real otoparkta dün 33 plakalı beyaz gtı senmiydin dostum
Printable View
Zaten surekli basmaya hırpalamaya stock hali bile dayanmaz biryerden patlak verecek muhakkak. 1400cc canı belli sonucta :) çok aşırı sıkıştırılmış ve çok çabuk ısınan bir motor bide gel sadece yazılımlı halini sen düşün :) Arada dediği gibi gıdıkla yeter :icon_tup:ben sorunsuz 2-3 kez roll deniyorum sorun yok sonra 3-5dk rolantide bekliyorum sorun olmuyor tekrar gidişinde ama sürekli bas çek, bas çek yaparsan stabil bir performans alamıyorsun malesef :confused: stock gibi yürümeye başlıyor işte o zaman güçlü bir intercooler soğutucu arıyorsun :ofk:
>Evotechin Suanki Basıncı kaç bilen varmı?
Ara sogutucu sicak havalarda cok ise yariyor.
Methanolsuz ayarda 100-200 5,4 sec yapiyorum,Meth ile 4,9-5,0 sec arasi...
Meth ile avans cok degisiyor...
Yazilimi agresif yapmak yada ucurmak sorun degil. Zafa nin araci uzerindekilerle limitte zaten ve arada cikicak sorun yada ariza isigi gibi mevzular gayet normal.
Cem in araci ise,meth yada benzin gibi dis etkenlere bagimsiz,ilk basamak mod ile yuruyor.
Kisaca iki aracda beklentiler dahilinde yurumus...
Basinc 1.2
Suanda 1.3 basıncta benimki. Aracım limitlerde değil. 100 Oktan modumu hala aktif etmedim yarıs yakıtı ile bi kademe daha açabilirim.
Cok sukur ne sorun var ne arıza ısıgım. Ufak bi patırdama yaptı arabam onuda neyden yaptıgını tahmin edebiliyorum:) Allaha sukur fabrikasyon araba gibi sağlıklıca yürüyorum ayrıca arabam 48 000 km de.
Bu sec işleri bize ters walla abi caddede bastıgında boy boy geride kalırsan ozaman derdini anlatamassınki benimki 3.5 5.4 sec diye:):)
Kanka teketek denesek fark dahada acılır haberin olsun Biz bu denemede ikimizde 100 er kiloyduk desek 205kg civarı
Sen ve kardeşinde etse etse 150 160 max.
Hakkaten istanbuldakinden cok cok iyi methanol sayesinde birazdaha avans verebiliyoruz filtre kiti ile muazzam fark etti.
Sen kanım kaynasın diyemi yazılım yaptırdın yani Keske stock dewam etseydin ozaman:) Bende insan geçmek için yazılım yaptırıyorum walla demekki beklentiler farklı :D
Tahminince stocktan kaç boy hızlandın?
Caddede geri kalmak beygire bakmaz.
Ben fark gorulmesi icin kendi aracimdan ornek verdim...
Amac daima farklidir.
İlk basmada 6-7 boy,ikinci basmada 5-6 boy, üçüncü basmada 4-5 boy. Ne biliyim amk :D Senin arabanın ilk günkü haline göre 10-11 boy civarı gelişme kaydettiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Safacım kardeşimle benim toplam ağırlığımız 167 kilo. Güç ağırlık oranına vurunca sonuç normal yani. Belini büküyor fazla ağırlık.
aslında sadece yazılımlar farklı olsa diyerherşey anı olsa sonuç ne olurdu,onu merak ediyorum.zaten buna eminimki cem aracını safanın aracını stup ıyla aynı yapacak,tek fark yazılım olacak,onuda polonun fabrikasyon 2 boy avantajını yazılım karşılayabilecekmi?
Araçların peak ve cont. basınçları nasıl?
:)Revo evo dan iyi değil,evo da revodan iyi degil bunu neye göre sölüyorsun açıklarsan seviniriz ?araç 1 -2 boy önde gidince iyi mi oluyor ? ecufast özgün ün arabası hepsinden hızlı o zaman en iyisi o diyelim üstelik sorunsuz da .Sadece basınçlara bakarak agresif demek doğru olmaz ,güçler sadece basınç açarak elde edilmiyor,revo bujileri kömür ederken evotech de böle bir olay yok neden ?,stock bujileri söküp bkr7 lerlede değişme olayı yok neden ?. yüklenilmese stock bujiler yeterli gelirdi ateşleme de kesmezdi buda benim fikrim .Revo çok iyi bir firma evoda öyle, bu tamamen tercih meselesi ..
1 2 boy senın çerçevenden benim çerçevemden 5 6 boy dahsı vardır mütavazi yazıyorum biz arabalarımızı gitisin diye yapıyoruz burda kimse arabasnın kötü gitmesini istemez ateşleme sorunu olması çok normal stock aracın 234 lü hp yükselmiş yanılmıyorsam aracın biyerleri iyileşriken biyerleride yetmemeye başlarki buda çok normal oralarda düzeliyo zafa kardeşim aracını hızlı gitsin diye yaptıgını düşünüyorum burda revo evo muhabbeti var özgün le ne alaksı var şimdi eyer onun yaptıgı araçlardan birtaneside olsaydı onada yorumum yaparım tebrikde ederim benden yana sıkıntı yok.
Revo logu ve cupra logu koyarsaniz basincin ne olduguu gorurduk acikcasi ben ikisininde basincinin soylenenden fazla oldugunu dusunuyorum benim aldigim revo 97 oktan logunda revonun 1.5 bar basitingi gorebilmistim (vcds 1.5 bara kadar okuyabiliyor)Evotech de basinc logu hic almadim arti olarak methanol basildimi bu roller yapilirken basildiysa hic adil bir degerlendirme olmaz en az 3-4 boy farkettiyor .
Yazilimin agresifligini belirleyen faktorlerden sadece birisidir basinc bunlarin yanindan timing wot afr guvenlik faktorleri ile oynandimi gibi bir suru denge var .Zafanin araci gercekten iyi gidiyor ama ne kadar saglikli bu tartisilir.
iki aracada maşallah
Simdi burda revoya kopya yazilim atiyo muhabbeti varda evotech de yazilim atinca ne log alindi ne laptopdan degerlere bakildi bildiginiz copy paste yapildi bu yazilim nasil saglikli oluyor revo attigi her arabanin degerlerini ayarlamak icin yol testine gidilip intake sicakligindan tutun bayagi bi degerler okunuyor en.saglikli boost timing benzin optimizasyonu seciliyor evotech bunu nasil ayarliyor anlamadim...
Zafa copy-paste kim ima ettiki burada?
Sen Evo nun yada baska bir markanin log almadan yada yol testi yapmadan yazilim yaptigini nereden biliyorsun?
Senin aracin gibi cok fazla parca olan araca log almadan,test yapmadan yazilim yapilamaz zaten.
Onemli olan log alindiktan sonra degerleri dogru yorumlayabilmek,dogru yazilimi atabilmek!
Onlarca arac var Log alinarak yapilan,onemli olan log almaya ihtiyac duyulup duyulmadigi.
Mesela benim gtr dan cogu kez log aldik ama dizel jipimden ne log'u aldik? Direk stok yazilim okumup Almanyaya gonderildi ve tuned yazilim yuklendi!
Evotech adina yaziyorum sadece; Dragtimes videolari yada forum kullanicilari biz Turklere cok benzer yada Unlim 500+ derecelerine bak. Yada US deki,Avruadaki kullanici yorum&videolara.
Burada marka savunmasina geciyorsun yine,burada kimse senin yazilim markana laf etmedigi gibi,herkes masallahi esirgemiyor...
Talihsiz bir yazi olmus...