Beyler bu kadar yazacanıza deneyin su arabaları olsun bitins yok lotus carlton pardon opel omega resimleri yok videolar ne kasıyorsunuz :D
Printable View
Beyler bu kadar yazacanıza deneyin su arabaları olsun bitins yok lotus carlton pardon opel omega resimleri yok videolar ne kasıyorsunuz :D
severek izliyoruz..
yetısemıomkı cvp yazıyım:)
beyın var ama sende napcaz:confused:
sökersek olabilir sonucta stock sayılırım, 230lara kadar gideriz..
egzantrığın derecesıne bağlı deılmı???
egsoz fıltre cip tımıng dediin ciddi seyler..
bide tıgra deılde corsa olsa daha ıı olurdu:)
ecotech gsı typer videosu ıcın dalga gecılmısde o gsı ıcın ondan koyuldu..
yazcak bişiy kalmadı sanırım millet yattı:) mahallıde olmaz bu iş ben çok ağırım:)
Aman beee, gerdiniz ortalı :)
Type-R: ÖYle, böyle, şöyle, her şekilde...Kendi sınıfında atmosferik araçlara atlar...Haddi olamadan sınıfın üzerine de atlayabilir orası beni alakadar etmez...
Rakibi çok yüklü olursa....Type-R haksızlığa gelemez oda yüklenir azcık, gene atlar...
V6 Vectra...Corvette' e atlar.... (M3 CSL bu kıyamı unutma ;) )
Konuda geçenlerin alayıda sonra bir olup Corsa GSi' a zıplar...
YOk onu taklarız...bunu takarız...Takınız...bizde Video izleyelim...
Honda, Opel...ben ikisinide pek sevmem...ama konu sardı...yanlış olmasın :)
Siz hala işi idrak edememişsiniz... Serkan ordan hala 2500CC V6 motoruyla 1.600cc 4 silindir ve 2.000cc 4 silindir araçlara kafa tutmaya çalışıyorsun... 2mizin videolarını hatırla 160-170lere kadar sadece bir burun önümde gibiyordun, 170-180 gibi de hacim-tork-silindir farkıyla kopup gidiyordun 2500CC V6 araçla ki bende o zaman bitik baskı balata vardı... Bu mudur maşarı ? 2.5 V6 vs 1.6 sıralı 4 silindir ? Beni bu kadar zor geçerken sen CTR'lara tenezzül etme üzülürsün sonra :) VTi 2. vites Vtec'i 70km/s'de açıyor bende ki bunu sen de çok iyi biliyorsun defalarca sormuştun...
Diğer arkadaşlara da toptan bir mesaj vereyim, Astra GSI da kullandım hem SFI hem Ecotec, Vectra GT de kullandım hem SFI hem Ecotec, 2.5 V6 omega da vectra da kullandım, onu da kullandım bunu da kullandım, Astra GSI'la da yürüdüm chiplisiyle chipsiziyle, sonuçlar hep benim lehimeydi her nedense ki drag yapmam, kaldıramam ben açıkca söylüyorum hep 60km süratle yapılan rollerdi bunlar(60=bende 2. vites 4500rpm), 5500-6000rpm'lere kurduğumda sonuç çok daha farklı oluyordu... Orta seviye yüklemelerde GSI 1-2 şaka yapmıştır Honda'lara bazı kullanıcı, tune, bakımsızlık sebepleriyle ama bu mazeret değildir tabiki... FAKAT high-end olarak baktığımızda lütfen RÜYA görmeyin... Eşit yapılan işlemlerde (mesela GSI'da da VTI'da da kısa-egzantrik-piston-beyin-emme-cai-egzoz gibi ya da GSI'da da CTR'da da aynı işlemler) HONDA > OPEL bence bunu kabul etmek lazım...
Ayrıca Astra GSi'dan NA olarak hacim değiştirmeden 290HP mi ? Kim ? Nerde ? Ne zaman ? NASIL ? Hadi kendini kandırıyorsun Serkan(M3CSL) bizi kandırmaya kalkma, sen 2.500CC 6 silindir arabanla 1.600cc 4 silindirlere takıl... Olmadı NOS falan takıl :) Astra GSI'ın max. olacağı 190-200hp ki o da yüksek sıkıştırmayla, bugün NA olarak 16a2'den(1598CC) 12,5-13 sıkıştırmayla 215-220hp güçler çıkıyor bu da yeterli bir cevap olur sanırım...
Saygı, sevgiye devam, seviyeli tartışmaya da devam... :)
Saygılar,...
ıstanbul ızmır ankara antalya da ctr ler mevcut hangı sehırde hangı gsı ıle deneme yapılmak ıstenırse ben hepsını organıze edeyım burdan :) hep beraber gorelım ctr mı gsı mı :)
konu uzar gıder ctr cıler hazır 4 ıldede bu 4 sehırden bır astra gsı belırleyın denıyelım bıtsın gorsun herkezde sonuc ne burdan su bunu gectı bu sunu gectı dıoruz ancak yannıs bu 4 sehırden bır gsı cıksın denıyelım uzatmayalım hodrı meydan dıorum :)
ehehe edersın bılıom sen s14u getırde ızmır yuruyen makıne görsun:p
tabe tabe:)
hala hacım muhabbetı ha..
typer 1150 vectra1430
arada 30 hp var..
vede olağan ustu sanzıman farkı..
o kadar kısa olsa bide hafif olsam neseeee bu msgıma cvp vermeyın:):Deli:
bende uğurcum nerde dıodum eksık kalmaz bana laf sokar die gelmiş:) :p
hee adam yapmıs olm 260 290 hpler siz 230 240 alıonuz biz bişiy dıozmu saygı duyun birazda...
ayrıca safak e30
hangı bmwyle denıyelım 328 fılan uyarmı?? e30 325??
hangi adam yapmış ? kanıt ? ama ben hemen sana b16a2 kanıtlarımı sunabilirim :) sana laf sokmak gibi bir derdim yok, sadece bana ters gelen şeylere fikrimi belirtiyorum yoksa hiç umrum olmaz muhattap olmazdım seko beni biliyosun ;)
Ayrıca HADİ astra gsi 290hp alsın da o gene 2000cc'den alıyo vti 1.600cc :D :D
soner tabı senın tek bıldığın yuruyen makııne honda olduğu ıcın ne 206gti nede sfi yurumuyo ahahaha..
istersen ankarada bi organızasyon yapalım ama geldıımde görmek ısterım sıyah canavarı..