User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
206 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Ry 741 Corsa 1.7 DTi

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anildalga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şansımı denemek istedim olamaz mı bende biliyorum o güce dayanmicağını ama ne kadar gidecegini merak ettim.

Malesef Kısa sürdü
    Tabiki olabilir,
    Sen "bu araclarin motoru saglam, Allah'in izni ile birsey olmaz" dedigin icin o konusmalari alintiladim. Halbuki en basta evet bu gucu denemek icin yaptik dayanmaz zaten bu guce, sansimizi deniyor deseydin ve birazda havadan ucmayarak daha alcakgonulluce konussaydin burdaki insanlar sana o aractan stock internal, kapak ile o gucu alamayacagini soyler, ruyandan uyanmana yardimci olup cebinden bosa para harcamani da engellerdi.

Hos para senin, araba senin, gencsin, kanin fikir fikir (:

Ama buradki insanlarin bircogu tecrubeli ve bilgili... Cin olmadan adam carpmamak lazim

Gecmis olsun
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    300 hp üstü yapman için bi corsa parası daha harcaman gerekir üstüne üç beş bişeyler daha koyarsın sonra şanzuman yenilersin 5kda ordan gitti falan filan uğraşmaya değmez

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim geçmiş olsun ama boşa konuşmuyoruz demek burda degil mi ?

bi gün bir arkadaşımızın 1.8 t ile otobandayız. vti roll'ü izlicez ve arabada 4 kişiyiz. araçta gt30 ayarında bir turbo var ve 1.3 bar falan basıyor. stock internal ile 350 hplerde. araç otobanda 3. viteste bastıgımız zaman normal asfaltta cok az sarıyordu. yeni dökülen siyah asfaltta hiç sarmıyordu. arkadaş sakin giderken 3. viteste gazı dipledigi anda araba deliler gibi sarmaya başladı. basınç saatine bir baktık araba 1.8i gördü ve arkadaş cekti ayagını. araç o anda 400-450 hp aralıgında bir araç gibi tepki verdi yani. sonra fark ettik ki wg hortumu cıkmış allah ne verdiyse basacakmış araba arkadaş cekmese ayagını. bu konuyu da neden paylaştım biliyor musun ? kul yapısı bu makinalar. bişey olmaz allahın izniyle falan demekle koruyamıyorsun.

sen eger hızlı bir araçla otobana cıksaydın ve denemeye başlasaydın 5. vitese attıgın anda ya kapak çatlicaktı ya da kol falan cıkaracaktı araba allah korusun. ve şu andaki kadar rahat kurtulamayacaktın o işten de. allah korumuş. sınırlar vardır zorlanmaması gereken. bence zorlama parana yazık.

arabana taktıgın kalın contayı da sök orjinal contayı tak 2 bar bas rahat rahat bin. kalın conta oldugunu da bir yerden duymadım.

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalın contayı bu konuyada yazdı zaten kaçırdın sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalın conta yazmadı diye hatırlıyorum. conta farklı dedi sadece. yazdıysa da görmedim. ama neyin nasıl olması gerektigini bildigimi düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kalın conta yazmadı diye hatırlıyorum. conta farklı dedi sadece. yazdıysa da görmedim. ama neyin nasıl olması gerektigini bildigimi düşünüyorum
    Ben direk kalın olarak algılamışım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aklın yolu bir ondandır

A.Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeşim hep bu typercilerin s2k cıların nazarı değdi
    Custom Electronic Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    19 yaşında çocuk sizi iki tane video ile sarmış konuya iki de sallamış 300 yapıcaz bunlar çok sağlam diye sizde direk tavaya atlamışsınız valla helal olsun. Yakında siyasetçi olur bu çocuk.
    IN BOOST WE TRUST

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nicki yanlış hatrlamıyosam sene başında corsa arıyordun konuyu bayağa takip etmştm. alıp kısa sürede buralara getirdiysen bravo üstüne bide kırmışın

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim geçmiş olsun ama boşa konuşmuyoruz demek burda degil mi ?

bi gün bir arkadaşımızın 1.8 t ile otobandayız. vti roll'ü izlicez ve arabada 4 kişiyiz. araçta gt30 ayarında bir turbo var ve 1.3 bar falan basıyor. stock internal ile 350 hplerde. araç otobanda 3. viteste bastıgımız zaman normal asfaltta cok az sarıyordu. yeni dökülen siyah asfaltta hiç sarmıyordu. arkadaş sakin giderken 3. viteste gazı dipledigi anda araba deliler gibi sarmaya başladı. basınç saatine bir baktık araba 1.8i gördü ve arkadaş cekti ayagını. araç o anda 400-450 hp aralıgında bir araç gibi tepki verdi yani. sonra fark ettik ki wg hortumu cıkmış allah ne verdiyse basacakmış araba arkadaş cekmese ayagını. bu konuyu da neden paylaştım biliyor musun ? kul yapısı bu makinalar. bişey olmaz allahın izniyle falan demekle koruyamıyorsun.

sen eger hızlı bir araçla otobana cıksaydın ve denemeye başlasaydın 5. vitese attıgın anda ya kapak çatlicaktı ya da kol falan cıkaracaktı araba allah korusun. ve şu andaki kadar rahat kurtulamayacaktın o işten de. allah korumuş. sınırlar vardır zorlanmaması gereken. bence zorlama parana yazık.

arabana taktıgın kalın contayı da sök orjinal contayı tak 2 bar bas rahat rahat bin. kalın conta oldugunu da bir yerden duymadım.

Aynen abi sende işi çözmüşüsün

Alıntı BaTu-Rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben direk kalın olarak algılamışım

Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nicki yanlış hatrlamıyosam sene başında corsa arıyordun konuyu bayağa takip etmştm. alıp kısa sürede buralara getirdiysen bravo üstüne bide kırmışın

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    19 yaşında çocuk sizi iki tane video ile sarmış konuya iki de sallamış 300 yapıcaz bunlar çok sağlam diye sizde direk tavaya atlamışsınız valla helal olsun. Yakında siyasetçi olur bu çocuk.
    2 de sallayan Yok internallere girince neler çıkacağını hepimiz görücez. şuanlık 2.3 Barda kullanacağım. ilerde durumları düzeltince motor içine girip gereken herşeyi yapınca 300 ve üstü birşeyler çıkacak mutlaka burda kimse tavaya atlamış değil birçok kişi yaptığın yanlış motor elinde kalıcak gibisinden uyarmaya çalıştı bu kadar basit... bende ne olursa olsun şansımı denedim.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kameralar nerde el sallayak
    bence şimdiden sallasın baksana adam s2klarla tashq geciyor

sonuçta 180 kmh lere kadar yürümüş type R la sonrasında kopar zaten orası başka
    180 km roll bitirceksiniz yani dbsyle 150 de basın 180 de bitsin

Tamam abi Haberleşiriz araba çıksın (:

istediğin VTi ı getirebilirsin atmosferik yüklü deneyelim. Stock type R ı geçerim. başka bişey demiyorum...

emre e36 M3 le 180 hp hali ile az bucuk kovalıyordum 200 lere kadar 245 hp haliyle e36 yı geçeriz diye düşünüyorum.

telefon numaramı yazdım öneki sayfalarda var arabanın Üst kapakta problem çıktı dayanamadı tekrardan 245 hp olarak kullanırmıyım bilemem araba o güce dayanamıyor belli
    su 245 lik halinin dyno videosu yada cıktsı varmıdır bir taratıp atsan bizde ibret alsak

Alıntı BaTu-Rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    typer typer dediniz noldu kapak bile isyan etti
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kanka aslında senın denemen lazım zor ile gerci sen bu kadar hızlı degilsin ama zevvvvk işte ..

Son olarak satılık crx var gidip yarın corsa alcam hedef 350+hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

su 245 lik halinin dyno videosu yada cıktsı varmıdır bir taratıp atsan bizde ibret alsak

kanka aslında senın denemen lazım zor ile gerci sen bu kadar hızlı degilsin ama zevvvvk işte ..

evet dostum bencede sat CRX i boşa uğraşma o aletle sen konuyu iyi okumadan yorum yapma video zaten var 245 hp çıktıgınıda herkes biliyor ama sağlıklı olmadıgına beni ikna etmeye calısıyorlardı. bütün olay bu Ry 741 Dyno Megachips | İzlesene.com Video

http://www.izlesene.com/video/ry-741-80-170-kmh/6149627 buda 80 - 170 Kmh videosu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ZOR a zor gelir biraz baksana adam s2000 lere type-r lara göz dikmişti Hem tüysiklet sınıfı beni bozar Ağır arabalarla deneyebilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Buda resmi videonun sonundada gözüküyor Sonuç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadigim mehmet gazihan bu kadar actiktan sonra uyarmadi mi kisalim kirariz diye. Bi de sana soyliim dyno uzerinde aldigin gucu yolda alamayabiliosun. Dyno uzerinde yuk binmedigi icin avans vurmaya biliyor o nedenlede o gucleri cikartabilio ama yuke bindikten sonra avans vurmaya baslayip arizalar cikartio. Ya otomatik olarak gucu kesiyor ya da internal a zarar veriyor. Burada sana yapilan uyarilardan once dynosheet i gorduktan sonra mehmet gazihan in yazilimi duzeltmeden seni salmamasi gerekirdi.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadigim mehmet gazihan bu kadar actiktan sonra uyarmadi mi kisalim kirariz diye. Bi de sana soyliim dyno uzerinde aldigin gucu yolda alamayabiliosun. Dyno uzerinde yuk binmedigi icin avans vurmaya biliyor o nedenlede o gucleri cikartabilio ama yuke bindikten sonra avans vurmaya baslayip arizalar cikartio. Ya otomatik olarak gucu kesiyor ya da internal a zarar veriyor. Burada sana yapilan uyarilardan once dynosheet i gorduktan sonra mehmet gazihan in yazilimi duzeltmeden seni salmamasi gerekirdi.
    Mehmet abi uyardı o konuda problem yok ben ısrarla şansımı denedim. Mehmet abi neyin nerde kırılacağını çok iyi biliyo ama ben dinlemedim Neyse problem yok yapıyoruz tekrardan 180 hp olarak 2.3 barda kullanacağım Mehmet abinin uygun gördüğü değer bu

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracınız kaç km'de ? Kaç km'dir bu şekilde yüklü haliyle kullanıyorsunuz?

react1ve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınız kaç km'de ? Kaç km'dir bu şekilde yüklü haliyle kullanıyorsunuz?
    kullanamadı cok kısa surdu seruven.. cok cıddı basınclar soz konus ıken bu kadar yurumesı bıle basarı bence..
    Life is just a dream on the way of death!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)