hacılarla dualarla bu işler yurumez.d dua etcek olsam camiye gderim :icon_tup:
Printable View
recep sormuş sana b20 mi diye sen k20 demişssin bak gene yalan attın :D abi konuşma bak konuştukca yalanın ortaya çıkıyor :d yapma gözünü seveyim :D komik duruma düşme bu kadar :D
[QUOTE=RECEP DİKEN;5873769]çok garip işler bu işler cidden fransız öpücüğü baya can yakıomuş baya para emek hırs insanı evinden bile alıkoyuyomus sanayilerde sabahlatıomuş.ne ARM mıs ama helal olsun.bni geçtiği gece 4 te gelişi inanılmaz dı sabaha kadar düşündüm ya nos var dedim yada b20 mi dedim kendi kendime sona bunu dile getirsem bahaneya bak dicekler die ses çıkarmadım nos olasılığı silindirlerin içi belli die sonadan bu düşünceyi sildim b20 olayında haklı çıktım.erto ya kızıodum bazı şelerden dolayı ceyhun abı yede ama ceyhun abı sen acık acık söleseydın bnm arabam bu dıe kımse salak deıl ya gelsın gaz sıksın ha sen bundan tatmın olumusun demek bu da bi düşünce tarzı sanada saygı sonsuz ama bu yaptığınız ayıp şimdi arabanı 1.6 yapınca gelırsın adil adil şekilde basarıs abi söz kornayada gazada geç basıcam.herkese saygılar Allah herkesın gönlüne göre versin.[/QU sınıf atlayın bence bu size ders olsun sene 2012 üretimi 2002 de kesilmiş bi fransızla fazla uğrasmayın cok cok teknolojik motorlar var bizde .d
recep k 20 mi dedi yook b 20 dedim güldü gectkk sen arayıp sorsadın daha net bi cevap alabilrdin ama sen arabamda sıkıntılar var dedin ben seni arayıp dedim mi demedim mi arabanla uğrasma senin araban iyi gdyo bizimkisi cok deyişti dye bak sana orda cok cok buyuk bi kıyak gectim ama dinlemedin yapcak bişey yok artık cok cok gecmiş olsun
helal sana ceyhun abi :D
sustum sustum ama dayaamadım arkadaşım sen nekadar üstten konuşuyorsun burnun kaf dağında ayıptır yaa ağzından para lafı düşmüyor su vtec para ........ lazım insana dost lazım teneke parçası için günlerdir birbirinizi yiyorsunuz valla billa ayıp yaa
işte adamlar bi saxo geçmek için bu kadar hırs yaptılar ben efendiğilimi korudum hep alttan aldım ama yettti artık bir üstüne üstlük b16 la geçtik dediler tam bomba oldular adama baksana benim harcadığım paranın hesabını tutuyor sanane para benim harcarım harcamam benim bilceğim iş sen kendine bak b20 swaplayıp geldin o ne olcak bu kadar korku saldım be ben size yazıklar olsun gerçekten
adamlar hızlı araba yapıyolar kardeşimmmmm :) neyi çekemiyorsunuz ertugrul aradın mı ceyhunu ne zaman köfte yiyorsunuz ?
b16 takıp beni öle geçtiği zaman köfteleri yicez orçun abi :) cadde auto hızlı swaplayıcılar :D
komik.....
ertuğrul alcan tayyarı vercen ayarı :)
abi ne bileyim ya vts den önce honda yapcam diyordum ama çok beğendim bi honda vardı para biriktiriyordum onun için bi arkdaşım götlük yapıp aldı bende ogünden beri soğudum hondadan abi ama yakın bir zaman içinde gene oynucam biraz armyle :D biraz daha çıtlatcaz aydan abimin yardımlarıyla :)
su vti sahibi arkadaş senin eski araban neydi merak ettim ben açıkçası? yada ilk arabanmı bu vtec.?şu sitede 100-200 3 saniyede koşan arabalar var kimse senin kadar atar gider yapmadı?
hastayım bu şampiyonlar ligine kafadan girenlere :icon_tup:
biz atmosferikçiyiz adamlara standart motoruyla gelsinler eyw nos bile basmam bağlıcaklardı dün gel bağlıyalım dediler şaka yap şunlara dediler ama biz karaktersiz değiliz nos basıp araba geçmiyoruz bak adilde bastık b20 bile 1 boy geçebildi ne saxo yapmışız bide üst kapağımız kapakçıya gittiği için timing ayarımız kaçtı 3-4 saat uğraştık ama saat olmadan timingi ayarlıyamadık orjinal senteyle gazladık :D ne diyelim artık sağlık olsun :)
olm bak bu kadar konuştunuz adam hırs yapmış arabayı doldurmuş spy shot gönderdi bana. kaput altı çok gizliymiş
http://f1205.hizliresim.com/x/l/62pc2.jpg
h22 stroker 2,5 litre diye duydum