altı çekiş üstü tepiş miş öyle duydum ??
Printable View
Bukadar para dokmeyin gencler geleceginize yazik
sınav sorusu şu olsun b16 ile b20 arasındaki bloktaki görsel fark :d çok iyi cevaplarım bu soruyu :D dersimize çalıştık nede olsa :D
neyse ne artık :d biz gırgırımızıda geçtik şamatamızıda b16 la saxo geçtik diyipte kaputun altından b20 çıkanlar utansın artık saygılar tekrardan herkese iyi forumlar paraymış pulmuş bunlar boş işler o araba bu araba iyi denenir görünür ama bu kadar bilenmeye gerek yok insanlara mühüm olan dostluk adamlar bi hırs uğruna bütün camiaya rezil oldular neyse artık orası onların sorunu bizi bağlamaz farkında olmadan biz b20 le sıkmışız :D
valla öle oldu artık :D kusura bakmayın tekrardan :D iyi oluyor ama makara tukara :d elbet niceleri var bu dünyada geçilmeden geçmeyi öğrenemez kimse bu işler böle ben yatar artık iyi geceler size :)
nos muhabbetini bana sadık abi söledi istersen gel hemen takalım dedi ben hayır istemiyorum dedim onuda burdan belirteyim yanlış anlama olmasın
su vtecin attığı duman pek iyi görünmuyor araca farklı bi yakıt mı kondu yoksa bi problem mı var... aynı sorun bndede vardı duman atma gibi ve araçta ciddi güç kaybı oldu umarım sizde bu sorunu bi an önce çözersiniz
tehdit yook beyler tehdit yook :icon13:
Beni ikinizde az çok tanıyorsunuz bana düşmez ama bence çok abartıyorsunuz. Denenmiş olmuş bitmiş boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz.
Ertu lafım sana değil sakın yanlış anlama. Gizli spec ilk kez yapılmadı izmir'de. Yıllardır saxo,106'cılar (genelde onlarda gördüğüm için söylüyorum) filtre egzoz yazılım diye milleti geçtiler :) Yağ, buji değiştirip 6-7 boy giden saxosu olan insanlarda var sende biliyorsun. Allah için şu ana kadar gördüğüm efendi basan, specleri açık açık söyleyen, efendi nadir insanlardansın.
Boşu boşuna kendinizi strese sokmayın derim ;)
nerde o eskı 106 cılar :) pa 106 dc 106 kza 106 -gri saxo mk1 . aydan fılızın .su vtec keske bunlarla deneyebılseydı:)
Kapa len ağzımı o zaman yap bı Saxo geç o zaman cok konuşma benm kuyruk acım yok ama arm den 10 boy fark yeme korkusu size 9500 tl para dokturmus belli daha cok para döken siz sizde para *** nede olsa ağzımı kapamakbistiyorsaniz 6. Sanayide bekliyoruz buyrun gelin kapayın
Eyw abi saolasin bana bu lafları dediysen sen senin gözünde benim yerim vardır 2 kere denedik abi senle kendi aracimla her seyide soledim abi aracimdaki gizli tuningte yapmadık cok şükür senle her zamanda denerim abi sen gecmisin ben geçmişim o sorun değil aramızdaki saygınlık efendilik gitmesin bu bana yeter abi tekrardan sag olasın
erto kardeş dikkat et kapatırlarmış çeneni yoksa abilerin ;) seni tanımam etmem ama tehtidede gerek yok sanırım bu ortamlarda bu alem dediğiniz şeyde herkes herkesi tanıyo boş muabbete gerek yok... Haksızlığada yer yok..! Efendi efendi konuşmak başka terbiyesizlik başka herkes görmüş zaten neyin ne olduğunu..
şu konu bundan 3 sene önceki bursa tayfasının ettiği kavgalara döndü anılarım debreşti :D
kendinizi sıkmayın beyler polimiğe girmeye gerek yok bileğinin hakkıyla alan zaten belli....
Vuopp, sakin sakin..
B20 vs VTS olmuş, sıkıntı yapmayın ortam germeyin ağzımızın tadı kaçmasın.
Iyi gazlamalar ;)
1. Lig oyuncularına başarılar :)
arm plaka saxo 6.siteden çıkıyordu bugün full fiber zırhıyla bagajındada şöyle yazıyordu
Sıkıntı yok..erto :)
edit:arkasındada bi lancia delta vardı beni benden aldı :)
Deneme iyi olmuşta Ayıp olmuş biraz bursadada 1 2 sene once aynı muhabbet yaşanmıştı ayıp başka bişey deyil :) masallah ıkı aracada
İzmir'de geriden gelen falan yok, bu site daha kurulmadan önce çok kavgası oldu bu 2 aracın, insanlar baydı artık o yüzden yıllardan beri çoğu kişi artık bu 2 araç yüzünden bu şekilde tartışmaz, çünkü pandoranın kutusu açılalı çok oldu. Bursa'lı arkadaşlar kendilerine yersiz pay çıkarmasınlar lütfen :)