19 yaşında çocuk sizi iki tane video ile sarmış konuya iki de sallamış 300 yapıcaz bunlar çok sağlam diye sizde direk tavaya atlamışsınız valla helal olsun. Yakında siyasetçi olur bu çocuk.
Printable View
19 yaşında çocuk sizi iki tane video ile sarmış konuya iki de sallamış 300 yapıcaz bunlar çok sağlam diye sizde direk tavaya atlamışsınız valla helal olsun. Yakında siyasetçi olur bu çocuk.
nicki yanlış hatrlamıyosam sene başında corsa arıyordun konuyu bayağa takip etmştm. alıp kısa sürede buralara getirdiysen bravo:D üstüne bide kırmışın:D
:)
Aynen abi sende işi çözmüşüsün :)
:D
2 de sallayan Yok internallere girince neler çıkacağını hepimiz görücez. şuanlık 2.3 Barda kullanacağım. ilerde durumları düzeltince motor içine girip gereken herşeyi yapınca 300 ve üstü birşeyler çıkacak mutlaka burda kimse tavaya atlamış değil birçok kişi yaptığın yanlış motor elinde kalıcak gibisinden uyarmaya çalıştı bu kadar basit... bende ne olursa olsun şansımı denedim.
:heyoo::heyoo: :D bence şimdiden sallasın baksana adam s2klarla tashq geciyor :D
180 km roll bitirceksiniz yani dbsyle 150 de basın 180 de bitsin :D :D
su 245 lik halinin dyno videosu yada cıktsı varmıdır bir taratıp atsan bizde ibret alsak :D
kanka aslında senın denemen lazım zor ile gerci sen bu kadar hızlı degilsin ama zevvvvk işte ..
Son olarak satılık crx var gidip yarın corsa alcam hedef 350+hp :hahaha:
evet dostum bencede sat CRX i boşa uğraşma o aletle sen konuyu iyi okumadan yorum yapma video zaten var 245 hp çıktıgınıda herkes biliyor ama sağlıklı olmadıgına beni ikna etmeye calısıyorlardı. bütün olay bu ;) Ry 741 Dyno Megachips | İzlesene.com Video
http://www.izlesene.com/video/ry-741-80-170-kmh/6149627 buda 80 - 170 Kmh videosu...
http://f1204.hizliresim.com/w/x/51t2z.jpg Buda resmi videonun sonundada gözüküyor Sonuç
Benim anlamadigim mehmet gazihan bu kadar actiktan sonra uyarmadi mi kisalim kirariz diye. Bi de sana soyliim dyno uzerinde aldigin gucu yolda alamayabiliosun. Dyno uzerinde yuk binmedigi icin avans vurmaya biliyor o nedenlede o gucleri cikartabilio ama yuke bindikten sonra avans vurmaya baslayip arizalar cikartio. Ya otomatik olarak gucu kesiyor ya da internal a zarar veriyor. Burada sana yapilan uyarilardan once dynosheet i gorduktan sonra mehmet gazihan in yazilimi duzeltmeden seni salmamasi gerekirdi.
Aracınız kaç km'de ? Kaç km'dir bu şekilde yüklü haliyle kullanıyorsunuz?
Bu 245hp 459nm nasıl alındı, nos falan mı bastınız?
Kadran videona da baktım hiç bu değerlerdeki gibi gelmedi :D
133.000 de yükledim 180 hp 350 nm tork olarak 7000 kmdir sorunsuz biniyordum taki 3.0 - 3.2 bar basınç basana kadar :D
:) Serüven 180 hp olarak devam ediyor :)
Nos basılan araçta duman olmaz kadran videosunda 3 kişi + bagajda subwoofer varken çekildi Nasıl bir ivmelenme bekliyorsunuz anlamadım. 80 den 120 ye patinaj çekerek cıkıyor araç yolu tutmuyor daha ne olucak ? 180 e kadar patinajamı düşmesi lazım :cool:
bence videoda araç gayet 245 hp'miş gibi gidiyor.
Ben hala mamiyle denenmeli diyorum :)
Evet polo ile denenebilir
polo ile güzel deneme olur gerçekten
deneyelim :)
Evet arkadaşlar kapakta sorun çıkmadı yağ basıncından dolayı contada sıkıntı yaşamışız Ry 741 245 Hp olarak Cumartesi Gecesi Rollinge geliyor :D
http://f1204.hizliresim.com/w/y/531jz.jpg
Yağ basıncıncan dolayı olan sadece contaya olmaz aşağıda yataklara bakın esas.
anıl hala dinlemiyosun :D 300-500 liralık işlerle kurtarıyosun şansını zorlama :) komple motor girecek işin içine bence dikkatli ol :)
Ataşehire gitmişken typer-s2000 ne bulursan dene bahsettiğin güçteysen geçmen lazım :)
Dou yok o DBS ile deneyecek kıracak o zaman akıllanacak. Gazihan ve sen bilmiosunuz o bilio.
anıl 2 bar yap nos bas cok daha mantıklı :)
motoru eline alacan bak herkes aynı fikirde anıl ...
coni motoru eline almasan bile yakında bi tarafları koparıcan ben sana söyliyim :D 15 semi slick ayarlıyimmi sana??? :)
kaldır arabanı sende biraz :D bizdekiler böyle :D:D
http://i550.photobucket.com/albums/i...o_ali/semi.jpg
anıl kardesım, polo hazır senı beklıyoruz rollıng ıcın nezaman deneyebılırız?
Aya piston göndericen yani iddialısın.
anıl arabanın son durumu nedir ? eğer araban hazırsa 180 bg lik aracımla izmit pist günlerindne sonra senle denemek istiyorum ister teke tek basalım ister 2 kişi basalım 60 - 200 ? cidden nasıl gittiğini görmek istiyorum bende eksiklerimi görmüş olurum uygunmu?