beni de cezbediyor bu Polo GTi'lar.. :D :D
benzin pahalı olmasa almıştım bile.. :p
Printable View
bu kadar fark bı ıntercooler la kapanmaz bence.
yazılımdan kaynaklı olabilirmi acaba?
Inanilmaz gidiyor ibiza cupra masallah ne denirki biz canlida istanbulda kendisini gorme sansimiz oldu gercekten iyi gidiyor kazasiz belasiz ...
arkadaşlar diğer videolarda cuprada sıkıntı olduğu kesindi bende izlediğimde şaşırmıştım ama şuan olması gerektiği gibi olmuş gti da turbodan sonra civata düştüğü için çok birşey değişmez herşeyi sağlıklıda olsa aynı fark olur
Masallah Polo iyi tutunmus :p
Guzel dostca bir deneme olmus, dahasini bekliyoruz ;) kazasiz belasiz kullanin..
duhan ın roccosu ile denendikten sonra cupra da ayar yapıldı mı?
polo gti la iki araç da stage 2 yazılımlı iken denenmişti daha onceden galiba. o zaman ne olmuştu.??
Yorumlarindan oturu herkese tskler sadece emeklerimin karsiligini aliyorum saolun
afferin safasana sende çok emek ettin helal diyorum,birde birfiltrenasıl bukadar etkılı olabılıyor hemen açıyorsun polo tutunamıyor sana ama senin stup ın daha iyi oda ayrı,cemide kendine benzettin çocuk stok geziyordu sen yapa yapa yapa oda uçtu...afferin size ...
Yorumlarindan oturu herkese tskler sadece emeklerimin karsiligini aliyorum saolun
flitre ne taktın açık kitmi var
Valla safa emeginin,zamanının ve paranin karşılığını aldın tebrik ederim. İlk videonun ilk denemesi bizim 2. Basmamızdı. Safa'nın ilkinde arıza lambası yandı bir daha sps den yükledi.tabi ben o arada dip gaz gidiyorum. 2. De direkt arkada kalıyorum çünkü araba tam o arada 2 den 3 e çekiyordu sendeledi gibi oldu geç hızlandı. Digerleri de şişip kaldığımın kanıtı :) yağ sıcaklığı 105-106 civarı seyir ediyordu kafasına göre :D para harcayasım yok ama şartlar intercoolerı gösteriyor . Saygılar...