Masallah araclar cok iyi yurumus. Her ikisine de Masallah.
Printable View
Masallah araclar cok iyi yurumus. Her ikisine de Masallah.
deneyen araclara masallah kazasız belasız
16-17 yıllık araç bence oldukça başarılı vede önü açık hala. neden bu kadar basite alındı anlamadım, videoda çok da fark yok.iyi yürüyor araçlar.
Bu araç Hatay dan satılık olan GSİ mıydı?
SUS2k kıdemını konusturmus :)
Orcun sohbete konu felan acinca "naapacaniz 2.0 atmosferikleri gidin daha guclu arabalara sarin dedim ama demekki durum boyleymis ama sus s2k nin hakkini yememek lazim ikisinede masallah :)
maşallah araçlara
s2k SUSturmuş herkesi
Beyler herkese tesekkurler sagolun yorumlar icin :)
Fakat soyle bir durum var SUS2k halen daha kafamdaki gobi gotmiyor s2000 typerdan cok daha fazla emek istiyor iki tane Type'r im oldu onada cok parcalar taktim ama typerin filtresini cikartip kompresorle hava tutup temizlesen yariyor bir boy hizlaniyrdu resmen :) ama s2000 e beyin bile bir sey katmiyor neredeyse bunu cok dediler bana ama dinlemedim heleki urfa :) neler dedi :)
İslerimden dolayi ilgilenmeye vakit bulamiyorum bulabilsem Ozgunle ugrasip su methanol ve beyni halledicez ama vakit sikintim var :)
He bende istiyorum herseyi takiyim ediyim ama eminimki egzantrik falan birsey katmiycak ki arabanin daha 2015 e kadar garantisi var bozmak istemiyorum :)
He birde diger sik e92 m3 icin ugrasiyorum hedefimde o varken daha s2000 e para harcamak ne kadar mantiklidir birde isin o kismi var siz olsaniz ne yapardiniz ?:)
type r ile gideceği kadar gitti abi bence.. şimdi s2000 gırtlak dolu olsa type r kadar zevk vermez sanmıyorum e92 için beklemek daha mantıklı gibi :) maşallahh...
kesınlıkle m3 al başkan onunla ugraşırsın sk2 de haftasonu yazlık gezme aracı olur :)
Sus s2k iyidir maşallah.