chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
O arabanın sahibi benem :D Geçildim doğrudur :) 160 gibi geçtim kaale alınmadı oda doğrudur ;) Oya Aydoğanla Banu Alkan gibi Bizde Fatihle sen şuraya kadar geçtin ben buraya kadar geçtim muhabbetine geliyoruz... Gelelim sorun değil birkez daha yazayım ;
O denemede arabamda Chip,(ki uymamıştı,bugün diğer astralara taktığımız chipi birgün sonra bulup aradık kazım ustayı),egsoz,filtre,port polish,hafif volan vardı...
Kısa yoktu taktık,Egzantrik yoktu,aldık bi dönem sonra taktık,Ayarlı kasnak yoktu aldık taktık,bunun gibi Walbrosundan,enjektörüne ,geniş kelebeğinden,coascast kapağına birsürü şeyi sonradan yaptık,ve ciddi gitmeye başladı,..Forged piston ve Lexmaul alamadık dibini göremedik ama 13 Arabanın katıldığı speedw. dragda 2. olduk,..S40 T4,Rover 220 turbo,calibra turbo, gibi sınıfının üstündeki birçok aracı geçtik ..Neticede güzel giden zevkli bir araçtı..
şimdi Fatih senden ricam lafı gerdire gerdire evire çevire söylemektense yekten söyle..Ben kızmıyorum aslında gülüyorum ama şuanda Gsi kullanan ve onu sevenler var bırakın sevsinler..Haddini bilmeyenler olacaktır,onlarda elenir gider bu alemden..Hepinize İyi geceler evliyiz yatacaz ulennnnn