Maşallah 2 aracada debriyaj düzeltilip sağlıklı bi deneme olur inşallah eğer burda olucaksa deneme izlemeye orda oluruz![]()
Maşallah 2 aracada debriyaj düzeltilip sağlıklı bi deneme olur inşallah eğer burda olucaksa deneme izlemeye orda oluruz![]()
maşallah 2 aracada
istanbul gibi bir yerde debriyajı kaçıran bir GTI şaşırtıcı geldi.Bu direksiyonsuz araba kullanmak gibi birşeyeksikler tamamlanıp bu 2 araç basmalı
iki aracada maşallah güzel deneme olmuş.şanzıman farkı var birde debriyaj kacırıyor bunlarda yapılsın bahanesiz tekrar denenir.he birde arkadaşlar her vites bi boy onde olur kaçırmasa 3 boy daha hızlı gider yazmış 3 diil 4 boy daha iyi gider 2 de basılıyorsa.demek bizim kartopu leş gitmiyor denemeye gerek yok bu videodan herkes herseyi anlamış birkerede.deneyenlere maşallah selcuk arkadaşa ayrıca teşekkürler o debriyajla denediği için
iki aracada maşallah allah tekerinizi düz bastırsın kazasız belasız
kimse darılmasın gücenmesin ama ben bu reg'i seviyorum![]()
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
maşallah araçlara,
Selçuk kardeşim kahvenin orda çok dolaştın bir aşağıya bir yukarıya debriyajın bitti tabi..
mami kahveci seni arıyo,ateş seni çağırıyo...![]()
Başka yer bulun ben oraya gitmem bidaha ozaman..![]()
Valla maşallah reg fena fena yürümüş o debriyajla benim içim kıyıldı izlerken sen basmaktan bir an vazgeçmemişsin ve kafa burun gitmişsin. Nazar değmesin aracın hakikaten yürüyor maşallah diyelim
Kartopuda fena gidiyor ve fena duruyor renkdaşım onada maşallahbeyaz 106 bir başka yav
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
şimdiki 106 ların sesı bıle bı baska REG dekı ses neydı ölebu kacırmayla böle yuduyse REG gıram kacırmasa neler olur kım blır maşALLAH
CRM yapmıs adaletını ıkı aracında tekerıne tas degmesın
![]()
Time is money time is power!!
herşeyi anladımda parmeşanali mi personelali mi parkinsonali mi o ne
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
İki aracada maşallah zevkli videolar olmuş. Reg gücünün bi kısmını havaya sıkmışsanki debriyaj tokatlıyor gibi
geçme geçilme olmamış bence kafaburun yürümüşler. Kazasız belasız günler..
DTi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)