deneriz ibocan ama bu kadar stres vücuda zarar :D :D sen üzerine neden alındın ki? Serkan arkadaşımızın NOS olayı var zamanında kullanmış :) :)
Printable View
20 li sayfalık konuda sonuc ne anlamadım şimdi kimi kimi geçiyor . kimi kiminle naaptı kimin eli kimin cebinde
ıyynn kardesım.... chıp komple egzozlu caı kıtlı clıo RS sport 172 lık olan ılkın 1.6 183 hp lık vtecı gecsın gecmeyı bırak aradakı 2 tır boyu farkı kapatsında sonra konusalım.... ozan askerde olmasaydı nasıl gectıgımı seve seve anlatırdı...
ben hayatımda tayyarı gecen bi tane rs gördum orda bariştı o kadar bi gri tayyarı geçmiştı bjk den birisinin arabasıydı daha da ne duydum ne gördum..
ıyynın araba headrs egsoz olmayan typerı ayırıp gitmezse bende bişiy bılmıorum ..:)
ıbo kasma bence boşver bulcaz sana bi typer;)
stp 183 hp ama 160 whp ve baya hafifti dimi??:)
dediin rste elle tutulur sadece çip var pek mantıklı olmamış..
konusu deıl ama rsin izmirde s2k gectığı videoları atmama gerek yok herhalde...
ayrıyaten yavuz dragger kardeşime katılıyorum tecrubelerınde haklı;) ayrıca gecen bı konuda stock vti ın egsoz olmadan yurumediği kabul edılmıstı;)
hep söledim herzamanda söleyeceğim buyrun organizasyonuma gelin kılavye basında değil arasbalarımızla konuşalım
Pazar günü serkan yarıs yapcaksan kamera getirem arkadan cekerim yada önden kaldırabilirsem :D
reşit 260mı naptın yaw:) 200de bitsin:)
stp anladım olsun..
bende merak edıorum ıstanbulda gsi kaçtane var...
Headers,egsoz,filtreli vtec'e düzgün yürüyen bir rs 5-6 boy fark atıyor..183bg lik vtec sanmıyorumki tır boyu açabilsin chipli rs'e yanlışlık var o işte.
nadir yok kadar azdır artık..hastasıda azdır GSİ ların.. meseLa ben askerden geldiğimide hastaydım 0 155lıklere..
yalan dolana ıhtıyac yok degılmı kanka ? aynı malzemelere sahıp 206RC de vardı cumhur arkadasımızın dedıgım clıo rs le yan yana gıdıyolardı onunlada fark aynı sekılde oluyordu ... burada draga gıdıyoruz bagajımda 4 tane lastık sanayı krıkosu benzın alet edavat yanımda 1 kısı var.
Rc de ya 2 ya 3 kısı toplam ıyı ızlersen 2 de basarken fark nasıl cılıyor gorursun ılerde dırek onune gecıyorum ve gıdıyorum
http://www.youtube.com/watch?v=aM5XERDAc2A