integralar ruhsatta 1.6 yazar ama 1.8 dir yalnışmıyım ..
Printable View
integralar ruhsatta 1.6 yazar ama 1.8 dir yalnışmıyım ..
kimsenin kendini kandırdıgı yok kardeşim. benim arabamın ruhsatında 1,6 yazıyor. motor 1,8 miş 2,0 mış bu tartışmayı sürdürmek yersiz. ben istanbul da EREN ŞENÇAĞ krdeşimizden de aracı alırken bu 2,0 mı 1,8 mi diye sorup almadım.
arabaya bindim hoşuma gitti aldım.
burak kardeşimiz güzel demiş. inşallah yolun düşerse bursa ya gelirsin kardeşim, misafirimiz olursun. otururuz muhabbet ederiz enine boyuna konuşuruz, iki clio cıkar turlarız da.
bileğime ve arabama güveniyorum ama arabayı kimseyi geçmek için değil, kendim için aldım.
araba ister 1,8 ister 2,0 olsun kardeşim, hem etapta hem caddede gayet memnunum aracımdan. hafta sonları kullanıyorum arabamı.
maşallah diyen, tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. Allah sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah.
Taner ORUÇ
Neyse beya araba gidiyomu gidio bitti
İki aracada maşallah. Anacak ben şey kısmına takıldım. Aynı kasa karosere sahip bir ara. 830 kilo olup diğeri nasıl 1200 kilo oluyor. 3.5 v6 makina swap yapıp üstüne bide aracı 8 kişilik 3 sıra koltukluya mı çevirdiniz de böyle muazzam bir fark var. :D
Kilo olayını bir aydınlatın lütfen.
Allah nazarlardan saklasin gule gule kullanin.
Schumi arkadaslarin arabasinin kg durumunu aklim pek almadi ama bilmeden konusmayayim. Ayni kasa klimali rsi 1.8 8v motoru ile 960 kg geliyordu. Bu arac klimasiz vs ama 16v motor.
bendeki f7r 2.0 williams icin verilen fabrika verisi 1010 kimi yerde 1013 kg. henuz kantara cikmadim.
Yani 1200 kg falan degil:) Akil var mantik var:)
Ben bu gazla bu hafta arabayi tartarim:D
tartalım arabaları K belgelerini de alalım sıkıntı olmasın :)
masallah cok guzel devirleniyor, sanıyorum ki williams da sase de farklı oldugu icin biraz daha agır. yalnız arada 100 kilo varsa f7r in avantajı kaybolablilr...ikisi de cok ozel arabalar insallah Rabbim kazasız belasız binmek nasip etsin ikinize de...
İnşallah bu iki aracın dostça denemelerine şahit oluruz.
neden denenmesin yA sonuçta bu sitede herkes dost sayılır..bekleriz bursaya her zaman
taner bey bence sen fazla aldırma burdaki konuşmalara... neyin ne olduğunu herkes biliyor...