pek yok aslinda sport çıtırdan gidiyor iste :D
Printable View
:D
sen niye bana saldırıyonki
Bilen Bilir dostum merak etme o gün orda olanları...İNANMAYIP BLOGUMA BAKTILAR B20 VARMI YOK DİYE neyin ne olduğu herkez iyi biliyor...SADECE SLİCK LASTİK DİMİ SADECE SLİCK !
ewt geçmiştir beni ben 5 e atınca geçmiştir...oda uzun 5 oldugundan..Ama merak etme 400 metre 5 e atamıyon ;)
ben sana saldırmıyorum saldıran sizsiniz bana ben da bişidemeden baksana dedektif gibi vieolarımın linkini koymalar laf üstüne laf sokmalar gerek yok ben sözümün arkasındayım yapacağım organizasyona yazdırın isimlerinizi kılavyede değil orda kapısalım bakalım bukadar fazla yorum yapabilecekmiyiz
boşuna birbirimizi kırıp tartışıyoruz ... araçlar yan yana gelinir orda konuşulur arkadaşlar kasmayın bu kadar orda herşey belli olur
bende onu sölüyorum yarışa katılmak isteyen arkadaşlar varsa bana isimlerini yazdırsınlar ben düzenliyorum suan körfezde drag orda kozlarımızı paylasalım
evet bu konuda fazla kasmaya gerk yok..
ana meseleye dönsek daha iyi.. gerçi konu neydı bende karıstırdım yuklu gsıdı sanırım:)
cem kardeşim attığım msgı görmedınmı:)
:D
Biz yorumlarımızın her zaman arkasındayız merak etme...Herkezlede deneriz 2jz olsun gene denerim ben zevk değilmi kardeşim :D
O arabanın sahibi benem :D Geçildim doğrudur :) 160 gibi geçtim kaale alınmadı oda doğrudur ;) Oya Aydoğanla Banu Alkan gibi Bizde Fatihle sen şuraya kadar geçtin ben buraya kadar geçtim muhabbetine geliyoruz... Gelelim sorun değil birkez daha yazayım ;
O denemede arabamda Chip,(ki uymamıştı,bugün diğer astralara taktığımız chipi birgün sonra bulup aradık kazım ustayı),egsoz,filtre,port polish,hafif volan vardı...
Kısa yoktu taktık,Egzantrik yoktu,aldık bi dönem sonra taktık,Ayarlı kasnak yoktu aldık taktık,bunun gibi Walbrosundan,enjektörüne ,geniş kelebeğinden,coascast kapağına birsürü şeyi sonradan yaptık,ve ciddi gitmeye başladı,..Forged piston ve Lexmaul alamadık dibini göremedik ama 13 Arabanın katıldığı speedw. dragda 2. olduk,..S40 T4,Rover 220 turbo,calibra turbo, gibi sınıfının üstündeki birçok aracı geçtik ..Neticede güzel giden zevkli bir araçtı..
şimdi Fatih senden ricam lafı gerdire gerdire evire çevire söylemektense yekten söyle..Ben kızmıyorum aslında gülüyorum ama şuanda Gsi kullanan ve onu sevenler var bırakın sevsinler..Haddini bilmeyenler olacaktır,onlarda elenir gider bu alemden..Hepinize İyi geceler evliyiz yatacaz ulennnnn
bu işlerin tadı iyiceden kaçmış ya.. eğlenemeyip geriliyosanız boşverin bu işleri...
arkadaşlar www.auto-team.net kendi sitem burda düzenliyorum siteye girip isimlerinizi ve arabalarınızı yazdırın ve drag gününü bekleyin okeymidir
bu arada reklam gibi olduama girmek isteyen arkadaşlar burdan konu başlığı altına isimlerini yazdırsın
kadir abiye katılıyorum evliyiz işimiz gücümüz var uyumak lazım herkese iyi geceler