tebrikler abim, takipciniz senin kadar iddialı olmasakda.
Printable View
tebrikler abim, takipciniz senin kadar iddialı olmasakda.
İsmail abi, seni ve araçta emeği geçenleri tebrik ediyoruz...
tebrikler yine güzel bi görüntü
dün akşam sanırım sanayide bi deneme yaptınız msupranın sesi başkent sanayiden kesicide top atışı gibi geliyo
olveys kiking ass :)
tebrikler İsmail abi:)
Helal olsun İsmail,emeği geçen herkesi kutlarım.:icon_tup:
Özgün,çakma motorcu kafayı sana iyi takmış:) ''sen yazdın sen süreceksin'' modundaydı amca :D
tabi canım zaten formula 1 de yarışanlarda bundan sonra mekanikerlerini yarıştırcaklarmış boşu boşuna pilotlara para veriolarmış enayiler :d:d:d:d
Çok hırs yapmış belli arkadaşlar. Ancak kabullenemeyecekler bu kesin. allah nazardan saklasın.
Yakinda Size Iki Bar şovuna Hazirlaniyorum Bi Dahaki Sefere 200 üstü Yan Yan Geçecem Bi Daha Konuşan Kalmayacak
ismail ankaradan bı arkadas msn de gsxr gecti felan dedi.isminide verdi adamın ama sölemek uygun olmaz.dogrumudur abi??
ismail abi pardon...
Masallah :D
yürü be ismail abi kim tutar seni sırf dragların nerdeyse hepsine geldim seni izlemek icin =) manyak gidiyor makina =) =) =) bi ara tanısmak isterim hepinizle =)
Allah kaza bela vermesın.maşallah. sıyah ve gri supra deneme olcakmı merak edıyorum.
maşallah ne msupraymış böyle... bmw fabikasından madalya filen gelirse şaşırma...
MAŞALLAH , Msupra yı zevkle izlemeye devam ediyoruz :)
walla defalarca izledim ve herkesede izlettim super emeginize saglik:icon_tup:ancak bi kac motorcu arkadas inanmadilar hayabusanin tam sıkmadıgını soyluyorlar keske kadran 350 de net gorunseydi:rolleyes: