Acaba revo kopya çekerken yakalanmış olabilirmi ;)
Printable View
Arkadaşlar ben bugüne kadar safayla yaptığım hiç bir denemeden zevk almadım. Bayıla bayıla da yapmadım. İşi abartmayın. Sadece 2 basmadan sonra hiç basılmaması en az 1 saat dinlendirilmesi gereken bir arabam olduğunu farkettim.Benim arabam 1310 ibiza 1210 kilo. Saçma yorumlar yapmayın. Yazılımdan sonra üst devirlerin nasıl farklı olduğunu hepiniz adınız gibi biliyorsunuz. Bunun kime ne kattığı ortada. Şanzumanı kısa olan ibiza bunu büyük avantaja çeviriyor. Top speed hariç. Denemede safanın methanolu şusu busu ağzına kadar açıktı. Çok bilmişlik yapmasın kimsede 1054 metre rakım hava yoğunluğunun azaldığı biyer burası. Taksak bir intercooler tüm sorun kökünden gider. Ne abarttınız be. Bu arada denemeye daha giderken benzin ışığım yanmıştı. Yakıtın basıncı düştüğü içinde fark bu kadar olabilir mi bilmem kusur bulmayı sevmem. Neyse hepinize iyi forumlar.
Murat bey lutfen lutfen ben burda bir savunma veya bi karalama yapmiyorum size diger firmaya ole dediniz demiyorum. Sadece kulagima.gelenleri sorguluyorum ben burda gozumle gordugumu soruyorum kulagima.geleni sorguluyorum. İsmail ve omer kardesime direk yazilim atildi sordugumda arac sahiplerine laptopdan degerlere bakildi benzin ve havaya gore ayar yapildimi.diye hayir sadece bastik geldik dediler arac sahipleri ve ilk 300 km gazlamayin yazilim otursun denmis o.aksam denemedik onuda cozemedimde merakimdan soruyorum burda unlim.500 araclarini karsilastirmiyoruz yaristirmiyoruz birine ole yazilim yapilio dierine oyle diyorum sadece talihsiz bir yazi olarak algilamaniz bir hezeyandan ibarettir...
maşallah araçlara.. :icon_tup:
Revo veya evotech veya şu,bu herhangi bir yazılımın şu halde sağlıklı yanını karşılaştırmaya çalışan herkese dedim Alparslan abi. Safa bugün 9.000 tl harcadıysa hakkını da her bastığında alması açısından bırakalım da bir zahmet alsın. Ben Safayla denemek için felan yapmadım arabamı şu forumdaki herkese bir türlü anlatamadım derdimi. Bugüne kadar ben safa için sadece bir hedef tahtasıydım sürekli geçmeye çalıştığı. Taktığı vidada bile işe yarayıp yaramadığını gördüğü tek deneyebileceği araba benimkiydi çünkü. Ben deneme meraklısı manyak bir insan değilim. Bugüne kadar ayrı ayrı günlerde sanırım 50 defa denemişizdir Safayla.Bir kere bile de arayıp da hadi lan bugün deneyelim demedim. Bilenmedim,hırs yapmadım. Benim şöyle yürüsün böyle gitsin derdim yok. Anlatabildim mi derdimi ey forum?
Sadece yazilim olucak araca log gereksiz eger kullanici memnunsa.
Haftada 4-5 adet yapilan bir motor. Almanya cok log gonderdik 3 senedir,artik herseyi biliyorlar. Eger cooler yada baska hardware takilirsa tabiki gerekir.
Bu tip seyleri sen dile getiriyorsun,yarisma sana mahsus. Kulaktan degil,gozumle gordugume inanirim.
Hezeyan duydum,kusura bakma.
Cem,konuyu boldum,kusura bakma.
Estafurullah Murat bey.
Simdi downpipe ve intake kit olan bir arabaya log alinmamasi sizce dogrumu zaten stage 2 nedirki sizce kat iptali large downpipe soft bir modifiyemidir ozelliklede 1054 rakimda yuruyen ve hic logu alinmamis ve benzinin ne oldugunu bilmediginiz bir memlekette?
isinize karismak gbi olmasin sadece fikirlerimi soyluyorum meraktan soruyorum.
Demek istedigim bu polo gti a sadece soft bir yazilim atilmadi downpipe&intake kit speclerinde stage2 yazilimi atildi...
Tesekkurler
Yoo hiç üzülmüyorum araba şu an yeterince hızlı. Ben 4-5 defa artarda canını alınca yavaşlıyor. O da normal. Arkadaşlar siz sanıyor musunuz ki orda benim arabam sopsoğuk bir motora sahipti? Ben Safayla deneme planım olmadığı için Kayseri Terminal ve çevreyoluna çıkıp 5-6 tur artarda top speed'e kadar bastım. Hiç stop bile etmedim eve kadar gidip kardeşimi alıp basa basa terminal yoluna gittim. O haliyle denedim. Bakın aracımı safayı geçmek için felan yapmadım. Yeterince hızlı arabam. Neden üzüleyim ki... Yazılımı aracım biraz daha keyifli olsun diye Ömer kardeşimin ısrarına dayanamayıp yaptım. İki araç yanyana geldiğinde birinin geçmesi herşeyin tamam olduğu anlamına gelmez benim için. Yorum yapmaktan yoruldum valla.
O zaman ben bu yorumu ustume aliyorum Cem.
Bak burada ne senin araban nede zafanin araci zerre kadar umrumda degil biliyormusun?Burada sizi sahiplerini degil iki markanin yazilimlarinin degerlendirmesi ile ilgili yorum yaptim eger bundan mutsuzluk ve uzuntu duyduysan bu roll videolarini acmamasi icin arkadasindan ricada bulunacaktin ve boylece bu yorumlarida duymamis olurdun burasi forum tabiki yorumlar olucak ve bunlari duymak istemiyorsan bu konunun acilmamasini rica edecektin. Bizde aramizda degisik markalarin araclarini deniyoruz ancak arac sahipleri istemedigi surece hicbirinin videolari yuklenmiyor.
Bu yorumun talihsiz olmus neyse arabanla kazasiz belasiz surusler .
Zafa neden Cem Deniyosun adam rahatsız olduğunu belirtmiş s2000 dene typer dene v.s
Abi benim yorumum sana değil ki. Ben zaten safanın videoları yüklememesini istemiştim ama yükledim artık deyip geçiştirdi. Valla yorumum kesinlikle sana değil. Sen neyin ne olduğunu biliyorsun. Ama halen neyin ne olduğunu bilmeyen,anlatamadıklarımız,anlamak istemeyenler var. Bu arada Alparslan abi o dediğin arabalardan Kayseride yok. Yani Safa ancak gölgesiyle gazlayabilir. :icon_tup:
İsmail yazmiyim yazmiyim diyorum sacma sapan seyler yaziosun. Denemeden once telefonda vidalari sktirdiktan sonra "Aracim 2 boy hizlandi maksimum camurlugunda yururum ama sebi gecemem dedin"
Demeye geldigimizde dedinki hadi guzel bi video cekelim millet adam gbi video izlesin demedinmi kardesim sen???
Gecildikten sonra aradim seni ismail videolari koyuorum haberin olsun dedim koyma olm yaa dedin neden R yapiosun yakismiyo sana kardesim yaptigin yorumlara harbi uzuluyorum inan sen bu degilsin...
Ayriyeten golgemle yariscak bi durum yok ismail hem.zevk hemde araba gecmek icin yaptim ben bu isi cumartesi Nissan 350z , Fiat coupe 2.0T , A4 2.0 stage 1 ile denicem araba cok var ama senin insanlarla iletisimin kotu forumdan baskasin insanin yuzune baskasin yapma artik ya lutfen...
Safa sen madem onlari yazdin birazda ben yaziyim yazilimini ilk yaptiginda kafayi yiyodun bu araba niye yurumuyo diye lanet ediyodun resmen revoya bak biz evoteche yazilim yapilir yapilmaz yuruttuk cok sukur. Hemde senin gibi stage 1 yaptiriken beyini kayseriden istanbulaa yollamadik sagolsun yilda bey geldi kendi yapti misafir ettik ve yolladik. Konu bu degil seni tanidigimdan beri hep hirslisin hep birilerini gecme hirsi sapliycam onu delicem ne gerek var altinizdaki araba 1.4 onun cani ne ki ? Suan arabam limitinde yurumuyo yazmissin stage2yi ilk yaaptigin siralarda 97 oktana cektiginde araban yurumezdi stock polo gtiyla kafa kafaya giderdi 95e alirdin 2.5 boy gecerdin neden 97de yurumuyo diye sorardim sana sende pompa yetistiremiyo derdin.. Gecen denedigimizde araban 97 oktanda patirdama yapti arizaa yakti 100 oktanda napicaak merak ediyorum.
Sunuda belirtiyim ben kesinlikle revo kotu bir marka demiyorum 1.4tsida revo en hizlisi olabilir ama saglikli olduguna inanmiyor ve guvenmiyorum.
Olabilir. Önemli olan son söylediğimdir.Ve bunu sen videoları koymadan önce söyledim. Çünkü böyle garip yorumların çıkacağını bildiğim için sonradan koyma video felan dedim. Arabam yürümesi gerektiği gibi yürümüyordu. Bunu adın gibi biliyorsun. Eksik veya sorun herneyse bulup gidereceğim. Benim arabam videodaki değil safa keşke o gün denemeseymişiz. Millete yanlış örnek oluyorsun. 1.4 tsi da deneme öncesi son yarım saat bir saat içerisinde 20-30 km tapa gaz gidildikten sonra deneme yapılırsa aracın ne derece şiştiğini intercooler olsun veya olmasın Mert abinin cuprasının Duhan abimin sciroccosuyla yaptığı denemelerdede görmüştük. Neyse ben basmayım senle bir daha boşver.
Ayrıca sen bu konuyu ilk açtığında akşam videolarını ne ara çektirdin de foruma koydun ? Bana sordun mu? Ben milletten duydum. S.k.lmiş .mın davasını yapar gibi olmuş bu dediğin...