Gecen gun tahmin edememistin diemi gelmedin gebze mc e?
Printable View
Cok bilmislik yaptigim yok o gecede sen denemek istedin denedik yaninda gidince sorunmu oldu ? Bascam felan yasinin adami ol bence hirsini milletten alamayip banma sarma. Bu olayin yaslada alakasi yok ;) babasinin dizelcisi derken benim kendime ait 5. Arabam ;) babamin arabasi altinda ;) konuyu rolling disina saptirma.
ben kızdıgım tek konu o zaten arkadaşız diyoruz gittik söyleidm herkezde duydu benim aracımla ben 3 4 kere sıkmam lazım siz başka araçla deneyin dedim yok illa senle deneriz ilk dediler bende o zaman kese kese giderse bırakırım dedim tamam dendi ve sonra o kestigi videolar 4 deneme diger 3 deneme nerdeyse ama bende var eklenecek . şimdi onun aracıda şişiyormuş o zaman neden çıkarken söylemedi sen git kendin bas bizim ısınmaması lazım diye şimdi o videolar eklenerek geçtim deniyor ve arkadaşlıktan behsediliyor herkez işine baksın
20 yaşında 5 araba demekki 2 yaşında çalışmaya başlamışısın gerçi yine kurtarmaz ama neyse. benim kunularıma gereksiz milleti kışkırtmak için ugraşma tutunmuşsun bi yerlere gidiyorsunuz
evet senle denedim maşşallah araban mermi gibi çok begeniyorum senin aracınla bi sıkıntım yok geçsende fark yapmaz ama orda abi diyip burda yok video nerden o söyle oldu böyle çok heyacan yapma sen mahalede misket oynarken ben gaz basıyordum o zaman nerelerdeysdiniz yine selçuk yine mami abi ben belli kişiler işte o yüzden bak dalgana yoksa ben sana yaşımın gerektigini yaparım bundan emi ol
Bende 14 yasimdan beri offroad yapiorum burda yeniyim ama cok merak ediyosan gezenbilire yaris offroad etkinlikleri konuilarina gir bak. Benim ortaligi kizistrdgim yok EV nin gidisine gore yorum yaptm ve cepten girdigim icin videoyu sordum ? Ortalik nerde kizisti cozemedim. Benden buyuksun gene abi derim ama senin bu gereksiz tavrina anlam veremiyorum. Birde sitede tek babasinin aldigi arabaya binen ben degilimdir herlade herkeze bole mi diceksin ?
reg masallah mami abi bi zmn bi liste yapmıstı crm cıkan araclar hakkında reg ekle artık mami abi:)masallah
ordan attılar heralde :D ya oglum bak işine yaa manalı konuşmayacan o zaman okey
kimim arabasına binersen bin binede çok ırgalamaz ama herşeyi vicdanız dinleyerek konuşun tamam bi videoda yarım boy önde geçiyor bilmem ne yapmış reg deniyor mesala anladın ;) ilerde jb öne geçiyor ama onu kmse görmüyor tabi artık buraya yazmıyorum kendim konu açıcam su videoyu yüklenirse artık verem oldum
Orçun neden videolar yüklenemiyor dün akşamdan beri
Sıkıntı nedir tam olarak ?
youtube kaynaklı mı ?
Videolar mı çok MB ?
Yok atmadilar artik standart arabayla offroad deil yaris araciyla mahalli yarislara basliyacagim icin pek girmiyorum. Ben gordugumu yazdim merak ettigimi sordum videoyu ben cekmedim. Cekene bisey diceksen ondan alinti alarak yaz dedigim gibi baskasina kizip bana yazma benimde bu son yorumum olsun.
ya beyler yeter artık bi adam akıllı yorum yapın ya.. yok jb 300 mi yapıyor yok öyle yok böyle bu ne ya.. bi insanın üzerine bu kadar gidilmez.sizin yaptıgınız milleti birbirine düşürmekten başşka bişey değil vallahi.
Az yaptıgınız yorumları tartın ölçün öyle yazın..çoluk çocuk gibi herkes birbirine laf sokmaya *** etmeye çalışıyor.ayıptır ya!!
merak etmeyın hafta sonu EV ile denenecek görecem hepinizi yüzünü bakalım pazar günü ne yorum yapacaksınız..sizin metametiğiniz JB yi çözmeye yetmez.BUNU BİLİN!! gidin doktora yapın çok bilmişler.
bak güzel arkadasım anlamadım konu su rtamam deidğin belki doğrudur saygı sonsuz ama söyle baksak konuya her viteste bence sana 2 boy atıyo 4 vites kadar 6 boy desen 5 vitese atınca 6 boyu nasıl kapatıyosun mantıklı bi cvp istiyorum sen eğerki üst devilerde nos basıyosan oda bi baska mesele saygılar.:icon_tup: