masallah araclara,kazasız belasız,mısafır edelım sızı bursaya..
masallah araclara,kazasız belasız,mısafır edelım sızı bursaya..
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
ohaaaaaaaaa YJ gti da o kadar şeymi varmışben boş crx le 4 sonunda geçiyodum valla
neyse allah kaza bela vermesin aracın iyi şevkooo izmittede görüşemedik
![]()
SENSİN.
Yj de okadar sey varda sende ne var
Sewkı 12.5 sıkıstırma yok kankam kapakta taslı degıl kapak sadece 1 kere pu garajda acıldı oondada orjınal contasıyla kapagı pruzlerı gıderılıp takıldı sadece
Artı yazılımda kopya suanda araca cok yaktırmaktan baska bı ıse yaramıyor.
Benım aracım fıltre egzoz kısa ıle yuruyor. Gayette ıyı yuruyor en azından 200 hp ustu araclarla deneyecek kadar.
ben 5 bin devirdeyim yj gti 6 bin devirdeydi burasını nasıl yapıcazyj den vidyo çekildi ama çeken yavşak vidyoları vermedi ben geçmiştim çünkü
neyse 106 cılarla çok polemiğe girdim artık girmiycem arabam yok zaten giden ...olursa gireriz
![]()
SENSİN.
ehehehe maşallah canım
bi de şevkinin arabası kısık alışsın diye öyle verdim şu an 180 hp anca çıkar gelip açınca farkı anlarsınız
ECUTECH İstanbul
eg fena gitmiş maşallah...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
olum birakin sosyal msj vermeyi surda agiz tadiyla bisy yapiyoz ben hepinize gecilirim bi ust viteste basip olur biter))))
benım aracım suan yok abı,uzunnn bır uykudaama bıtse bıle sokmam o dedıgın yerlere,bursada b16b eg ıle guzel denemeler yapacak arkadaslarımız var ama burda nıyetımız kotu degıl,gecmek gecılmek bızım ıcın sorun degıl ıddamız yok,bızde burda denemeye arac bulamıyoruz,sıkıldık bırbırızle denemekten
![]()
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)