REG ADALETini yapmış !
Printable View
REG ADALETini yapmış !
Madem bi sorun war halledip tekrar deneyin.. reg önde görünüyor.
deneme tekrar olsun gine reg secerım gördüğüme hissetdiğime inanırım hatta agır olcak ama idda girmek isteyen varsa girerim.
ya arkadaşlar tekrar yazıyorum kafalarda soru işareti kalamasın
tekrar denensin gelirken kantar getiriyim yanımda kiloma bakın aynı kiloda
başkası binsin JB ye 2 şerli deneyelim araç içi patırdıyomu şişiyomu neoluyosa canlı canlı çekelim kimsenin aklında soru işareti kalmasın 2 ye 2 denensin sonuçta araçlar birbirine eşit sabit cam da kimin ne olduğu belli olmuyo geçtiği belli olmuyo enzasından çeken adam
camı çevirir gösterir kimin neredde olduğunu bukada basit ;) KONULU video benden :D
REG in maşşallahı var, sanki vites aralarında arkadan biri tekme atıyormuş gibi :)
bu videoyada maşALLAH.bu kadar tartışılmasaydı keşke ama artık iş işten geçti su kesme sorunu cidden lanet bir olay ben işin teknik kısmından bakıyorum sanırım volan ve krank sensörüyle alakalı diye düşünüyorum konuda tecrübemde yok tahmin yürütüyorum artık kesiklik gidince gayet cekişmeli deneme olucaktır selçuk'la konuştuk jb nin hızlı olduğunu zaten sölüyo hakkını veriyo orcunda aynı şekilde ama ortada anlamsız bir tatsızlık var
iki aracada tekrar maşallah.tamamen bilgi amaçlı soruyorum reg bu denemelerden önce başka deneme yaptımı?burda toplam sağlıklı 2 3 deneme var bu kadar zamanda şişermi araç yani.yanış anlaşılmasın bana biraz erken şişmiş gibi geldi
Valla aracında sorun varsa denemiceksin,deniyosanda herşeyi göze alacaksın,neyin iddaası bu ? kesiklik yapıyosa baktır de ki ben hazırım hadi sende hazırsan çıkalım..Çok zor bişey mi ? klasik M3'lerin vanos arızası gibi olmuş...
selçuk bırak isteyen istedigni sorsun sen bana onu en son denemeden önce söylüyoruyn bende o zaman son kez deneyelim diyorum hatta orda baya duraklıyorum yazma boşver bende yazmıyacagım arabalr hazır olsun deneriz geçen geçeni tebrik eder yada etmez herkez evine gider
yok yalan söylüyorsun demedim yannış anlaşılmasın..ben sadece cok cabuk şişmiş bukadar cabuk olması enteresan geldi okadar diyerleride şişiyomu yani kronik bi durummu merak ettim okadar yoksa senin aracına has bi soru diildi.ben hondacıyım pek şişmez hondada o yüzden bukadar basmaya anca ısınır:)
Honda sismez bende daha once type r vardi ordan biliyorum onun oncesinde yine gti vardi ondada boyle bsy yoktu ama bu biraz fazla hizli herhalde ondan:):) neyse orcun bey daha yazma demis bu video ilede kurtaramadi kendini yazmiyorum bende bekliyorum sikintisini halledip gelmesini arabayada ceza verdim dukkanda duruyo ortaligi cok karistirdi diye orcunu beklemeye cekildik...
2 aracada maşallah reg ciddi yürüyor 3. vitesi ölüm jb ye de maşallah 2 aracta favorim ... ayagınız saglık arkadaşlar böle videoları paylaştıgınız içinde elinize saglık ....