%106 katılıyorum :icon_tup:
Printable View
walla vtec ucak deıl onu bılıyoruzda once gsı sı gecsın sonra vtec...
honda vtecle güzel ama akılsız olan versiyonları :) akıllıların pek bi .... olmuyo. alın bir tigra birde yeni civic ivtec doldurun bakalım şimdi diyecekler tigra küçük ama bilmiyolar tigra daha ağır. pejo kardeşliği 206 gti 20 litre güzel 206 =corsa sanırım bu bağıntıyı bilmeyen varmı yok bindir bakalım 2.0 litreyi corsaya arkadaşlar firmaların satış politikaları üretim segmentleri farklı bir videoda konu nerden nereye gelmiş.:)
yaw ben nedıyorum headers caı olan bı vtecımız var suan varsa ıstanbulda bı gsı deneyelım
ben 8 tane eskittim 1990-2006
keşke o antalyalı serkan gibi arkadaş auto drom daki deneme de olsaydı . bizde bu kadr emin konuşmadık ozamn 2 sürücü deişti ama gene type r geçemedi auto drom da NTS 78 i . bundan 1 hafta önceki VTI vs GSI da da gene GSI öndeydi ama doğru debrijay ı kötüydü ... hava yolu C termninali denemesinde şanzıman ı sağlıklı sağlık değildi ....
inş bi gün sağlı deneriz ozamn biz görürürz
Eriador aklın 200m lik pistlerdeki atraksiyonlarda kalmış... :D :D drag 400m de olur kıç kadar pistlerdeki sonuçları getirip getirip burda anlatma...