aynı motor aynı turbo basınç biraz daha fazla ama net olarak kaç bastığını hatırlamıyorum, 2009 yılında çekilen bir video
Printable View
Ankara dan muharrem ve mehmete gider :))
maşallah her iki aracada...
bence iki araçta kapasitelerine göre güzel yürümüş, gsi 200 ps lerde galiba. lsf gsi sanırım 260-270 ps lerde bu son videoda.
masallah mehmet kardes dürüst olmak her adama yakısmaz arabana masallah
ya sizin böyle bi kaç kişisiniz boş konuşmalarınız beni tilt ediyo sonra sizin gibiler yüzünden beni yanlış tanıyorlar yasin denedi adam geçti tbrler zevk bu siz işi hep farklı boyutlara çekiyorsunuz
yok s2000 f.e.h mış inanmayan açtırsın baktırsın bizde çok duyduk
türkite atıyrum 50 tane deneyen s2000 var aynı specte hepsi arasında 1 boy oynuyor ama sus 5 daha hızlı allah verisi zaten boş polimik yapmayın geçtigimiz s2000 videoları koyupta ooo astraya bak dedirtmedik aracın çok eksikleri var yavaş yavaş ilerliyoruz specleriçok s... de denedigimiz araçların sadace piyasada en düzgün gidenler denedik ve iyileştirmeler yapıldıktan sonra çıkar bi daha basarız emre bu işi farklı yerlere götürme sanada son söyleyecegim bu arabana çok güveniyorsan 106 çıkınca atmo atmo 1600 le basalım senle
Orcun kızdı :D
orçun inanmıyorsan verirsin 1000 tl açarız sus un üst kapağını yaparız ölçümlerini. Haa veremiyorsan 1000 tl o zaman konuşmayacaksın. Mehmet neden yalan söylesin adamları yalancılıkla neden suçluosun. S2000 106 değil her headers aynı gücü vermez. Geri bile götürür. Dediğim gibi verebiliosan 1000 tl gel hemen sökelim üst kapağı.
Sokturun verin parayi acmisken sonuclara bakarsiniz mehmette kapatmadan isler takar bidaha denersiniz s2000 i gorurseniz video cekersiniz 1 bardaki gsi kac boy yedigini
Ulan zırvanadan cıkınca cıkıyor oluyorum sonra .. sen bılıyomusun ben kımım benm s..mde olur kapak acılmış açılmamıs bunun gotunde kosmam ben hee varsa cok ıddıalı araba sıkıntı yok kapağıda acarım komple karbonda yaparım arabayı bos bos konusup post arttırımına gıtmeyın he orda aksam donuste shelle gelmemın amacıda dneem sonrasında boyle konusmalarda gerı donuste yanımıza gelmedın gelsen soylerdık denır ya ondan shelle gırdım ındım arbadna konustum gerı cıktım sonra...
Mehmet siparisi geciyorum F20C icin 2.4 stroker , 280 derece egzantrik 13 sikistirma :P
gerilmeye gerek var mı beyler, hakeza mehmet 79 da bile basmam dedi gözümün önünde, bundan bile bişiler çıkarmak lazım mesela ben 65-85 arası denerim fark etmez dedim burdanda bişiler anlaşılmalı bence;)
mehmetin araba diğer s2 lere göre gercekten daha hızlı bende diğer kprolu typerlara göre cok cok hızlıyım;) hepsi bu... ( en azından sizin denediğiniz typer ve s2 ler için de gecerli olabilir)
ygz yle sus radyatöre zemzem suyu koyuyormuş ondan yürüyormuş arabalar her viteste de zikiri unutmamak lazım tabi.
s2000de iyice çöp olmuş :D
maşallah SUS s2000e, iyi yürüyen s2000leri seviyoruz, iyi süren ellerde s2000 canavar oluyor...
kanka onlarında bakış açılarından bakmak gerek, diğer denedikleri s2 ler typer lar bizim kadar hızlı değil, her araba bir olmuyor kpro takarsın geri düşersin ayarın olmaz sıçarsın, macun dolu s2 ler yürümeyen s2 ler ile senin arandada baya far olacaktır.
zamanında kprolu pistonlu vtc 26 ile tamerin 206 rc sine gecilmiştim:) videolr bile hala gks typer dada bendede var:)
mehmet kaçlık nos bastın hadi hadi :D
Kanka tamamda gelıp sorarsın yuz yuzeyken dersınkı boyle boyle hatta cıkmadan ne dedın sen SUS u diğer s2000 lerle karşılaştırma dedın oda tamam dedı ama sımdıkı muhabbete bak neyse kanka :) www.sustalı.com yapıyım ben bı orada yorum alırız ahahha :)
Ya bilader amma çok boş konuşuyosun,*** atmak kolay sen geldin akşam deneyelim dedin olur dedik,2 litre atmosferik bi arabayla 2 litre turbo deniyoruz hala masal anlatiyosun,astranın sahibi maşallah diyo sen ortalığı sikiştiriyosun akşam çok merak ediyosan sordaydın izah etseydik açıp baksaydın boş muhabetler yapmaya gerek yok
S 2000 e maşallah allah kaza bela vermesin :)
ikisine de maşallah :)
Turbo ies lafı gecmis konuda biz 0,5 degil 0.7 basıyorduk 0.8 yazmışlar Yasin şuanki halini daha iyi bilir bizde denedik 3-4 tane s2k ile ama böyle bı sonuc hic bir zaman olmadı her zaman öndeydik bence sus hakkını vermiş konu daha bı denemeye aracımızı görmeye araç aranıyor seklinde açılsaydı atar gider olmasaydı belki daha insaflı yorumlar yapılırdı birde 0,5 ile 0,7 arasında cok boy farkı var astra basınç acsın bide öyle deneyin eğer yine gıtmıyorsa bı problem vardır İllaki sus speclerine gore normal gidiyo mehmet hakkını veriyo maşallah iki araca tekrardan
dynoya sokun 50tl :)
s.a arkadaslar devran ben astra nın sahıbı mehmet ve yasın kardesıme tesekkur ederım gelıp denedıklerı ıcın ben cok ıddalı gelmedım arac sökük degil ve son susturucu bıle orgınaldı (bahane degil) orcun saolsun ısı bıraz kızıstırdı belkıde oyle yapmasaydı kımse gelmezdı tadı tuzu oldu :) asagı yukarı bekledıgım sonucla karsılastım 200 e kadar (sus) s2 ye tutunmak heralde her araca nsıp olmaz basınc arttırp bıdaha denerız sonra kısmet olursa
maşallah hepsinede belliydi zaten böyle olucağı
Maşallah sus s2k ya. mehmet akşam çok gergindi fark ettim bende :)
Maşallah araçlara. Sus u severek izliyoruz :) bro adaleti yapmışsın :D
Maşşallah s2000 bine ön saflardan yerini kapmış aracın cigeri saglam bunu herkes kabul edecek astralı arkadaşta kabul etmiş zaten helal olsun kazasız belasız binmek nasip etsin ALLAH ayagınıza saglık
Kanka eksozu büyütmüş sanirim ies daha iyi olmuştur İllaki onu geçeceği apaçık ortada çünkü bizdeyken URFA abimde sahittir filtre headers eksoz lu s2k ya zaten 3-3,5 boy önünde gidiyorduk 260 lara kadar normal filtreli eksozlu s2k ya 5-6 boy çıkıyorduk ki bu astra assagi yukarı o zamanların cvk ayarında yürüyor biraz daha hizlisi ama basınç acarsa isler değişebilir diye dusunuyorum
:D:D:D:D:D:D:D