hadi bakalım kankacım hayırlısı olsun ...
EMG gerçekten çok gergin :D
Printable View
hadi bakalım kankacım hayırlısı olsun ...
EMG gerçekten çok gergin :D
hadi bu akşam sıkalım artık :D
gözün aydın, güle güle kullan aren ;)
Aren gözün aydın hıkayeyı enbasından beri takip edınce kendi işim hallolmuş gibi sevindim valla :D kazasız belasız bol gazlamalar kanka.
Hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz sorun sikintisiz bol gazlamalar ins :)
Aren hayırlısı olsun.ulan kerem gavatar huahuahua halen guluyorum
Hayirli olsun kanka ins bir daha sikinti yuzu gormessin
Müdür hadi geçmiş olsun. Lastiğin düz bassın yan koltuktan hatun eksik kalmasın :D
Hadi Aren Allah ağız tadıyla binmeyi keyif almanı nasip etsin gözün aydın :)
Maşallah :)
Aren geçmiş olsun hayırlı olsun :)
Gökhan çok sağol kanka sonunda arabayı sanayiden çıkardım :D ufak tefek işlerimi hallettikten sonra artık sadece çay içmeye gidicem :D
[QUOTE=levent;5874124]gözün aydın Aren, sıkıntısızca gazlarsın inşallah :)
maşallah bu arada :D
Levent gerçekten çok teşekkür ederim gazlamak bir kenara sıkıntısız binsem yeter çok özlemişim arabamı :D
inşallah kazasız belasız amin:)
Abi çekmez miyim çektim her açıdan çektim kapak çok şükür iyi oldu araba çok tok çalışıyo şu anda bide yay şapkadan sonra sanki arabaya tork geldi:D
Aydınım sağol kardeşim benim :D
değdi değdi kalp kırdıysak bu zamana kadar affola gergin bi dönem geçti evle aram iyi araba evde mis oh:D
Abicim çok sağol seninde hakkın var arabada eşsiz sohbetlerimiz yeter video bir süre yok abi bir süre A noktasından B noktasına götürücek araba beni:D
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:)
:D sağol kankam benim bir süre gazlamak yok A ve B noktası arasında gider gelir araç:D
Mertcan çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun:D
Sağol Emrem saldık zincirini, çocuk esaretini bitirdi bundan sonra adam olucam efendi olucam sorun çıkarmicam diye söz verdi:D
Canberk panpam EMG gerçekten çok hızlı ve gergin ama sana küsüm evo ile yanlayamadık hala :D ben sana yanladım borcunu öde:D
Çok teşekkür ederim kanka sonunda bitti hala inanmakta zorlanıyorum bi askerliğin bittiğine inananamamıştım birde arabanın:D
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için kanka çok sağol:)
Abi avrat ağazlı işte sen biliyosun ne diyim:D Volkan abim ne zaman çıkıyoruz
Selçuk çok sağol kanka inşallah amin sorun kimse yaşamasın bu sanayi adamı pskolojik çökertiyo:D
lastiğim düz bassında yanımda hatun olmasın hanım keser beni valla :D sağolasın Alper abim
Gökhan çok teşekkür ederim allah razı olsun:D
Çok sağol :D allah hepinizden razı olsun bir maşallahı esirgemeyin arkadaşlar çok çektik *****:D
Hayırlı olsun Aren
Umarım tekrar yaşanmaz tatsız günler
durdugu yerde tutunuyorum kanka :D
hadi gözünaydın bro
nazarlardan kem gözlerden uzak :)