hep kapak kapak aklımda kapak kalmış işte anla ya blok sendee yaniii
Printable View
Otobanda adil durumlar konuşur arkadaslar gizli saklı is yaptılar bana b20 deseler gene sikardik biz ilk denemede ama iste demediler korkaklık yaptılar sorun iyileştirme değil biz b20 olduğunu biliyorduk zaten :) sadece biraz daha tutunalım dedik herkesin onunde rezil edelim dedik
ızmır rollıng gecelerı canlanmış :)
Ben bursadan gelen bitane saxo ile denemiştim izmirde çok geçmiştim egb16 ile sonra ben aracı satınca 5.enjektör yaptılar aynı saxo ile gene denemişler 1 boy zor geçmiş. Yani o denemyi baz almayın.
yok tuncer 5. enjektör meselesi şöyle
clc vtı vardı onu gecerız falan dedıler , clc nın sahıbı ılker de tamam abı gelın otobana dedı, bunlar 5. enjektör + s2000 bılmemnesı takmışlar , tabııı sonuc hüsran, yanı 5. enjektör saxo için takılmadı clc yı gecmek için takıldı, yürüyen araba yürümez oldu
şöyle söylim ben aracı sabah sattım öğleden sonra aradım bursaya vardılarmı ne var ne yok diye.. arabayı söktük bile demişti.
yok işte ilk geldiğinde bızım vtec2 ıle denerken 5. enjektör olayı yoktu , çünkğ denemenın ertesi günü ben dükkana gıttım ve utanmıonuz b16eg ıle vtec2 ıle yarışmaya dedım :D şaka yaptık dedıler kaputu açınca 5.enj. falan yoktu sonradan dedıgım gibi clc için takıldı :icon_tup:
Motoru başka bişey için açmışlar ozaman oda tutmamış :)
Abuk subuk kOnustuklarina göre kivirmaya başladıklarına göre rezil oldular heralde :)
güzel kardeşim boşver sende artık yorma kendini herkez farkında durumun senin aracın nasıl gittiğini biliyorum hacıdaykende biliyorum o gün typerla denerkede ben vardım yan koltukta,, senin aracını şuan izmirde geçicek setupta bi b16 vtec yok herkes filtre egsoz göşteriş tıntın geziyo onun için bak keyfine.
benım merak ettıgım SU vtec ne zamandan berı b20 blok ??
draglara gırıyor sureklı.mesela gecen dragta yıne 106 larla kalktı o zamanlarda blok b20 mıydı acaba
2-3 hafta önce taktılar kardesim b20 blogu suanda b16 ya çeviriyorlar hatta draglarda 2.0 kategorisinde yarismamak için
su vtec ın blok sanırım bursadan satılan 99hb füme vtı ın blogu ve o araba en fazla satılalı 1.5 -2 ay olmuştur , yenı sahıplerı su vtec ın sahıbıne sattı muhtemelen
çok garip işler bu işler cidden fransız öpücüğü baya can yakıomuş baya para emek hırs insanı evinden bile alıkoyuyomus sanayilerde sabahlatıomuş.ne ARM mıs ama helal olsun.bni geçtiği gece 4 te gelişi inanılmaz dı sabaha kadar düşündüm ya nos var dedim yada b20 mi dedim kendi kendime sona bunu dile getirsem bahaneya bak dicekler die ses çıkarmadım nos olasılığı silindirlerin içi belli die sonadan bu düşünceyi sildim b20 olayında haklı çıktım.erto ya kızıodum bazı şelerden dolayı ceyhun abı yede ama ceyhun abı sen acık acık söleseydın bnm arabam bu dıe kımse salak deıl ya gelsın gaz sıksın ha sen bundan tatmın olumusun demek bu da bi düşünce tarzı sanada saygı sonsuz ama bu yaptığınız ayıp şimdi arabanı 1.6 yapınca gelırsın adil adil şekilde basarıs abi söz kornayada gazada geç basıcam.herkese saygılar Allah herkesın gönlüne göre versin.