su vtec neden o kadar duman atıyor öyle
Printable View
su vtec neden o kadar duman atıyor öyle
Geçen videodaki yorumları yapan mütevazi arkadaşları göremedim bu videonun yorumlarında ??
ne o ya sıkıntıyok arm sıkıntı mı oldu dert mi oldu abicim herkez baksın rahatına bana kimse sormadı bende kimseye acıklama yapamak zorunda deyilim sizin arabanızın gteceği o kadar fazla uzatmayın ben size desem gelin basalım bu konular burlara cıksa sesimi cıkarmam siz istediniz su vtec dye alın getrdik bastık sonucu bellii tekar dediniz yok 2 litre miş o mus bu mus bugün e kadar hep 1.6 larla gazladın yada biz yanlış grdük ama pardon vtec size ağır geldi arabamız 36 parca ya :) napcan o kadar gdyo bu arada daha hızlısını yapıcam bilginiz olsun sizde yapın katagori dyonuz ya sokak ta kataori derdine düştüler sanki pistte gazlıyoz ya bakın rahatınıza herkez adil eşitlik istyo ya burda öyle bi durum söz konusu olamaz. japaon da teknoloji var b 20 gder h 22 gelir dahası var bunları iyi bilyo herkez .d
para var genc bende buyur 3 binliran gitii yine aynı yine aynı ama bak bana f kasa aldım swap lıcam en yakın zamanda bu sana iyi bi ders olsun sokağa para atmadık keyfimizi aldık makramızı gectik seni cok cok mutlu ettik bundan sonra da aramassın artık bak abiler ne kadar tehlikeli dikkat et iyi olmuyo sonu sonra emme sbop u acar piston yukarı cıkar fazla kurcalama o motor uu son ra egsoz la carpısır sıkıntı yaratır .d projemi faliyete gecrdiim de koltuk falan söküyosun ya hani taban halısı kac kg sa artık ya böyle şeyler boş çağ atla abi tavsiyesi .d hadi aeo :icon_wack iyi düşünn artık :icon_wack gel basalım derken kaput altı ii olmayabilir herkeze yorumlarında saygılar
ceyhun abi çok komiksin be kusura bakma abi :D ağlancak halinize gülüyorsunuz valla ne diyim :D b16 la geçiyordunuz niye b20 taktınız o zaman abi ? bi açıklasa bana ÇOK GEÇMEMDEN Mİ KORKTUN ABİ?????
madem bilyodular basmasalardı ben demedim gel basalım diye .)
sormadılar sorsalar söylerdik :) onlar gerekeni yaptılar saxo nun taban halısını söktüler ...d.
siz işte standart motorla gelmezseniz ya nos basarsınız geçmek için ya motor swaplarsınız böle bi insanlarsınız işte yazık abimsin ama gerçekten acıyorum size kusura bakma bak bana ben standart motorumla geldim ne nos bastım ne motor swapladım ne pt 54 taktım ne ecu taktım nede trutol taktım nede 1.8 yaptım geldim sırf senin b20 foyanı ortaya çıkarmak için bu kadar getidim sizi bu kadar arabamı söktüm ben sizde bu oyuna geldiniz hayırlısı abi hakkınızda
Sonucta sokak yarisi tamam araclar klasman olmamis belki ama el elden ustundur sokak yarisinda hersey yapilir bise denmezki.haa dersenizki arac 1.6 dediler 2.0 cikti ona bise diyemem.
blok la kapak la deyil drek ya .) napalım öyle istediler ilagel sokak yarısı ne kadar adil olsa ii olrdu ama ben kıyak gectim aradım insan gbi dedim masraf etme araban iyi gdyo diye dinlemedi benim arabamda sıkıntı var dedii .d yap gel dedik bu sefer de b 20 dediler .d
sonuçta belli o kadar 9.5 para gömdü ben sözde 3000 lira gömmüşüm öle diyor abimiz cüzdanımdaki paranın hesabını biliyor heralde ama yapcak bi şey yok 1 boy önümde gitti bunu herkes gördü dün akşam kavşak dönüşünde b20 bile yürütümediniz ne diyelim hayırlısı hakkınızda artık
iyi oluyo iyi bak en hızlı saxo yanında bile tutunamıyoo .d
abi ben hırs yapmadım geçicem diye iddiamda yoktu sadece biraz kızıştırdım geçicez gelin diye onlarda inandı geldiler benim amacım geçmek değildi öle bi şey zaten olamaz hacim var arabada benim amacım foyolarını ortaya çıkarmaktı b16 la geçtik falan filan dediler gördük b16 la geçtiler napayım ben şimdi ? bana benim arabam zaten b20 derse abi gel gene sıkalım ben dicem videosunuda çeksin her yere atsın eyw derim ben ama ben b16 suyu istedim b20 suyu değil arkdaşlar baya korkmuşlar geçilme korkusu böle bi şey işte biz geçilcez diye ucuz yollu çalışmalar yaptık
evet haklısın baktım cok ağlıyon sana da avans verdim orda o gece recep kullnırken de yaptım aynı şeyi.d bu arada berk optik te tanıdık var gözlük konusunda yardımcı olrlar san selamı mı söyle ilgilenirler senle ne sorunun var dyede sorarlar sa dersin b 20 le aradaki boy farkını gremedim o sana iyi bi gözlük verir.
belkı gectıkten sonra soylerdı,ben senı gectım ama arac b16 degıl b20 dıye:D