Valla bende şaşırdım hayırlı olsun Ömerim![]()
Valla bende şaşırdım hayırlı olsun Ömerim![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Sağolun Allah razı olsun.
Evladım yerine koymuştum resmen FJK'yı, gerçekten kıymetini bilecek, en az benim kadar temiz bakılıcak bir arkadaşımız aldı.
O yüzden içim rahat.
Tekrar tekrar,
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Ağız tadıyla sorunsuz gazlamayı nasip etsin.
Kem gözlerden, nazarlardan korusun Rabbim.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
satan arkadaşımızın gözü yok iyi dileklerini gördük... alan arkadaşımızda Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. hayırlı olsun...![]()
tabii ki gozum yok.
Ben sirf bu goz olayindan kortugum icin ani bi kararla gelen teklifi okeyledim.
Cunku aldigim gunden beri o kadar cok isteyen o kadar cok soran vardi ki korkmaya baslamistim artik arabaya binmez olmustum. En korktugum sey bi malda goz kalmasidir.
En ufak icimde uhte yok, aldim pasa pasa bindim, pasa pasa para harcadim, en kaliteli parcalar taktim, en ufak sikintisini hic geciktirmeden hallettim ve pasa pasada verdim. Alan kisi arkamdan iyi konusur duaci olursa ne ala ki sagolsunlar her konusmamizda olumlu seyler soyluyorlar.
Hatta geldikleri gibi dedim, arabada icinize sinmeyen en ufak nokta olursa, donus biletiniz benden inan tanismis oluruz dedim, o kadar guveniyorum cunku arabaya. Lifte kaldirdilar altina ustune heryerine bakildi, kaportacida komple detayli sekilde inceledi ve direk notere gidildi.
Arkadaslar izmire donene kadarda aradim, her musait zamandada konusuyoruz.
Biraz uzun oldu ama milletin kafasinda baska bi dusunce olmasin die yaziyorum bunlari. Bazi yorumlarda sanki benim gozum kalmista, arabayi vermek zorunda kalmisim gibi aksediliyor.
Allah kem gozlerden sakinsin, Nazarlardan saklasin.
Benim icin ayri bi kiymeti vardi, halada oyle.
Gule gule, kazasiz belasiz kullansin.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
hayırlısı olsunyenı projeler senı bekler
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)