maşallah araçlara
Elimde cici cici videolar varmami abinin araba olmuş bana güzel tutunuyor, ama abi video çekerken yan aynam cok aşağıda kalmış net görünmüyorsun
tekrardan maassallh , gsi video çeksin diye onun acisindanda bastım dilerlerse koyarlar, videolar aliye verdim gün içerisinde koyar,
PowerTune
valla deneyen araçlara maşallah .. ta..
Bi ara kırmızı civic ies vardı yanlış hatırlamıyorsam 0.5 bar basıp yürüyordu adam BAtyper ile yürüyordu yanlış hatırlamıyorsam ki şuandada sus s2k nın BA dan çok çok hızlı hatta bu speclerde daha hızlı olması bile beklenemez.
BU yüzden bu videoda ki gsi hele bide sfi ise bence gitmesi gerektiğinin çok altında gitmiş sonuç olarak o gsi şuanda 200hp nin altında değildir
diğer ihtimal ise sus sadece f/e/h değil yani bu 2 seçenekten birini kabulleniyorsa taraflar sıkıntı yok ama araçlardakilere göre durum bence normal değil kimin ne düşündüğüde umrumda olmaz![]()
geçenlerde bi laz fıkrası dinledim çok hoşuma gitti adamın biri bigün forma konu açmış öyle geçerim böyle geçerim diyomuş kimse inanmıyomuş bak neoldu şimdi![]()
鉄の男 (ironman)
[SIGPIC][/SIGPIC]
私は車を買いたいとミラーで迷子に
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)