Yok kardeş geçemiyorum clio rs bana büyük geliyor :D ;)
Printable View
Bu SFi Astra GSi'ların ulusal draglarda sınıflarında dereceleri, başarıları var mı?
Aman iyi kurtulmuşum gsi'dan :) Hala gönlüm olsada,.. Çok göze batıyo..Anlatmak zorunda kalıyosun,karşı taraf anlayana kadar zaman geçiyo.. :)
ben oraya komple listemi koydum ayıpoldu die sadece çip emmemanifoldu yazdım arabamın yüklü olduğunu kimseden saklamadım hatta arkadaş msnde konuştuk ogeceden sonra msnem patlatıldı msnem yok artık
bence bi sorun yok çok sükür arabamdan gayet memnunum allahda göstermesin
senkromençler de sorun wardı yaptırdın mı ibrahim
http://www.youtube.com/watch?v=pkpBFwQkirY
Başkan bu kalktığın araç nedir...160 lık vtec mi Yoksa i-vtec mi?
araba komple söküldü yaptırıyorum
araban toplansında denememizi yapalım o halde ;)
Hondacı :beuj: Allah allah...ben neden farkında değilim başkan?
Ayrıca o araba bana i-vtec gibi geldi...beyaz olan Astra senin araba ise geçiliyor sanırım...Type-R diyorsun da o araba 160 vtec bile olsa gene geçmiş seni sanırım?
Ben hondasında Opelinde değilim de...Senin alet bu kadar yüklü ama o kadar mı yürüyor? Onu merak ettim?
ben bu c20xe olan arkı caddede çok görüom,plakasından hatırladım bi kaç kez vtec e tozunu yutturdu..şok olmuştum ama arkın arabası çok ii:))
türkiyedemi derecesini soruyosun yoksa dışarısıda dahilmi ? Boş vaktin olursa C20XE motoru bir araştırmanı tavsiye ederim,ingilteredeki başarıları,coswort lerden sana bir ışık olsun..türkiyeyi diyosan geçen sene draga giren kaç araba vardı bir hatırla ?
Eskileri diyorsan Upl,Ne 500 ,ve kadettler sınıflarında ilk üçteydi hep
hiç dikkatimi çekmemiş demekki bi gariplik var ;)
İbrahim başkan...Bırakta Opel derslerini sen sölesene bu araba ne? Honda vtec demişsin adına...Ben 1.6 i-vtec lere benzettim...onlar 160 vtec kadar bile yürümüyor...Sen bana Type-R başkasını tanımam rakip diyorsun :(
http://www.youtube.com/watch?v=pkpBFwQkirY Tekrar bak başkan hatırlarsın elbet
upl plakalı gsı ve antalyadan kadet gsı ılk 2 ye oynadı devamlı zamanında 1.lıklerı çok var;)
eskılerı takıp etmek lazım biraz..:)
onun dısında s2k lexmaul manıfold ve gusel bi derecelı ıle gecılır dusuncesindeyım;)
ibrahim ne zaman toplancak araban senkromenç falan demiştin geçen hafta bu kadar uzunmu sürüyor hangi ara deniyecez ?
şöle bi de gerçek var ama: ne olursa olsun ne kadar yüklü olursa olsun,arabanın motorunun kulağını sağır alıştrırısan yada bakımlarını düzenli yapmazsan gerçekten performans fark edio.bn eski bi gsi kullanıcısıyım ve arabamı mumla arıyorum açıkcası:(
ankarada typer sahibi arkadaşlar ankarada yüklü gsi var neden denemiyorsunuz
ya ankarayı boşver şimdi bi önceki sayfada sana bişi sorduk görmemezliktenmi geliosun :)