kesmesinin sebebi nedir abi sistemler kapalıysa? sanki hükmedebilirsin gibi geldi bana çıkışlarda kesmese
Printable View
Bu guclerde tork limitoru Sanzimani ve diffi korumak icin yapiyor.
Zaten kirilan gtr larin cogu bu yuzden,guclendirmeler yapildi Mk2 ve Mk3 de ana bu torklarda isi zor mekanigin...
41 kere maşallah
Tebrikler,çok iyi süre yapmışsınız,muhtemelen kapalıdır ama ben yine de sormak istedim bu bahsi geçen süreleri elektronik yardımcılar açıkken mi yaptınız yoksa kapalımıydı?
Murat abi yazmıştı yardımcılar kapalı diye bi önceki sayfayı okursanız :)
Dun pist gununde Corvette-2Gtr-458-430-M3-Porsche turbo-S3-S2000 gibi arackar vardi...
Amortisor R-sanziman standart-Esp off modundaydi...
Maşallah çok iyi süre daha iyil süreler görürsünüz inşallah:)
tebrik ederim emeğinizin karşılığını almışsınız.
bı oncekı yarısta suresını elestırenlerden bırı bendım.
GTR ile daha once bmw organızasyonunda 50sn yaptıgını kendısı soylemıstı. 6 mayısa gıderken ben 49 u beklıyordum ve ''GTR cı amca bu sefer daha da hızlanacaktır 49 gelir'' diye batuya bıle soylemıstım.
GTR ın WRX e olan onca ustunlugune ragmen aralarındakı sure farkının yakın olması normal degıldı. ben bunu yazdım. sonra bı dunya alakasız cevaplar verıldı konu daha fazla uzamasın dıye sustum.
bu baslıkta da 49 u gorunce actım tebrık ederım hakkı olan sure bu dedım.
gecen baslıkta Murat beye çocukça sataşıyorsunuz denmıstı. sımdı geldık bu baslıga akıllı uslu yazdık. şimdi ortam sakınken siz niye sataşıyorsunuz ?
Güzel sonuç , maşallah
Tebrikler Murat Bey,
Diğer GT-R kaç yaptı ? :)
53,7 ama biraz daha egitimle 52 ye iner.
Ferrolar 51,7-53 arasi yapti.
Tebrik ederim 48 leri görmeniz dileğiyle.
21 psi lara kisdi sanirsam. Ama basinctan ote pist tecrubesi pek yoktu sahibinin.
İlk seansda 10 tur attik birlikte,zaman icerisinde deneyimle dusucektir. Onda carbon seramik frenlerde var. İsin tadini aldi. Ancak bu tip araclar yogun zorlamaya gelmiyorlar,motoru cok strese sokucagini dusunmuyorum. Zaten kendiside,benim bukadar cok piste girmeme sasiyor....
İyi dilekler icin tesekkur ederim tekrardan.
Not: pist icin arabaya herhangi bir emek yada para harcamadim,lastik dahil stok.sadece bolt on motor kiti var.
Tebrıkler abı,cızgın ve fren noktaların cok cok ıyı...
umarım 49 barajını kırarsın....
maşallah güzel süre yapmışsınız..daha iyi zamanları yapmanız dileğiyle :)