konu yine astra gsi honda vtec yada typer oldu kavganın ve yorumların ardı arkası kesilmeyecek ya artık bi konuda anlasalım iki marka araçlarda birbirinden üstün arabalar birbirimizi küçümsemeyeklim artık lütfen
konu yine astra gsi honda vtec yada typer oldu kavganın ve yorumların ardı arkası kesilmeyecek ya artık bi konuda anlasalım iki marka araçlarda birbirinden üstün arabalar birbirimizi küçümsemeyeklim artık lütfen
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Finişte 2,5 boy kadar vardı..Yasladı bize s2000 ozamanlarNormal lastikle zor kalkıyodum,dereceli felan yoktu.Yaptığım zamanıda iyi biliyorum
![]()
Bir iki video daha mazidennnn
http://www.youtube.com/watch?v=dmcvNMVlPPg
http://www.youtube.com/watch?v=WBlUrhSCjy0
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
auto-drom mesafesi ne zaman 282metre oldu??
Experience is what you get when you don't get what you want.
valla nasıl gittiğini filan bilmemde hiçbir zmn görüpte kafamı çevirip baktığım bi araba olmamıştır nedense astra o yüzden istediği kadar gitsin yada gitmesin
ama 106,206,vtec,typer sevioruz bunları![]()
arkadaşlar ne garip değilmi gsi 90 ların arabası..typ r ise 2000 li yılların arabası...gsi 12000 ytl değerinde bi araç...typ r ise 35000 ytl değerinde bi araç...efsaneler yaşadıkça güzeldir.......
type r 2.0 deilmi ? standart vs standart kalktılar gsi geçti 3 defa hemde sonuncusunda sürücü değişmişti hatta galba yanlış hatırlamıyosam ... hea uzun mesefa olursa type r alır bişi diyen yok .. benm anlamadığım senn msgların gsi ı ezmen sanki 10 boy fark atmışın gibi ...
benım arkımde 60 bın kmde sport vardı. superchıps, fıltre kıtı custom,bırebır egzoz sıstemı vardı. T ıle roll denedıgımızde abartmıyorum 2 tır boyunu gecıyordu fark. egsantrık ve kısa olsaydı ne fark ederdı onda onu merak ettım sımdı. yada o aracta sadece hafıf volan ve kısa olsaydı kac boy asagı duserdı. ozaman 273 hp vermıs 330cı ıle denemıstım rollde 2 boy yemıstım...
type-r da dereceli olsa noolur serkan![]()
ben hiç bir arabayı küçümsemem aksine saygı duyarım önemli olan type-rla gsi geçmek deil gsi la type-r geçmekdir geçebiliyosa emek harcamıştır saygı duyarım
o gsi sahibi arkadaşlada tanıştık sonra 10 numara bi arkadaş
gsi da kullanmışlığım var yol tutuşu falan çok güzel ama drag roll topspeed falan type-r la zor bence
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)