Kolpaçino Bomba Fragmanı (Şafak Sezer) 11 Mart Sinemalarda (1).mp4 - YouTube
boş konuşmaya gerek yok:D:D:D
Printable View
Kolpaçino Bomba Fragmanı (Şafak Sezer) 11 Mart Sinemalarda (1).mp4 - YouTube
boş konuşmaya gerek yok:D:D:D
orçun sende sus abi herkes sussun yoksa bu gidişle deneme meneme olmayacak..siz bırakın millet yorum yapsın.JB hazır oldugunda ararsın selçuğu adam akıllı denenir.
Selcuk hic bisey daha yazma
Selcuk ahmet oruc ceco efe ve balikci bu saydigim adamlardan hic biri orcunla deneme yapmicak ..bu adamla araba deneyen bana selam vermesin
Konu kapanmistir orcun hepinizden hizli
Selcuk yazma diyorum anliyomusun
İstanbulda 10 tane dolu 106 var aranizda deneyin eglenin ne gerek var stres yapmaya milleti eglendirmeye ...
ya orcun kardeşim....
bak mami senden yaşca büyük bilgiside sendenbenden fzladır emin ol bende biliyom bu işi ama bilgi bilgiden üstündür herzaman bildiğinide sorucaksın gerekirse saygısızlık etme selcuk bişy demiyo gene ortalığı gen sen geçtin ben geçtime dönüyo konu yazmayın artık bişy yaaa valla
eksikler biter tekrar denenir denemeye geldiğinizde birbirinizin yüzüne bakıcak yüzünüz olsun daha konuyu uzatmayın gerekiyosa konu kitlensin
haddini kimse aşmasın sana video yaptım konu bukdar uzamadı yaa dahada uzmasın işte eksikler giderilsin denem yapılsın tebrikedilir gecen geçilen olur biter ......................
şu anda tarafsız olara yazıyorum burda ali haklı bi araba için bir birinizi bu kadar kırmayın muammer abi selcuk benim gördüğüm kadarıyla iyi insanlar bir araba mevzusu için kırılmıycak insanlar sen eksiklerini bitir git dene geçersin veya geçilirsin araba işi bahane maksat muhabbet olsun bu forumda bir sürü video var deneme var ama kimse senin kadar karşısındakini kırmıyor
ulen bi pt52 li 106da bizmi yapsak:):)
ne yalan söyliyim 3 aydır arac bakıyorum en son 1 aydır 106 gti bakım dedim biraz para harcar 1 veya 2 aya tamamlarım dedim takii düne kadar ama yok arkadaş ben siz yetişemem :) vaz gecdim ne varsa honda da var gine bize ekmek :)
yapmış olduğunuz denemelerde bikerede birbirini öpüp koklasanız ne olurya maşallah diyin birbirinize bu ne hırs bu ne kindir anlamadım ya arkadaş camiada böle düzgün yürüyen hepi topu 5 10 arabasınız sizde birbirinizi yiyosunuz benden size dostane bi teklif siz birdaha birbirinizle denemeyin bölede olu orta yerde tartışmayın ikinizin arabasıda güzel yürüyor maşallah kazasız belasız binin çoluk çocuk sahibi adamsınız bence deneme yapacaksanız pistte yapın heyecanlı olsun iyiolan kazansın
okudum okudum yazcak bişey bulamadm ama yakın zamanda denemeyin ya kavga çıkar yada arkada kalan kırar direksıyonu ötekine :) maşallah araçlar çok keyifi ama ...
Maşallah 2 aracada..
ya arkadaş ben bu her gazlama videosundan sonra çıkan şu polemikleri bi türlü anlayamadım gitti sonuçta bindiğimiz araçların markası ve modeli ne olursa olsun teneke parçası değilmi, hepsi 4 teker üzerinde gidiyor mu sonuçta kaputun altındaki güç ne olursa olsun bi araç birini geçmiş yok 5 boy ayırmış yok kesti , vites kaçırdım yoksa 5 boy çakardım vs. vs. bunun gibi bir sürü cümle... Abi bu siteyi zamanında düşünüp açanlar ne güzel bi yere ve konuma getirmişler ki bugün bu kadar üyesi var ve normalde bulamayacağımız temin edemeyeceğimiz etsekte anca yetkili servislerden dünya paralara alabilceğimiz bilimum çeşit parçaları çok cüzzi rakamlara elde edebiliyoruz veya hiçbiyerden edinemeyeceğimiz bilgileri ediniyoruz arkadaşlıklar dostluklar kazanıyoruz. Bulunduğumuz şehirden başka şehirlere gitceğimiz zamanlar direk teche bakıyoruz acaba orda kim var benim muhabbet ettiğim orda bana yardımcı olurmu diye yapmıyomuyuz veya birbirimize yardımcı olmuyomuyuz 40 yıllık dostlar gibi?? Sonuç olarak hepimizin merakı derdi hobbysi aynı arkadaşlar otomobillerimiz çocuklarımız gibi çoğu zaman kız arkadaşlarımızla kavga etme sebebimiz onunla daha az ilgilendiğimizi düşündükleri için klasik tripler işte..Onun için bırakın böyle anlamsız kavgaları tartışmaları kalp kırmaları birinizin arabası varsın geçsin varsın öteki 5 boy fark yesin hatta, sadece kazasız belasız canımıza bir zarar gelmeden adabınla bitirip çekip bi yerde güzel bi muhabbet edip belkide bi kahve içmeyi başarabilelim hatta birde "allah kaza bela vermesin kardeşim araban çok güzel gidiyor" demeyi başarabilirsek çok daha güzel şeyler olacak diye düşünüyorum...
jb fena bana göre ... reg gti gördüğüme göre crm performansın sürekli baktığı bi araç .....bu iş böyleyse bide proshop gti le denemek gerek:)ama gerçek olan makinalar fena yürüyo......
Herhalde nazar oldu size. Ben her videonuzu defalarca izledim araçlarınız çok güzel yürüyor dalganız muhabbetiniz 10 numaraydı taa ki biri birini geçinceye kadar. Fazla hırs iyi birşey değildir allah korusun gaz bırakmayıp riske girenleride gördük. Bence aranızda gördüğüm büyükler sizleri bir araya getirsin ve iş tatlıya bağlansın denenecekse bile dosthane olsun bizde çay kahve yudumlayıp yürüyen araçları izleyelim evimizde..... üzüldüm açıkcası son sayfaları okudukca..
Jb Ye masaallah eksiklerini hallederse kesiklik gibi problemlerini daha iyi olur senin motor sismedigine gore kondisyonu Iyi galiba.
maşallah araçlara deneyin zevkinize bakın tartısmanın bı manası yok ztn
Ben burada orcun ve alper e soruyorum akli basinda duzgun cevap versinler.
1- orcun sen sohbet kismina kendin anket acmadin mi bu arabalardan hangisi gecer. Deneme yapilacak hic bir sekilde kimsenin yayim kicim basim ozru kabul olmayacak herkes sikintisini giderecek diye. Simdi srn agliosun araban kesiyor diye. O zaman zaten reg seni gecmis beden agliosun.
2- alper ve orcun hani cok biliyorsunuz ya bu arabalari. Mekanik bilginizde var. Denediginizde hemen ilk viteste one firlayan araba 1.2. 3. Denemede degilde daha sonraki denemelerde bastiktan sonra yine 1 boy one gecip daha sonra yavaslayip geri duser. Bu senin arabanin isinip gitmesinden midir yoksa regin sisip yavaslamasindan midir. Hangi araba isindiktan sonra cok daha iyi gitmeye baslar acaba. Ben daha duymadim. Araba farkliligi diyemezsiniz arabalar ayni aktarmaya sahip. Bana sunlari bi mantikli olarak cevaplasaniza. Butun forum bekliyoruz.
Maşallah iki arabaya da..
arabalar hazır değilse denemenin mantığını çözemedim ?
pardon biri hazır değil sanırım.
videolarda reg i hep önde görüyoruz sizin araçtada patırdama sıkıntısı yaşıyormuşsunuz keşke bu sorunu çözüp deneseydiniz insanların aklında bi sürü soru işareti bırakmazdınız
her 2 araçta maşallah sınıfında çok güzel yürüyorlar ama illaki 1 tane birinci olacak oda videolardan görüldüğü kadarı ile şu an belli
sorunsuz sıkıntısız kazasız belasız denemeler ARAÇLARA KOCAMAN MAŞALLAH...
(hepiniz arkadaş ve dostsunuz 1 araba için kırmaya değmez gönlünüzü ) bugün sen yarın o misali
BU ARAÇLAR VAR OLDUKÇA DENEMELERDE BİTMEYECEK NASILSA
SAYGILAR SEVGİLER...
ben diyorum hodrı meydan deneyelim görelim sogukkenmş<sıcakken mi gerçi çok önemli bugun sanayi giriyor kesme problemi çözülecek her ne olursa olsun ondan sonra sıcak soguk fark etmez allahıma sükür 10 kere 20 kere basarım yag sıcaklıgı tavan yapar azcık soluk aldırırım sadace ha yapılmadan gel bi sogukkken kullan bostancı saniyedeyim bugun videoda çekeriz yorumlarını yaparsın oha demessen ben bişey bilmiyorum bu kadar açık
ve artı olarak selçuk soguk ben sıcak iken yine bastık e-5 üzeri ve evet yine 3 sonu 1 boy kafay ageçti ve 4 de gelmeye başlarken yine takılı kaldım abicim valla anlatamıyorum hani kesiklik oluyordu ama sefer komple takılı kalmalar başladı benzin çok da dibdi ondanda olabilir hatta videodaki en sondan 1 önceki denemede aynısını yaşıyorum farkındaysan
Orcun tamm yeter olm ya anlat anlat bitiremediniz ben okumaktan yoruldum siz yazmaktan bikmadiniz :)
Bu denemeler icin konusmaya gerek yok artik..
Sen su lanet olasi sorununu coz artik ne gerekiosa yap sora cik dene..(Bende biliorum aracin nasil kestigini bizzat bindigimde gordum ama burda bunu anlatman yersiz herkez sikintisiz gelsin dien en basta sendin cunku :) )
Coz kardesim sorununu ne sorunu varsa aracin nokta hatasiz cik benzininde olsun oda dahil :) sora 2 taraf icinde ne bahane kalsin ne bise guzel guzel gazlayin inin tebrik edin birbirinizi donun ewinize budur yani..
Hee 2 aracta gercekten mermi bu 2 2 daha 4.. Burda kimse senin aracina aksine bise soleyemez ki solemiyoda zaten sana tutuluyo millet nedenide bariz belli.. :)
masallah ıkı aracada orcun senden korkulur olm sana bı flım yapıcam 106 la dunyaya kafa tutan türk die.:)
ama bu kesme ısıne ben canlı canlı sahıt oldum cok eksıye dusuruyo arabayı kesmedıgı zamanda cok deısık gıdıyo..