Gercekten emek para ve bolca zaman harciyarak emeginin karsiligini alan murat engini tebrik ederim ...
Gercekten emek para ve bolca zaman harciyarak emeginin karsiligini alan murat engini tebrik ederim ...
er ist ein deutscher
vidyodan bişey anlaşılmıyor sağ koltukta olmak wardımaşşallah
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
İyi dilekler icin tesekkur ederim,youtube ve google hersey yayiliyor hemen
kisaca notlarimi paylasayim ;
Toyo 888 ler Gtr ile bu piste uygun degil,en iyi surem 50,08 idi. Sebebi iyi tutunmadan arkami kullanamiyordum ve kafadan kayma cok yasiyordum,zaten on sol lastigim traslanmisti.
Lastik bulsmadigim icin orjinal "RFT" olan lastiklerimi takmak zorunda kaldim.
Zaten Cuma gunu İst Parki kacirdim bu yuzden
Bu lastikler cok kaydigi icin,hem arkami daha hizli soktum virajlara,hemde arkami kaydirarak onumu cizgide tutabildim.
En buyuk sorunum,standart gucte bile 2. Vitesde spin yapan lastiklerim,bu gucte can cekisti,okadar faZla spin oluyorduki,boost kesiliyordu her viraj cikisindaki gaza oturmamda...
Frenleri zorlamadigim nasil anlasildi? Her viraj oncesi sesler duyulmuyor mu yavaslamaya calirken? Hatta son seansda erken birakdim cunku frenler tutmadigi icin S/F duzlugu sonu virajda yoldan ciktim
Sikan kacirmiyorum,sikanlari dibine kadar kullanamiyorum cunku lastik cok kaydidigi bu japon balinasini o daracik pistte,bu guclerde hukmetmek adami yoruyor.
Yasar,ugrasiyorum,olabildigini yapiyorum,adim Hidir elimden gelen budur
Aracimin yuruyen ve yol tutusu icin "hic bir" mod yoktur.
Frenlerim bitti artik,acil balata ve sonrasinda disk yolu gozuktu,yine cep delinicek
Buarada 47 sec deniyor ama bu pistte Porsche RS-R yani dunyanin en iyi pist icin yapilmis Pro-car 47 donuyor bu pistti,pro pilotlarin elinde.
Yol tutus modsuz,48,8 dip rakamdir,oda hic patinaj olmaz ise.
10 haziranda,yine birlikte oluruz insallah,saglikli olalim yeter.
Aklima gelenler bunlar,kisaca yazdim...
Edit:aracda 2 kisiyiz,hatta teli caliyor Sinanin...
İlk 2-3 tur lastik isitmak icin ugrasiyorum yani basmiyorum ama pek isinmak istemedi meret...
Tebrikler, onca emeğin karşılığının alınmış olması güzel, daha da düşer heralde![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
tebrikler vallahi helal olsun maşallah..
RACE HARD OR GO HOME
Tebrikler..T888'lere gerek yokmuş demek ki amaç süre yapmaksa
daha güzel bi lastikle acaba ne kadar düşer..merak ediyorum
maşallah murat abi tebrik ederim ...bir rekor furyasıdır gidiyorsunmaşallah tekrardan sana ve arabana
Rabbim cebine saglık versin...
Tesekkur ederim iyi dileklere;
Emegimin karsiligini,Stok motorda Dunyanin En Hizli GT-R ini yaparak aldim
Pist icin her hangi bir alt yapi yada emek harcamadim![]()
Duzlukte 200 lere ulastim sanirim,4 u bitirirken frene basiyorum.
888 ler duzde cok basarili,1 de bile patinaj yok denilebilir,bu lastikle 3 de bile patinaja kaliyorum888 lerin yanal tutunma cok zayif,oyuzden cok kafadan kayiyordum...
Henuz cebime dokunmuyor,yani motor modundan baska birsey yapmadim henuz,lastik fabrika hediyesi
Kontroller devre disi zaten,ani guc gelince otom kesiyor viraj cikislari hizlanmamda. Hatta sikanlari sinirda bile kesemiyorum,cikista daha fazla spinde kalmamak icin
Ha surusume uygun lastik bulursam,48 leri duz yapmaya calisirim ama bu halde en fazla 0,2-0,3 iner. Belli bir noktadan sonra(limitlerde) 0,1 sec bile cok zorlasiyor bu kisa pistte.
tebrikler,çok harika bir süre,emeklerin karşılığının alınması çok güzel bir duygu insanın fiziki ve maddi yorgunluğu gidiyor ,RABBİM hepimize emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin,tekrardan maşaallah.doğru araba-doğru mod=güzel sonuç
zd9000 cupra
Hakan,tessekkur butonu yoktu,oyuzden yazmak istedim...
Sozlerine katiliyorum,tam anlamiyla budur...
Heralde 8. Pisti oldu bu Gtr'in ve gunlukte kullaniyorum,hic uzmedi balina beni...
Belki yol tutus icin biraz harcama yapabilirim ama cok mutluyum suanki halinden,oyuzden pistte saniyeler icin dinamiklerini degistirmek istemiyorum.
Umarim satmadan İst Parkada cikarim.
Valla çok güzel süre tebrik ederim ben çok katılmıyorum bu saatten sonra lastikle çok fazla farkedecegine zamanın 50 saniyenin altına inmiş bir arabada 0.1 bile çok ciddi fark yaratır
Murat hep bahane hep bahane seninle nasil basa cikicaz bilemiyorum.
Tebrikler ellerine saglik.
IN BOOST WE TRUST
Neyse onu yaziyorum Alper,bahane bana gore degil
İyi not alirim...
Aynen,lastikle 0,2-0,3 sec indirebilirim,48 in baslari icin amortisor ve fren set up i gerek..
200 bin dolarlikk araba ile anca 2 saniye mi fark atabiliyosun en az 20 saniye fark atman lazim yahu.
(batu senin icin soylemiorum kardesim lutfen uzerine alinma. Kendileri biliyor kim oldugunu.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)