ses çok güzelmişte o duman ne öle ışıklarda asılsan arkadakiler iyi söver![]()
belediye çağ atlamış sivrisinekle mücadelede))
maşallah sesler süper, bol duman![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
ben bunlara MAGİRUS diyorum ya süper bir araba ses,görüntü herşey on numara.gözü olanın gözü çıksın kardeşim
Su duman işi çok güzel duruyor bence ama ses hakikaten fenalardaDizele mi dönsek ne bizde
Kazasız belasız..
maşallah süpermiş, geçen bir ford fiesta gördüm tek kapılı, araba beyazdı fakat arka cam, bagaj, spoiler vs vs simsiyahtı, araba yürüdü ve destanımsı bir siyahlık bıraktı arkasındakara trenler çoğalıyor
aracta takilabilecek enbuyuk turbo mu var? dark kardesim saka yapiyor olmalisin
normalde böyle gezmediğimizden problem yokBu şekilde araba tutuştu zannnedenler var
teşekkür ederim.
Daha ne takmayı düşünüyorsun bunun üstüne günlükte fantezi olmadan kullanabiliceğin ? Nos gereksinimi olmadan doldurabiliceğin ?
teşekkür ederim
dizel candırtork u yaşamak lazım
![]()
dizel olduğu için internallerın çok sağlamdır, eğer peak değerlerin çok absürd değilse tadını çıkart.![]()
Aynen öyle stock pd motorda düz boru çekildiğinde bile bu ses çıkıyorken bu turbo ile gayet normal bir sonuçSonuç olarak değişen birşey yok.
Bu arada peak değeri ile cont. arasında fark yok desem yeridirDizelde basınç fazla olduğundan tam tahliye external westagate olmadan sağlanamıyor.(orjinal değerlerde bile olsa)
Surge de bu durumda göz ardı edilebiliyor.
benim arabam la o ver geri arabamı
maşallah hacı oldukça iyi
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)