu turbonun 2.0 bar bastiginada sahit oluyodum![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
maşallah fene değil yazılımı yapınca daha iyi olacak kesin...
benimde video çekesim geldi![]()
Stage 2 1.4tsi dsg ler ayni hizlanmalari 2-3 saniye daha iyi yapip 240hp civarlari soylendiginde garip gelmiyor galiba abiiyi kotu yoruma acigiz yazdim sonucta ilk postta abi zaten bu basincla olacagi anca bu kadar..video isteyenler oldugu icin koydum bu halinin videosunu..daha iyi olucak stage 2 yazilimla..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
süreleri videodan değil de pbox ile ölçesiniz daha sağlıklı olur. ***** 50 ile giderken kadrandaki hata 1 km var yokken 170 ile gittiğinde öyle olmuyor. Tabi her aracın da kadran hatasının aynı olmadığını düşünürsek kıyaslamak açısından daha da önem kazanıyor. Videoyu iş yerinden izleyemedim. Umarım sıkıntısız, keyifle binersin Ertuğ...
araç hızlı fakat bencede vites oranlarından dolayı gıtmıyor gıbı hısettırıyor . eğer yuklenırse yuksek guclerde o vıtes oranları iş yapar diye dusunuyorum
puntonun dibiii diyosun haa ertuğcum,,maaşallahsana bi polo gti bulmak lazım ibo da rs için ararken hazır katıl ona sende sebeplen derim
....
Biraz geç olsada maşallah ertuğcumYeni yazılımlı halini bekliyorum
![]()
Gott weiss ich will kein engel sein...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)