-
Tesekkur ederim arkadaslar,umarim benden once birileri 48 yapar...
Bizim jenarasyon kadayif oldu,2 sene sonra 40 :(
15 yas genc olsam daha asagisi diye heveslenirdim ama rekoru yaparken bile 2 kisiydim,aklimda yoktu sure falan...
Pistte surusunu begendigim 2-3 tane genc arkadas var,gonullu egitmenlik yapmak isterim.
-
gerçekten çok iyi süre başarılar
-
Bana gönüllü eğitmenlik yapabilirsin abicim ama arabam yok sorun olurmu bu işe okadar açımki anlatamam Saygılar .
-
Tesekkurler ;)
Birsekilde arabayi uydururuz artik...
-
Murat Abi Eğitmenim Olurmusun :)
Bu arada Gerçekten Güzel Süre Abi tbr Ederim.
-
Tebrik ederim, video ,sesler,süre vs çok iyi. Maşallah :)
-
abi tebrikler gerçekten senın bu sürelere ineceğin başından belliydide sen biraz ağırdan aldın :)
maşallah abi kazasız belasız inşalah araban zaten güzelde sende güzel insansın belli tanışmak isterdim gerçekten ..
-
Tesekkur ederim arkadaslar ;)
Kayan,ne demek...
-
Abi pist'e çok heveslendirmeye başladın artık :)
Bu tecrübeyi yaşamak lazım,aracın tepkilerini en iyi tanıyacağımız yerdir pist.
Düzlükte basıp duruyoruz ancak,harbiden yetmiyor. :)
-
Cevremdekı herkesı pıstte yonlendırmeye ve ozendırmeye calısıyorum zaten...
En azından elımızın altında Korfez var,ılla pazar gunu cıkılıcak dıye durum yok,bırlesın arkadaslarınızla,hafta ıcı cok daha ıyı fıyatlara donebılırsınız.
Onemı olan,pıstte hem otomobılınızı tanıyıp hemde surusunuzu gelıstırmek....
-
Abicim sizinle tanışmayı arabanızı görmeyi ,arabalar hakkında konuşmayı çok isterim bi mahsur u yoksa mesaj la bana iletişim bilgizi atarsanız sizi ziyaret etmek isterim ilginize tekrar teşşekkür ederim saygılar .
-
murat abi maşallah sanada gtr ada :) eline sağlık
-
Tesekkur ederim iyi dilekler icin.
05326110766,tabiki ariyabilirsin.
Ayrica 26 Mayis gunu pist gunu duzenliyorum,guzel otomobiller var,icinde otomobil sevgisi olan herkes,izleyici olarak davetlidir...
-
-
Videolar super ellerine saglik,
2.video roll degil dimi ? yanima biri gelsede uzasam der gibi olmus,acayip begendim :)
Tekrar tekrar tekrar Masallah.
-
Roll gibi cikmis ;)
Arkadan gelen bir arac.
Bora test istedi,20 psi dayim.
İlk defa kadran videom oldu...
-
abooo basınç vites aralıklarında hiç düşmüyor :D
maşşallah çok iyi :) tekrardan tebrik ederim 26 mayıs'da orada olmak ister sizinle tanışmak isterdim ancak işim dolayısı ile gelemem büyük ihtimal ancak sonraki organizasyonlarda tanışmak dileği ile :)
bu arada gerçekten insanları pist'lere yöneltmek bilinçli bir sürücü olmak adına yaptıklarınız gerçek taktiri hak eden davranışlarınızdan birisi GT-R'ı parası olan herkes belki yürütebilir ( ki bu bile zor bişey ) ama insanların bilinçlenmesi için herkes böyle birşey yapamaz :)
-
sen nasıl bir makinesin insan işi değil !
-
İnsanlar pistte gazini atinca ve gercekten otomobilinin ne yapip ne yapamiyacagini gorunce,daha bilincli ve guvenli kullaniyorlar.
Yillardir ugrasiyorum ve benim gibi ugrasan kisi sayisi cok. Ben sadece birisiyim ;)
Setup guzel oldu,zaten suan dunyanin enhizli stok motorlu gtr'ina sahibim ;)
Herkesi bekliyorum 26 Mayisda,izlemek-sohbet etmek-3/5 resim cekmek,kucuk bir haftasonu eglencesi ;)