anılım bi akşam ara beni cidden merak ettim gidişini ;) tadımışsındır nickten heralde :D
Printable View
anılım bi akşam ara beni cidden merak ettim gidişini ;) tadımışsındır nickten heralde :D
Donus yapmadi adas ama denerim tabiki benim araba onunki kadar gitmiyodurda hayal iste benimki bi gorelim maksat onun arabada 180 de kesiliyo benim gibi :D
Gözü yükseklerde ondan dönmüyor herhalde typer,s2000fln ilginç:D
Benle denerse iyi olur ben gormus olurum arabami :D
Onere soyliyelim olmadi onla denesin bi 80-180 :D
roll var dediler geldik :D emre ne zaman deniyoruz :D:D
Kanka yazmicam daha :D
sen hala satmadınmı arabayı emre:) bi roll videosu çek çabuk gider:D
o mıkık denso pompa o kadar mazot nasıl basıyor açıklasanızda öğrensek :D
cidden birisi yürüsünde videoda görelim neyin ne oldugunu :d
Tamam abi Haberleşiriz araba çıksın (:
istediğin VTi ı getirebilirsin atmosferik yüklü deneyelim. Stock type R ı geçerim. başka bişey demiyorum...
emre e36 M3 le 180 hp hali ile az bucuk kovalıyordum 200 lere kadar 245 hp haliyle e36 yı geçeriz diye düşünüyorum.
telefon numaramı yazdım öneki sayfalarda var :) arabanın Üst kapakta problem çıktı dayanamadı :D tekrardan 245 hp olarak kullanırmıyım bilemem araba o güce dayanamıyor belli :)
typer typer dediniz noldu kapak bile isyan etti
kardeşim 6 mayıs pist günlerine gelicem arabam cok yüklü değil b16b var p28 headers filtre eksoz başkada bişey yok su anda tekere 180 190 veriyodur tahminimce belkide daha az senle yürümek istiyorum ;)
Anil mazot pompasina bi işlem yaptiniz mi ?
yetişirse değil ama tekrar aynı güçleri çıkarmayı düşünmüyoruz aynı şekilde yeni gelen kapakta çatlayacak parayı sokakta bulmuyoruz bu arabanın haddii 180 hp 300 km yol yaptık sıktık ettik çatladı kapak bidaha yapmaya değmez.
maşALLAH güzel değer..specler gizli olabilir isteyen açıklar istemeyen açıklamaz..
kardsım benım sonucta aracını satmak ıcın sahıbındene ılan acmıssın..alacak adam ıcınde ne turbo var bılmeden mı alacak suprızmı bu?
dou gereklı acıklamaları fazlasıyla yapmıs agzına saglık.
alacak olan adam tabiki specleri bilecek burdada açıklayacaktım herkes aceleci davrandı. açıklanacakta birşey kaldıgını düşünmüyorum eski turboma geri dönüyorum zaten GT 1749 Belki bir arkadaşımla takas edecegiz araçları araç tekrar 180 hp 350 Tork olarak hayatına devam edecek fazlası haram...
belki bu akşam belki pazartesi belki haftaya iş durumuna bağlı olarak yapıcaz.
bu kadarmıydı yani 245hp rüyası
Ne basınç,ne nos,ne piston.Hiç bir tuning işlemi uygulamadan 130.000 km'deki 1.7 dti'nin
1 kere kapak çatladı,3 kere orjinal turbo değişti,Araç 120 km'yi geçince arıza lambası yanıyordu.Hiç bir şekilde sorunu çözemedik ve sattık
Aracınız iyi dayandı geçmiş olsun
Tabiki olabilir,
Sen "bu araclarin motoru saglam, Allah'in izni ile birsey olmaz" dedigin icin o konusmalari alintiladim. Halbuki en basta evet bu gucu denemek icin yaptik dayanmaz zaten bu guce, sansimizi deniyor deseydin ve birazda havadan ucmayarak daha alcakgonulluce konussaydin burdaki insanlar sana o aractan stock internal, kapak ile o gucu alamayacagini soyler, ruyandan uyanmana yardimci olup cebinden bosa para harcamani da engellerdi.
Hos para senin, araba senin, gencsin, kanin fikir fikir (:
Ama buradki insanlarin bircogu tecrubeli ve bilgili... Cin olmadan adam carpmamak lazim ;)
Gecmis olsun ;)
300 hp üstü yapman için bi corsa parası daha harcaman gerekir üstüne üç beş bişeyler daha koyarsın sonra şanzuman yenilersin 5kda ordan gitti falan filan uğraşmaya değmez :)
kardeşim geçmiş olsun ama boşa konuşmuyoruz demek burda degil mi ?
bi gün bir arkadaşımızın 1.8 t ile otobandayız. vti roll'ü izlicez ve arabada 4 kişiyiz. araçta gt30 ayarında bir turbo var ve 1.3 bar falan basıyor. stock internal ile 350 hplerde. araç otobanda 3. viteste bastıgımız zaman normal asfaltta cok az sarıyordu. yeni dökülen siyah asfaltta hiç sarmıyordu. arkadaş sakin giderken 3. viteste gazı dipledigi anda araba deliler gibi sarmaya başladı. basınç saatine bir baktık araba 1.8i gördü ve arkadaş cekti ayagını. araç o anda 400-450 hp aralıgında bir araç gibi tepki verdi yani. sonra fark ettik ki wg hortumu cıkmış allah ne verdiyse basacakmış araba arkadaş cekmese ayagını. bu konuyu da neden paylaştım biliyor musun ? kul yapısı bu makinalar. bişey olmaz allahın izniyle falan demekle koruyamıyorsun.
sen eger hızlı bir araçla otobana cıksaydın ve denemeye başlasaydın 5. vitese attıgın anda ya kapak çatlicaktı ya da kol falan cıkaracaktı araba allah korusun. ve şu andaki kadar rahat kurtulamayacaktın o işten de. allah korumuş. sınırlar vardır zorlanmaması gereken. bence zorlama parana yazık.
arabana taktıgın kalın contayı da sök orjinal contayı tak 2 bar bas rahat rahat bin. kalın conta oldugunu da bir yerden duymadım. ;)
Kalın contayı bu konuyada yazdı zaten kaçırdın sanırım
kalın conta yazmadı diye hatırlıyorum. conta farklı dedi sadece. yazdıysa da görmedim. ama neyin nasıl olması gerektigini bildigimi düşünüyorum :)
aklın yolu bir ondandır :)
Geçmiş olsun kardeşim hep bu typercilerin s2k cıların nazarı değdi;)