GT İle ilk denememizde 51 düz boru sonda orjnal susturucu kullandım GT nn devrinde basınca basarbasmaz 2 boy önüme atlıyodu 4 de atınca arka çamurluna geliyor 5 atınca yarım boy önüne çıkıyodum 200 kadarda öyle gidiyoduk . 306 gtı gelince evet dün akşam sıkıntılı oldu denemeler 306 gtı la basınca 2 vites 80 de basıyoruz 4 kadar sonuna kadar 1 boy sabit gidiyoruz 5 atınca bırakıyoruz zaten. bu anlattıklarım ilk denemelerde yani onların videosunu çekemedik olsa atardım zaten pazar günü yine sıkıcaz o zaman daha güzel videolar olur inş . dün akşamki denemelere gelince yani şuanki videolar yoll sıkıntı polis sıkıntı anca bu kadar oldu 306 gtı 4 defa ben 2 defa vites kaçırdım çok düzgün bi deneme olmadı . 207 GT le denedimiz videolarda ilk denemelerimize göre extra ben bakımlarımı yaptırdım yağ yağ filtresi vs.. eksoz taktık ortaya susturucu koydum 51 düz boruya 51 susturucu sonra 60 lık yaptım ama iyi olmadı hoşuma gitmedi arabanın alt devirler inanılmaz iyi ama üstler kötü oldu o yüzden ben ilk denemede 207 nin 4 de 5 te önüne çıkarken dün akşamda 4 de yarım boy ilerdeyken yarım boy gerisine aldı beni o yüzden bugn eksoz sistemini deiğiştrdim hafta sonu inş güzel videolar gelicek bu arada 106 tım tamamen standartbu anlattıklarımda eksk yada fazla varsa tanju kardeşim düzeltir yorumlar için tşkler ...