Maşallah 2 aracada debriyaj düzeltilip sağlıklı bi deneme olur inşallah eğer burda olucaksa deneme izlemeye orda oluruz :)
Printable View
Maşallah 2 aracada debriyaj düzeltilip sağlıklı bi deneme olur inşallah eğer burda olucaksa deneme izlemeye orda oluruz :)
maşallah her iki aracada, kartopuda iyiymiş, baya sıkı maşallah..
her iki aracada maşallah güzel denemeler olmuş :)
maşallah 2 aracada
istanbul gibi bir yerde debriyajı kaçıran bir GTI şaşırtıcı geldi.Bu direksiyonsuz araba kullanmak gibi birşey :) eksikler tamamlanıp bu 2 araç basmalı
iki aracada maşallah güzel deneme olmuş.şanzıman farkı var birde debriyaj kacırıyor bunlarda yapılsın bahanesiz tekrar denenir.he birde arkadaşlar her vites bi boy onde olur kaçırmasa 3 boy daha hızlı gider yazmış 3 diil 4 boy daha iyi gider 2 de basılıyorsa.demek bizim kartopu leş gitmiyor denemeye gerek yok bu videodan herkes herseyi anlamış birkerede.deneyenlere maşallah selcuk arkadaşa ayrıca teşekkürler o debriyajla denediği için
Kanka yanlis anlamada ben hic bir videoda birakmiyorumki araba bitiyor yine basiyorum onumuze bsy cikmadigi surece ne yapayim araba bitmis inip itemem ya:) debriyajida bahane etmiyorum kafa burun yuruduk tanismis olduk asil mac adapazarinda olucak diyorum:icon_tup:
iki aracada maşallah allah tekerinizi düz bastırsın kazasız belasız
kimse darılmasın gücenmesin ama ben bu reg'i seviyorum :)
maşallah araçlara,
Selçuk kardeşim kahvenin orda çok dolaştın bir aşağıya bir yukarıya debriyajın bitti tabi..:)
mami kahveci seni arıyo,ateş seni çağırıyo...:D
Başka yer bulun ben oraya gitmem bidaha ozaman..:)
savaş abiden kahveciyede gider :)
Valla maşallah reg fena fena yürümüş o debriyajla benim içim kıyıldı izlerken sen basmaktan bir an vazgeçmemişsin ve kafa burun gitmişsin. Nazar değmesin aracın hakikaten yürüyor maşallah diyelim
Kartopuda fena gidiyor ve fena duruyor renkdaşım onada maşallah :) beyaz 106 bir başka yav
şimdiki 106 ların sesı bıle bı baska REG dekı ses neydı öle:) bu kacırmayla böle yuduyse REG gıram kacırmasa neler olur kım blır maşALLAH :) CRM yapmıs adaletını ıkı aracında tekerıne tas degmesın:)
herşeyi anladımda parmeşanali mi personelali mi parkinsonali mi o ne
İki aracada maşallah zevkli videolar olmuş. Reg gücünün bi kısmını havaya sıkmış:) sanki debriyaj tokatlıyor gibi :) geçme geçilme olmamış bence kafaburun yürümüşler. Kazasız belasız günler..
maşallah iki aracada... Emegi geçen herkezin emeğine sağlık :)