User Tag List

Sayfa 1/14 12311 ... SonSon
253 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: jb 106 -reg 106 gti ARAÇ İÇİ ÇEKİM

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

jb 106 -reg 106 gti ARAÇ İÇİ ÇEKİM

HERKEZ ELİNİ VİCDANIN KOYARAK SEYRETSİN ....

VİDEO HİÇ BİR KESME MEVCUT DEGİLDİR

KESTİGİNİ DİKKAT EDERSİNİZ DUYARSINIZ VİDEONUN 5.40 SÜRESİNDE EN NET ŞEKİLDE DUYABİLİRSİNİZ ODA EN İYİ VE AZ KESTİGİ BÖLÜMLERİ

REG 106 GERÇEKTEN ÇOK HIZLI KOCAMAN MAŞALLLAH

BEN ADALETLİ Bİ DENEME OLMADI BEN KESTİM TAHMİN ETTİGİMDEN FAZLA REGDE ÇOK FAZLA ISINMIŞ ARTIK Bİ DAHİKİ DENEMEYE HAYIRLISI KAZASIZ BELASIZ BİTER

Jb- reg | İzlesene.com Video
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denemelerin diğer topicteki bütün yorumları yazıları okudum.

orçun konu açmış videoyu paylaşmıssın tamamen tarafsız birşekilde yazıyorum yazdığın metinle yapıcı bir tutum sergilemişssin. arkadaşlar artık tartışma gerginlik vs gerek yok diye düşünüyorum olabilir geçilir geçilinir tabiki araçlar sıkıntı yapabilir hatta bi taraf arabasını çok sevdiğ iiçin bahane de üretebiliri( sözüm meclisten dışarı ) yeterki kimse burada muhabbetini dostluğunu kaybetmesin.. sonuçta bunlar: cebimizi benzin fiyatlarından boşaltıp, bize keyif veren stres attıran metal parçaları.

hee tekrar yazıyorum bu 106 lar tehlikeli kimse aksini iddaa edemez zaten kendi aralarında çekişmede olmaları da harici insanların güzel görüntüler seyretmesine sebep oluyor emeklerinize sağlık..

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim yazdıklarımın dışında bşy yok senin videolardada sana diyorum araba şişti sen bir kez daha diyorsun işte başka olan biten bişey yok

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekrardan 2 aracada maşallah , video'da sonradan jb açıyor görünüyor , fakat Reg'inde soğukken gidişiyle 3-4. denemeden sonra hızlanması bir değil, Jb sonradan açmış , Reg sonradan kapatmış kendini, fakat REG görüldüğü üzere çok iyi yürüyor.. Jb'nin kesiklik sorununu artık yaptırın be abicim ne bu böyle her denemede kesiklik kesiklik bezmedin mi bu durumdan?
    Peugeot Sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muammer abı dun çok guzel bi kelıme konusmus selcuga.

araba senı 1 2 3 denemede gecemıyorsa denemenın mantıgı yok. he gider bı kac ıslem yapar tekrar denenır ama aynı gece atarlı araclarda 2 deneme en fazla 3 deneme yeterlı sonuc için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim yazdıklarımın dışında bşy yok senin videolardada sana diyorum araba şişti sen bir kez daha diyorsun işte başka olan biten bişey yok
    ya selçuk tartışmayalım boşuna tamam şişmiştir bişey demiyorum ama izle be kardeşim sanki be yalan mı söylüyorum olmadı ikimiz içinde başka sefere

e-5 denemesi dersen de hatırlıyorsan dedimki benzin bitti kesiyor ama olsun basalım bi kere daha neyse önemi yok maşallah reg 3 vitesi ölüm
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya selçuk tartışmayalım boşuna tamam şişmiştir bişey demiyorum ama izle be kardeşim sanki be yalan mı söylüyorum olmadı ikimiz içinde başka sefere

e-5 denemesi dersen de hatırlıyorsan dedimki benzin bitti kesiyor ama olsun basalım bi kere daha neyse önemi yok maşallah reg 3 vitesi ölüm
    --------------------------------------------------------------------------------

http://i1133.photobucket.com/albums/...n/8477ea99.mp4

http://i1133.photobucket.com/albums/...n/51eb70eb.mp4

http://i1133.photobucket.com/albums/...n/017726bb.mp4

http://i1133.photobucket.com/albums/...n/daa2fe02.mp4

Herkese gunaydin; simdi tartismalar cikacak yine ben bi aciklama yapayimda soru isareti kalmasin eger bnm lafima inaniliyorsa

Oncelikle bnmde arac ici kameram vardi batu-rc nickli arkadasamiz takti ama calismiyormus ben hep kayitta saniyordum neyse orcunla bastik ilk 3 deneme net 2 boy ondeyim 4. 5. Denemelerde orcun vites kacirdi biraktik 6. Ve 7. Denemelerde orcuna soyledim arabam sisti dedim orcunda benim arabam kesiklik yapiyor ilk 3 denemeden sonra acildi dedi neyse dedik e 5 indik orcuna dedim tamami bnm arabam sogudu seninki isindimi evet tamam dedi bastik ve net 1 1,5 boy ondeydim onunda bu sefer kamera kapaliydi goren varsa soyler bu denemeyide daha sonra zaten kayisi koptu jb nin ve deneme olmadi bende dedimki senin denedigin bi araba ile deneyim kirmizi bi type r vardi kprolu onunla denedik 5. vitese kadar onde bitirdim arkadas indi sorduk kim hizli dedi Reg hatta bunu alper tunga arkadasimizda duydu dedik eyv... He bu arada ue sansiman sorunu yuzunden gelemedi dd ise kaput ve bagaj fiber diye denemedik cok kisa bi 2 3 4 yaptik yanyana bitirdik onumuze araba cikti diye gecenin ozeti bu sekilde
    Techturkey.com Post 1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ö.öztüRk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekrardan 2 aracada maşallah , video'da sonradan jb açıyor görünüyor , fakat Reg'inde soğukken gidişiyle 3-4. denemeden sonra hızlanması bir değil, Jb sonradan açmış , Reg sonradan kapatmış kendini, fakat REG görüldüğü üzere çok iyi yürüyor.. Jb'nin kesiklik sorununu artık yaptırın be abicim ne bu böyle her denemede kesiklik kesiklik bezmedin mi bu durumdan?
    ah gel bide bana sor her basıcam zaman ne olucak acaba düşünmekten herkez bişey diyor ortada kalıyorum boşuna para harcamaktan korkuyorum açıkçası
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben lafımı yemem arkadaş neyse onu söyledim al ilk yazımda burda işte bunların dışında varsa bişey söyle yoksa bana anlatma yalandan amk biz senin her dediğine oky inandık ama sen bize 106 şişemez de ya hiç mi gözün görmüyo diycem evet görmüyo amk araba şişmiş ne 2 de ne 3 de ilk yürüdüğü gibi yürümüyo bu bariz ortada benzin bitip kesiklik yapan araba direk keser duvar olur onuda söyliyim

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah gel bide bana sor her basıcam zaman ne olucak acaba düşünmekten herkez bişey diyor ortada kalıyorum boşuna para harcamaktan korkuyorum açıkçası
    abi halletmeden çıkma yola , çıkıyosun sonra bak yine kesti falan dedin mi ister istemez kafalarda soru işareti kalıyor, daha açık konuşmak gerekirse sorunlarını hallet öyle başla denemelere..
    Peugeot Sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    --------------------------------------------------------------------------------

http://i1133.photobucket.com/albums/...n/8477ea99.mp4

http://i1133.photobucket.com/albums/...n/51eb70eb.mp4

http://i1133.photobucket.com/albums/...n/017726bb.mp4

http://i1133.photobucket.com/albums/...n/daa2fe02.mp4

Herkese gunaydin; simdi tartismalar cikacak yine ben bi aciklama yapayimda soru isareti kalmasin eger bnm lafima inaniliyorsa

Oncelikle bnmde arac ici kameram vardi batu-rc nickli arkadasamiz takti ama calismiyormus ben hep kayitta saniyordum neyse orcunla bastik ilk 3 deneme net 2 boy ondeyim 4. 5. Denemelerde orcun vites kacirdi biraktik 6. Ve 7. Denemelerde orcuna soyledim arabam sisti dedim orcunda benim arabam kesiklik yapiyor ilk 3 denemeden sonra acildi dedi neyse dedik e 5 indik orcuna dedim tamami bnm arabam sogudu seninki isindimi evet tamam dedi bastik ve net 1 1,5 boy ondeydim onunda bu sefer kamera kapaliydi goren varsa soyler bu denemeyide daha sonra zaten kayisi koptu jb nin ve deneme olmadi bende dedimki senin denedigin bi araba ile deneyim kirmizi bi type r vardi kprolu onunla denedik 5. vitese kadar onde bitirdim arkadas indi sorduk kim hizli dedi Reg hatta bunu alper tunga arkadasimizda duydu dedik eyv... He bu arada ue sansiman sorunu yuzunden gelemedi dd ise kaput ve bagaj fiber diye denemedik cok kisa bi 2 3 4 yaptik yanyana bitirdik onumuze araba cikti diye gecenin ozeti bu sekilde
    Techturkey.com Post 1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortalık iyice karışacak gibi.

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ö.öztüRk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başka diyecek bişey yok

araçların ikisinede maşallah çok iyi gidiyorlar

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reg 3 vitesde nos mu acıyor 2 aracada tekrar maşallah.
    DRİLL
    Dr.Ecu

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ikiside denk aralarında olsa olsa en fazla yarım boy oynar oda vites atışından kaynaklanır.

samuuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcuk burda bile herşey belli reg king işte tartşmanın anlamı yok
    by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans

peugeotefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim videolardan gördüğüm kadarıyla REG 2 de gaza oturduğunuz andan itibaren kafa çıkarıyo ve en az 1 boy önde oluyor burda hiç kimse kör değil jb nin tutunduğu videolarda belli zaten 2- 3 reg önde jb 4 de geriden geliyor.Regin şişmediğini varsayalım ozaman JB ye 4. vites sonlarında özgüvenmi geliyor eğer öyleyse o dörtten bende istiyorum ..

Araçlara maşşallah ama birbiriniz kırmayın tekrar deneyın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya alla alla neyine hak vericem anlamadım

1. deneme bırakıyosun

2. deneme bırakıyosun

3. deneme vites kaçırıyosun

4. deneme net geçiyorum

5. işte araba şişiyo ama anlatamıyorum yarım boy öne çıkıyosun

6. deneme bırakıyosun

7. deneme araba çıktığı için bırakıyorum

8. ve 9. denemelerde bahane yok e 5 te zaten 1.5 boy öndeyim abi herkez okuyup görüyo ya varmı bi yanlışım bi söyleyin ya taa gebzeye gittik maymun olduk orçun beyin patırdaması çatırdaması typercı kardeş bana ne gördüğünü söyledi 3 kerede onunla denedik benden yana sıkıntı yok yap arabanı gel

bu arada e 5 teki denemeyi görenler bi yazabilirmi lütfen!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3,40 da yaptığınız deneme herşeyi açıklıyor açıldı açıldı demişsin basmışsınız REG geçmiş sende patırdama da yok. Adam kameranın görüşünden çıkmış bi daha da girmemiş. Şiştikten sonra da yine o öne fırlamış ama hararet arttıkça geriye düşmüş. İşin özeti bu. Daha ne merak ediyorsun. REG in soğutma sistemi seninki kadar verimli değil geçtiysen bir o konuda geçmişsin performans konusunda gerisindesin anla şunu artık.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)