Mamimakinen seviyorum senii :) öpüldün :)
Printable View
Mamimakinen seviyorum senii :) öpüldün :)
Kardesim bende seni seviyorum burda konu selcukta degil orcunda degil konu reg jb o yuzden birbirimizi uzmeye kirmaya degmez bize sadece ortaya konusmak yakisir sendende bunu beklerim .. Dun gece ordaki makarayi gordun her sey cok guzeldi ama bi video konuldu her sey farkli oldu .. Alti ustu araba bi gun biri gecer bi gun biri gecer ama dunyanin hic bi yerinde arabami isindirim oyle gazliyalim diyemessin ama arabam cok isindi sisti diyebilirsin cunku arabalar isininca siser HONDA lar haric ..
soğukken bizim hacının arabası da gitmezdi arabayı iyice ısıtmak gerekirdi..oksijen sensörünü değiştirdik araba düzeldi..araba mobilet değil hemen şişsin ama üstüste basıncada şişiyor :)
Reg yine evine gitmiş :)
Maşallah.
Mami başkan :D:D:D
YouTube - Broadcast Yourself
Dun gece yıne reg 1 numaraydı masallah tekrardan...
araçlara maşallah ...
Kucuk hacimli motorlar her zaman siser. Bunun turboyla falan alakasi yok. İsindigi zaman motor kabini cehennem gibi oldugu icin motor istedigi kadar soguk hava ceksin motora girmeden daha manifold uzerinde isinarak motora girdigi icin performans otomatik olarak duser hatta benzinle beraber karisip silindire basildigi anda erken parlayip porlama yapabilir. Bi de pistonla hacim buyutulduyse arabanin uzerindeki radyator yetismeyecegi icin isinma cok daha fazla olur. Bunlar hep performansi etkileyen seyler.
O zaman alayimiza massallah:)
maşallah araçlara :icon_tup:
valla kardeşim diyecek hiç bir şey bulamıyorum ben mehmetçik otaparkta ilk başta dd gelsin öyle basın ben arkadan basarak kesikligi atmam lazım dedim yok deneyin keserse bırakırsın dediler ve bıraktım kesikligi atana kadar o kadar kişi de sahit söyledim orda bir 106 gti 3 4 deneme şisiyorsa enteresan kartopu denemelerinde kaç kere denenmiş ve hiç şişmemiş ;) oda enteresan neyin pirimi yapılıyorsa ben bu işi hiç bilmiyorum demekki
neyse çok fazla bişey söylemeyecegim ve tartışmayacagım ben aracımın ne kadar hızlı oldugunu gördüm denemkki burda arkadaşlık yokmuş v kayış koptu e 5 de ve araç sarj kesti e-5 denemesindede benzin gelmedi neyse çok bahane olayı olucak araç içi kamera videolarını hiç kesme olmadan ekliyorum kim daha hızlı herkez kendi içinde yaşasın ............... nokta :soru:
Orcun ben sana guluyorum suan valla bak:) herkez gordu az cok neyin ne oldugunu bende o kadar yazdim ama sen anlamamakta kararlisin anasini satiyim senin araban keserken siiinti yok biz sisince yok 106 sismez iyi o zaman orcun 106 da kesiklik yapmaz bana gore! sikinti yok istanbula kadar basarak gel araban isinsin ben bekler burdada gecerim ben rahatim primede ihriyacim yok araba satmiyorumki suat abinin hic yok zaten oda masturbasyonuna yapiyo bu isi he kartopuda denemesinde debriyajdan basimiz donmuz araba gucunu veremiyoki araba sissin
Yanlış anlamayın ama araba ısinincaa gidiyor kavramı tuhaf he dersin ara borum headerim biraz ısınsa daha iyi olur tamamda zaten 2 sıkincaa 5 dakika çalışınca araba hararet ibresi yarıya normale gelmesi gerek, he arabam hararet yapmaya ramak kala daha iyi gidiyo dersen bisiy diyemicem, ama isinincaa daha iyi gidiyor kavramı biraz tuhaf duruyo:( yanlış anlaşılmasın
Kanka tam deneme 5 kere 3 u oky 2 si vites kacirma e sonrasinda sisti kanka bnm kamera calissa orcuna camdan soyluyorum hatta cekelim saga bak harareti gor duyorum o basalim dedi benee neyse hadi basalim dedim konum en basinada yazdim en son iki denemede yetisip onume geciyor ama bnm araba sistigi icin e 5 te ben gorucegim gercegi gordum abi bana telefon acip soyledilet zaten hep arkadan e 5 denemesini gorenler
selçuk maşallah kardeşm reg 106 ya dün gece gördük giderini... Reg gerçekten gergin bende çok UE yi getirmek istdim ama nasip değilmiş. En kısa zamanda eksiğimizi giderip yollara çıkıcaz inşallah. Reg in bukadar hızlı olması beni tahrik ediyor :D yine maşallah diyelim nazar değmesin REG e....
Bi de ne kesikliktir anlamadim. Bu kadar aydir bi neden kestigini bulamadiniz. 28 nisan deneme diye konu acanda sizsiniz. Araba hala kesiklik yapiyorsa o zaman oraya yazacaksin ben de ariza devam ediyor cikmiyorum diye. Konu aciyorsun geciliyorsun gecildikten sonrada hala kesiklik yapiyor isininca daha iyi gidiyor oluyor. Ya cikmayacaksin cikiyorsan da gecildigin zaman karsindaki adami tebrik edeceksin.
Alper abı tebrık etmedıgını nerden bılıyorsun? Sert yorumlar yazıyorsun sende haklısın.. Ben konusrlarken duydum orcun abının selcuk abıyı tebreık ettınıgı..
Batu ıle ben arkalarsından en yakın gıden kısılerız hem son hızlarda hem baslarda.. Reg ılk basta acıyor sonra jb yakalıyor 1 boy oluyordu net.. Son denerlerkende jb ztn orayı takıp edemdım konusmam dgr olmaz eger kayıs kopmasaydı tam nokta denemler olurdu 2 arac ıcınde selcuk ta orcunta sorunlarında 2 sıde haklı..
2 aracada masallah nazardan korusun..
Beni tebrik eden fln yok kardesim ben orcuna inaniyorum arabam kesiyor diyo ama benim arabam sisti deyince inanilmiyor? E 5 indik batu gordu orcuna dedim isindinmi evet dedi bastik 1,5 boy onde gittim bir daha denedik dedi bu seferde benzin yok ondan kesti e ben napiyim sen surdan matametik yap benim yanimda kaan varken ben batuyla yuruyodum jb o halde yanyana yuruyo ben gorucegimi gordum arabam sismese jb beni gecemez he yine soyluyorum sikinti yok istanbula kadar isita isita gelsin oky desin cikip basalim gorelim
Maşallah araçlara...
Selcuk sana gore oyle ama bana gore de reg beni gecemez ben kendim bunu biliyorum neyse ben tel acicam va o zaman deneme yapariz 3. Kez basariz gecen masallah der olur biter suan gectim deme bende demiyorum aksilkik duyirum sadace
Neden kımse gecıldıgını kabullenmıyor :)
Sonuc tahmin ettigim gibi olmuş. Selçuk Maşallah kardesim Reg cok güzel gidiyor.
JB su kesiklik sorununu gidermeden denemeseymis keske. Bu saatten sonra bu isin bahanesi olmaz. Konular açılmış davetler yapılmış tarih yer mekan belirlenmiş kimse gelmemezlik yapmasın diye 50 kere yazılmış çizilmiş. Haa gercekten çok ciddi teknik sorunun olur uğraşırsın son Dakika'ya kadar çözersin çözemezsin özrünü diler katılmayacağını belirtirsin. Ama hem katıl hem 5 kere dene sonra da sorun vardı olmadı de. Dediğim gibi bunca laftan sonra bu isin bahanesi olmaz. Birbirinizi tebrik edin geçin gidin. Tebrik edin ki birdahaki sefere arkadasınızı tekrar denemeye çağırmaya yüzünüz ve hakkınız olsun.
Her iki araca da Maşallah.
maşallah araçlara
ya aynen öyle bızım mevzumuz muhebbetımız daha 2 aylık değil ortada i.nelik dönmediği sürece ben sesimi cıkarmam dün akşamda cok eglendık bıze yakısanı yaptık hepimiz aynı şekilde adam akıllı gazladık muhabbet gırgır şamata cok ıyı gectı gece..ben kımsenın arabasını kötülemıyorum veya yuceltmıyorum dün akşamki herşey ortada herkes gördü zaten herşeyi..
Yapacagımız tek şey haftaya buluşuruz hem ue de cıkmış olur.haftaya cıkarız jb yi ısıtırız şişiririz :D regle ue ye hazırlarız.öyle gazlarız o zaman son noktayı koymuş oluruz herkes bunun farkında..biz regin ne kadar hızlı oldugunun sizde JB nın nasıl yürüdüğünü çok iyi biliyorsunuz..benim tek isteğim hep böyle güzel kavgasız gürültüsüz tatlı tatlı gazlayalım!