User Tag List

Sayfa 9/13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
238 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: su vtec b20 blok vs ARM 28

ertovts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35 SU 607 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet haklısın baktım cok ağlıyon sana da avans verdim orda o gece recep kullnırken de yaptım aynı şeyi.d bu arada berk optik te tanıdık var gözlük konusunda yardımcı olrlar san selamı mı söyle ilgilenirler senle ne sorunun var dyede sorarlar sa dersin b 20 le aradaki boy farkını gremedim o sana iyi bi gözlük verir.
    bak ya hala daha aradaki fark diyon 1 boyu 7 boy olarak mı görüyorsunuz siz ne diyim size iyi bir gözlük lazım aslında adil bastım bak bu sefer :d recep yoktu ben vardım sen dua et ben vardım gene laf söz olmasın diye adil bastım bana bas 2. kornada dediler yok dedim bana yakışmaz ben adil basarım dedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısın haklısınn emin ol öyle avut sen kendini bide arkadan gelen lere bi sor veya yuklediin vdeoları izle .d kendin koydun ya saol bizimkiler cekmemiş gerek bile duymamıslar .d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ben dicek laf bulamıyorum size saygılar başarılar swap hayatınızda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı işler dicen geçiceksın ertugrulcum.
    öle diyorum abi ben artık ya yapcak bir şey yok foyolarını ortaya çıkardım o bana yetti dün akşam tekrardan yanımda olan ve destek veren herkese teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cevap vercek bi durum yok zaten ağlıcaksanız oynamayalım bu oynu genç bak rahatına artık saygı duyy bence. bu arada bak wems beyin tak olmadı 1 .8 yap katogori atla ama para la olyor bu işler daha da olmadı bi tortıl tak liimitinizz bu olur bizde limit yok japon calısıyo daha neler var neler orjnelden kısa cıkartıyo hem bak neden se bize denk gelmedi bi türlüü neyse fazla konuscak bişey kalmadı sen yap olmadı gerekeni kg la bg leri eşitler basarız ama bu sefer b 20 olmassa şaşma ben teknolojiye ayak uyduruyom bakarsın h 22 olur kaput altında japon bu her parca mevcut adamlar piston eksantirkle yetinmemişler gerekeni yapmıslar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok yapın abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=ertovts;5874016]öle diyorum abi ben artık ya yapcak bir şey yok foyolarını ortaya çıkardım o bana yetti dün akşam tekrardan yanımda olan ve destek veren herkese teşekkür ederim [/QUOTE bakya saolun herkeze hayırlı işler 6 site bu hafta işler cok iyidi masallahh sen sormadın bende saklamadım foya mı o ne yaaa ben öyle bişey görmedim ya neymiş o da .d saklıcak olsam kaput acmazdım aslan bu senin cocuk ca bi düşücen .d ne dyelim basarılarr sana . dersindde calısrken b20 olarak biliyomusun ya o na göre calıssadın 3 deyilde 8 10 gömsedin en azından daha iyi bi sonuc olrdu bende derdimm iyi ders çalısmısınn diye bu bi boy konusu san dert olduya firene basma o kadar basit 160 180 de aramız acılmaya baslayınca fıransız taktii fren söz konusu devreye giriyor .d berk optik.d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok abi.................................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ertovts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak ya hala daha aradaki fark diyon 1 boyu 7 boy olarak mı görüyorsunuz siz ne diyim size iyi bir gözlük lazım aslında adil bastım bak bu sefer :d recep yoktu ben vardım sen dua et ben vardım gene laf söz olmasın diye adil bastım bana bas 2. kornada dediler yok dedim bana yakışmaz ben adil basarım dedim
    hacılarla dualarla bu işler yurumez.d dua etcek olsam camiye gderim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    recep sormuş sana b20 mi diye sen k20 demişssin bak gene yalan attın abi konuşma bak konuştukca yalanın ortaya çıkıyor :d yapma gözünü seveyim komik duruma düşme bu kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=RECEP DİKEN;5873769]çok garip işler bu işler cidden fransız öpücüğü baya can yakıomuş baya para emek hırs insanı evinden bile alıkoyuyomus sanayilerde sabahlatıomuş.ne ARM mıs ama helal olsun.bni geçtiği gece 4 te gelişi inanılmaz dı sabaha kadar düşündüm ya nos var dedim yada b20 mi dedim kendi kendime sona bunu dile getirsem bahaneya bak dicekler die ses çıkarmadım nos olasılığı silindirlerin içi belli die sonadan bu düşünceyi sildim b20 olayında haklı çıktım.erto ya kızıodum bazı şelerden dolayı ceyhun abı yede ama ceyhun abı sen acık acık söleseydın bnm arabam bu dıe kımse salak deıl ya gelsın gaz sıksın ha sen bundan tatmın olumusun demek bu da bi düşünce tarzı sanada saygı sonsuz ama bu yaptığınız ayıp şimdi arabanı 1.6 yapınca gelırsın adil adil şekilde basarıs abi söz kornayada gazada geç basıcam.herkese saygılar Allah herkesın gönlüne göre versin.[/QU sınıf atlayın bence bu size ders olsun sene 2012 üretimi 2002 de kesilmiş bi fransızla fazla uğrasmayın cok cok teknolojik motorlar var bizde .d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ertovts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    recep sormuş sana b20 mi diye sen k20 demişssin bak gene yalan attın abi konuşma bak konuştukca yalanın ortaya çıkıyor :d yapma gözünü seveyim komik duruma düşme bu kadar
    recep k 20 mi dedi yook b 20 dedim güldü gectkk sen arayıp sorsadın daha net bi cevap alabilrdin ama sen arabamda sıkıntılar var dedin ben seni arayıp dedim mi demedim mi arabanla uğrasma senin araban iyi gdyo bizimkisi cok deyişti dye bak sana orda cok cok buyuk bi kıyak gectim ama dinlemedin yapcak bişey yok artık cok cok gecmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    helal sana ceyhun abi

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sustum sustum ama dayaamadım arkadaşım sen nekadar üstten konuşuyorsun burnun kaf dağında ayıptır yaa ağzından para lafı düşmüyor su vtec para ........ lazım insana dost lazım teneke parçası için günlerdir birbirinizi yiyorsunuz valla billa ayıp yaa
    PROJECT 01

İlker PEHLİVAN
    Misafir
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sustum sustum ama dayaamadım arkadaşım sen nekadar üstten konuşuyorsun burnun kaf dağında ayıptır yaa ağzından para lafı düşmüyor su vtec para ........ lazım insana dost lazım teneke parçası için günlerdir birbirinizi yiyorsunuz valla billa ayıp yaa
    Kardeş bu mesajın sonunda Nos basıldığını yazmıştın hondaya.Kim editledi bunu Neler oluyor açıklarmısın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte adamlar bi saxo geçmek için bu kadar hırs yaptılar ben efendiğilimi korudum hep alttan aldım ama yettti artık bir üstüne üstlük b16 la geçtik dediler tam bomba oldular adama baksana benim harcadığım paranın hesabını tutuyor sanane para benim harcarım harcamam benim bilceğim iş sen kendine bak b20 swaplayıp geldin o ne olcak bu kadar korku saldım be ben size yazıklar olsun gerçekten

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar hızlı araba yapıyolar kardeşimmmmm neyi çekemiyorsunuz ertugrul aradın mı ceyhunu ne zaman köfte yiyorsunuz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    b16 takıp beni öle geçtiği zaman köfteleri yicez orçun abi cadde auto hızlı swaplayıcılar

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komik.....
    Anıl Atabey

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)