d.can bariz belli ufaktan ufaktan üflediğin kandırma milleti,karıştırma ortalığı :F
Samet bundan oncekı denememızden sonra tlfnda konustugumuzda yazılım var ama kesıcı ıptalı var demıstın, yenıden yazılım yaptırıcam sen nerden yaptırdın falan konusmustuk.
polıshde var demıstın hatırlayamadıgım ıcın kesın bırsey belırtmedım, 'arayıp sorucaksın' emır kıpıyle konusmazsan ıyı olur.. ayrıca a.sden cıkmadan once 2 kısı bının dıye konusuyoruz otobana cıkıyoruz tek kısısın onasıl oluyo kardesım? Yanındakı arkadas sana fıkır verıyodu sanırım neyse.. Ben ne var ne yok yazdım fılıtre,cıp,egzos,emme kelebek polıshlı dıye. Aracım gıtmesı gerektıgı gıbı gıdıyo gorunen koy klavuz ıstemez. Insallah sende yaparsında aynı ıslemlerı sonra cıkar bı tekrar denerız,konusmaya gerek kalmaz yolda bellı olur.
Mesut caktırma 50 shot nos bastım panpa ahahaah .)
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Cmrtsi akşamı filtre egsoz var oksijen sensör arızasını giderdik diye konuştuk seninle ağızdan dolma laflarla konuşuyosunuz.
Farklı muhabbetlere giriceksen eğer birbirimizi üzeriz D.can video yayınlıyosun madem arıyıp sorucaksın aracında tam olarak ne var ne yok diye bunda yanlış bişey yok ayrıca () muhabbetide sonradan yazılmış.. Speclerin doğru yazılmaması beni rahatsız etti kimse kimsenin aracını kötüleyemez Dediğin gibi görünen köy kılavuz istemez
10 hp fln herkez dalgasına baksın Filtre egsoz yazılım biraz doğrucu olmak lazım diye düşünüyorum kelime oyununa gerek yok birbirimizin suratına bakıyoruz neticedespeclre göre arabalarımızı deniyoruz aradaki farkı görebilmek için farklı bi amacı olan varsa bilmek isterim.
///Peugeot Sport GTI-6
Sende gv 306 la kendini avutmuşsun araban döşemelere kadar sökükdü artı filtre egsoz vardı denediğin araba filtreye kadar ful stoc du kimse kendini avutmasınD.can konuştuk sıkıntı tunne her kafadan ses çıkıyor.
///Peugeot Sport GTI-6
Peki sen kimsinki daha dün tanıştık bna kendini avutmayasın diyosun?? gv 306 10 boy diyosun ama perde arkasından hiç bahsetmiyosun olanı söylüyorum doğruları bilsin millet. Kimse kimsenin aracını kötüleyemez![]()
///Peugeot Sport GTI-6
benım kım oldugumu tanıyanlara sorarsın
kapı doşemesi sökük degıldı, sadece arka koltuklar ve yan koltuk söküktü.
senın arabada full stock degıldı neyse ney uzatıp polemıge gırmeye gerek yok sen benım lafımı yanlıs yere cektın, ben senın yuzunede soyledım kendını avutmayasın dedım avutuyorsun demedım arada fark var. sen eksıklerını tamamla 2 boyda önden basarsın burda herkes şahit olsun sözüm sözdür![]()
ilk tanıştığımızda, arabanıda gördük, kötülemedik arabana maşallah da dedik ama sen baya bi havalıydın pek pas da vermedin![]()
Döşemelerden kastım koltuklar yanındada 1 kişi tabanda oturuyodu Arac agzına kadr stocdu 3 kişi vardı artı tesisat biz kitabın ortasından konuşuyoruz.
Konuşma var konuşma var sen konuşma şeklinle aracı kötüleme çabasındasın butarz muhabbetlere gerek yok kimsenin güzelliğine ihtiyacımız yok 2 boy faln komik konuşmalar yapıyosun D.can konuştuk farklı muhabbetler çıkmasın ortaya.
Sen bize o gözle bakmışsın kimseye havamız olmaz alçakgönüllükden başka![]()
///Peugeot Sport GTI-6
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)