masallah araclara,kazasız belasız,mısafır edelım sızı bursaya..
Printable View
masallah araclara,kazasız belasız,mısafır edelım sızı bursaya..
saolsın kankaaa teşekkür ettimmm :D
cam carda 106 ydı 1 metre kadar geride eg kalıyo sonradan gidiyo eg sanırım dikkat etmemişiniz
teşekkürlerr amin cümlemize inşllah gelmeyi istiyoruz zaten
ohaaaaaaaaa YJ gti da o kadar şeymi varmış :D ben boş crx le 4 sonunda geçiyodum valla :D neyse allah kaza bela vermesin aracın iyi şevkooo izmittede görüşemedik :(
kanka ej CRX den bahsediyosak stocktur D: :D mutlaka senin arabanda kısa yoktur piston ve conta katiyen fabrikasyon :D :D pampa kutsal VİP oldu ya orda orası burası oynadı ondan görüşemedik yoksa pampacım görüşürüdük nyse ist gelecem ben geldiğimde görüşürüzzz :D :D
Yj de okadar sey varda sende ne var
Sewkı 12.5 sıkıstırma yok kankam kapakta taslı degıl kapak sadece 1 kere pu garajda acıldı oondada orjınal contasıyla kapagı pruzlerı gıderılıp takıldı sadece
Artı yazılımda kopya suanda araca cok yaktırmaktan baska bı ıse yaramıyor.
Benım aracım fıltre egzoz kısa ıle yuruyor. Gayette ıyı yuruyor en azından 200 hp ustu araclarla deneyecek kadar.
ben 5 bin devirdeyim yj gti 6 bin devirdeydi burasını nasıl yapıcaz :) yj den vidyo çekildi ama çeken yavşak vidyoları vermedi ben geçmiştim çünkü :) neyse 106 cılarla çok polemiğe girdim artık girmiycem arabam yok zaten giden ...olursa gireriz :D
ehehehe maşallah canım
bi de şevkinin arabası kısık alışsın diye öyle verdim şu an 180 hp anca çıkar gelip açınca farkı anlarsınız
eg fena gitmiş maşallah...
olum birakin sosyal msj vermeyi surda agiz tadiyla bisy yapiyoz ben hepinize gecilirim bi ust viteste basip olur biter :)))))
benım aracım suan yok abı,uzunnn bır uykuda:) ama bıtse bıle sokmam o dedıgın yerlere,bursada b16b eg ıle guzel denemeler yapacak arkadaslarımız var ama burda nıyetımız kotu degıl,gecmek gecılmek bızım ıcın sorun degıl ıddamız yok,bızde burda denemeye arac bulamıyoruz,sıkıldık bırbırızle denemekten:D