Teşekkür ederim İbrahim Abi amin diyelim
Saol kardeşim
Teşekkür ederim daha yapılacak çok şey var
Teşekkür ederim kanka , Biliyosun dürüst denemelere her zaman varım
Hiç sorma kanka faturası 308 tl haala duruyo
İnşallah Onatım işte biraz para biraz zaman diyelim
Teşekkür ederim inş dahada iyi olacak
Kardeş ben zaten bi kere basarım demiştim Erdide biliyo yakıtım yoktu çünki , Ayrıca aracımda yakıtda yoktu 97 vardı sadece önceki geçtiğin video izle gör egzozdan çıkan siyah dumanı avans acık 95 oktan benzin vardı o gün arabamın yürümediği bi gündü o gün aracımın gerçek yürürü oydu...
Ayrıca bu denemedede senin aracının içi komple söküktü benim arabamsa sadece Vın Vtecle deniyeceğim diye komple takılıydı gönül isterdiki benimkide sökük olsaydı daha adaletli olurdu diye düşünüyorum.
Olayın başlaması senin kardeşim dediğin adam yüzünden Serkan farkındamısın önceden Erdiyle denerken video çekmişsiniz arabamın gitmediği gün haberim bile yoktu ki videoda Erdinin arabada bilerek çekilmemiş videoda görünmüyor onuda geçtim bu konuda sakin olması gerekende , metal parça yüzünden ara açanda Gökhan yok saplayım yok içinden geçiyim diye konusanda Gökhandı...
Bu kadar hırs a ne gerek var Gökhana sormak lazım benim en başından beri hatam varsa buyurun gelin çayımı çorbamı için arkadan iş çevirmeyin yüzüme söyleyin şöyle şöyle hatan var diye eyv.