210 metre ıdı
Printable View
lafa bak şimdi:):)
tamam sizinki 160 cıkartmıs ama adam 150hpyle gecıo nolcak hemde n/a olarak yuklemeye çok musaıt:)
o gucle kalkabilirse gecer:p
katılıyorum gsıla typer gecmek basarıdır.. buna emek harcayıp uğrasanada saygı duymakgerekır...
olur böyle vakalar türk polisi yakalar....
varmı ıstanbulda bı yuklu GSI suan... bızde caı headers egzoz lu bı vtec var suan deneyelım
bazı araç sahipleri öyle bir konuşuyorki aklıma motor delisinde motorcular geldi. rakipsiz geçilemez denk değil hadlerini bilsiler. vs.vs.vs. gibi.
İbrahim başkanı tanımam...arabasını videolarda, fotolarda gördüm kadar bilirim ki burada çoğu insanın birbirini vildiği gördüğü kadar...
Arabası belli ki sorunlu yürüyemiyor...yada vs vs vs...Kendisine bir laf yok...
Bu forumda:
Plakmdan korkarlar
Type-R dan başka Honda bilmem
Senle de yürüyelim ( genel de her üyeye :) )
Ben de takılıyorum...Aracım honda değil, opel de değil, ikisininde sempatizanı değilim...İbrahim başkanda alınmaz zaten böle durumlarda...Evli, SFi'lı ve çocuklu İbrahim başkan :)
kadirim istisna 1-2 arabayı göstererk hüküm veremezsin. opel hondayla modifiye olayında aşık atamaz. kabul edin bunu kardeşim. sizin oyun sahanız ayrı hondanın ayrı. supra olsa eyvallah. supralara skyline'lara evo'lara lafımız var mı? her araba haddini bilecek... Japan cars ruleeeee :D :D :D
honda kadar basarılı deıl ama sfı makınesı oldukça basarılı na olarak 290 hp alınabılıyo...
88dekı vtıdan kaç alınabılıo:)
hadı strokerda koyalım:):)
evet kadir abicim kısa vardı headrsda vardı... stock deıldı yanee:)
baya giden bı makıneydı çok ızledım:)
sen accık oynasan o halı ıle bile gecerdın;)