inş.. kanka yavaş yavaş tadını çıkara çıkara.. :D :D
Printable View
maşallah ya gfj gitmesi gerekeninde üstünde gidiyor :)
FZ yede motor kırdı yapıldı randıman tutmadı filan denmişti bana 3 4 ay önce yanlış hatırlamıyosam.Öncesinde polishte yapılmıştı ama gidişini hiç beğenmedim:)
Yanlıs specler doğan can
GFJ: Krom malifold kelebek + Polish +chıp yazılım + filtre + egsoz.. Bildiklerim bunlar;)
FZ: Filtre + egsoz + kelebek polish..
Bu şekilde denedik ve şekil ortada gfj Speclre göre haliyle bızden daha hızlı kıyaslamaları ıyı yapalım arkadaslar. ayrıca fz motor gayet saglıklı agzı olan konuşuyo;) ufak bi şanzuman sıkıntımız vardı oda giderildi her iki aracada allah kaza bela vermesin.
fz nin specler eger gercekten böle ise gördüğüm kadarı ile yazılım bile yok eger aynı speclewr olursa belki iddali bi deneme olur;)
Aynen öyle aracda yazılım yok
Çok şükür aracın yürüründe sıkıntı yok FZ herzaman iddialı ve orjınal motor durumuda gayet iyi şuan sadce eksik ve yanlış yazılan şeylerden rahatsızlık duydum ve belirtim doğancan kardeşimde farkına varmıştır inş;)
farkındaysan (yazılım-port polish kimi var diyo kimi yok) olarak belirttim. yazılım(devir kesici iptal olarak söyleniyo) ve polish olayınıda emme mi kelebekmi onuda bilemediğim için ( ) içinde yazdım.
Hiç fark etmez yaparsın arabanı aynı speclerde çıkar tekrar deneriz ;)
Bi sorun varsada telefonla arayıp söyleyebilirdin numaralarmız var nasıl olsa birbirimizde :icon_tup:
Doğan can birbirimizde telefonlarımız var madem öyle arayıp sorucaksın arabanda ne var ne yok diye ağzı olan konuşuyor;) yanlış specler yazıpda yorum yapmanında bi anlamı yok kardesm o konuda sıkıntıda yok zatn:icon_tup:
herkes speclerini kendi belirtsin inanıp inanmamak şahslara kalsın.. :)
d.can bariz belli ufaktan ufaktan üflediğin kandırma milleti,karıştırma ortalığı :F
Ahahah polısajlı emme + 10 hp :D
masallah hepsıne guzel denemeler olmus
Samet bundan oncekı denememızden sonra tlfnda konustugumuzda yazılım var ama kesıcı ıptalı var demıstın, yenıden yazılım yaptırıcam sen nerden yaptırdın falan konusmustuk.
polıshde var demıstın hatırlayamadıgım ıcın kesın bırsey belırtmedım, 'arayıp sorucaksın' emır kıpıyle konusmazsan ıyı olur.. ayrıca a.sden cıkmadan once 2 kısı bının dıye konusuyoruz otobana cıkıyoruz tek kısısın onasıl oluyo kardesım? Yanındakı arkadas sana fıkır verıyodu sanırım neyse.. Ben ne var ne yok yazdım fılıtre,cıp,egzos,emme kelebek polıshlı dıye. Aracım gıtmesı gerektıgı gıbı gıdıyo gorunen koy klavuz ıstemez. Insallah sende yaparsında aynı ıslemlerı sonra cıkar bı tekrar denerız,konusmaya gerek kalmaz yolda bellı olur.
Mesut caktırma 50 shot nos bastım panpa ahahaah .)
Cmrtsi akşamı filtre egsoz var oksijen sensör arızasını giderdik diye konuştuk seninle ağızdan dolma laflarla konuşuyosunuz.
Farklı muhabbetlere giriceksen eğer birbirimizi üzeriz D.can video yayınlıyosun madem arıyıp sorucaksın aracında tam olarak ne var ne yok diye bunda yanlış bişey yok ayrıca () muhabbetide sonradan yazılmış.. Speclerin doğru yazılmaması beni rahatsız etti kimse kimsenin aracını kötüleyemez Dediğin gibi görünen köy kılavuz istemez ;)
10 hp fln herkez dalgasına baksın Filtre egsoz yazılım biraz doğrucu olmak lazım diye düşünüyorum kelime oyununa gerek yok birbirimizin suratına bakıyoruz neticede;) speclre göre arabalarımızı deniyoruz aradaki farkı görebilmek için farklı bi amacı olan varsa bilmek isterim.
Sende gv 306 la kendini avutmuşsun araban döşemelere kadar sökükdü artı filtre egsoz vardı denediğin araba filtreye kadar ful stoc du kimse kendini avutmasın;) D.can konuştuk sıkıntı tunne her kafadan ses çıkıyor.
Peki sen kimsinki daha dün tanıştık bna kendini avutmayasın diyosun?? gv 306 10 boy diyosun ama perde arkasından hiç bahsetmiyosun olanı söylüyorum doğruları bilsin millet. Kimse kimsenin aracını kötüleyemez;)
benım kım oldugumu tanıyanlara sorarsın;)
kapı doşemesi sökük degıldı, sadece arka koltuklar ve yan koltuk söküktü.
senın arabada full stock degıldı neyse ney uzatıp polemıge gırmeye gerek yok sen benım lafımı yanlıs yere cektın, ben senın yuzunede soyledım kendını avutmayasın dedım avutuyorsun demedım arada fark var. sen eksıklerını tamamla 2 boyda önden basarsın burda herkes şahit olsun sözüm sözdür;)
ilk tanıştığımızda, arabanıda gördük, kötülemedik arabana maşallah da dedik ama sen baya bi havalıydın pek pas da vermedin:)
:):)
Döşemelerden kastım koltuklar yanındada 1 kişi tabanda oturuyodu Arac agzına kadr stocdu 3 kişi vardı artı tesisat biz kitabın ortasından konuşuyoruz.
Konuşma var konuşma var sen konuşma şeklinle aracı kötüleme çabasındasın butarz muhabbetlere gerek yok kimsenin güzelliğine ihtiyacımız yok 2 boy faln komik konuşmalar yapıyosun D.can konuştuk farklı muhabbetler çıkmasın ortaya.
Sen bize o gözle bakmışsın kimseye havamız olmaz alçakgönüllükden başka;)
306 atarlarının olduğu yerden uzak olmak zormuş gerçekten keske bende orda olsamda benıde gecsenız bahane bulamasam :)
Konu farklı yerlere gidiyo gerek yok bence.. Maziyi bırakıp önümüze bakalım.
ahaha eyvalah Kutsal abi dener görürüz :p :hahaha: