Çok güzel aydinlatmisin megane la senin araç yan yana yürüdüğüne göre senin araçta sıkıntı var demek yada yürümüyor
Printable View
videolar güzel ses güzel araçta güzel duruyor maaşallah,,,konu bambaşka noktalara gelmiş ama bizde bu arada baya bi reno bilgisi edinmiş olduk :) sizlerde fazla uzatmayın bence herkesin arabası kendine diyelim ;)
olm siz hangi denemeden bahsedionuz ?
sen 17 jantlarla yanında 130kg kaan ile gazladığın denemeyimi sölüosun ?
bu şekilde normal bir f7r zaten stock clio rs ile yürüyebilir çok güçlü olmasına gerek yok mesela bizim burdaki sarı filtre egzosla bile tutunur o haline o denemeyi kaale almayın derim eşit şartlarda ozamanki erenin f7r nin bizim clio rs lere tutunması mümkün değildi bunu bende sende biliyoruz.
Bir diğer konuda willims denen araç 900kg değil 1000kg dah daha ağır bir araç
sonradan koyulan f7r uzantısı değişik olan megane motoru dahada ağır olabilir yani kilo olarak çok aşırı bir fark olacağını düşünmüyorum
şuandada isterse 4. viteste sarsın hiç bir clio rs e (sağlıklı) 10 boy atamaz yok öle dünya abartmayın yani :) ama iyi gidiyordur orası ayrı konu vtecleri falan üzer zaten
:) o kadarda tabiki iyi yürücek 900 kg 190 hp den bahsediyoruz filtre egsoz clio rs'in içinden geçer o güçlerde o kilodada onun ayarı egsoz filtre rs değildir ama daha üst klasman ile denenmeli .. 106 gti'lara baksana 930-950 kg 180 hp neler yapıyor .. böyle düşünülmeli bence cvk ayarında araçlarla denemeli.. 1030 kg 197 hp
Alican cvk yi yine ittirdin ortaya dogru :):):)
subaru impreza ile takaslık rs varmı :D
Selçuk, senin Dieppe'ye tayinin çıktı diyorlar, doğru mu? :D
şu techturkey sitesine otoban yapılmasını talep ediyorum , hariçten gazel okumak yerine cıkar orda denemeler yapılır en azından :D
konunun takipçisiyim.
aracımın williams olup olmadıgı konusunda herkes tartışa dursun renault a gidip şase numarasını ekrana girip fotografını çekivericem konu aydınlanır sonra :)
şu açıklamayı getirmek isterim. aracım stock. eksoz ve filtre harici oynama yok.
@denon yusuf abim sence benim arabanın f h e ve kısa sanzıman+ yazılımlısı ile ne olur abi?
ben Taner ORUÇ bu arada dennis kardeşimizin üyeliğinden yazıyorum...