bu arada (msupra nın GSXR-1000 e boyun bukusu) die bi video var youtube de acaba yarış köprüye kadarmıydı yoksa nerde bitiyodu.
Printable View
bu arada (msupra nın GSXR-1000 e boyun bukusu) die bi video var youtube de acaba yarış köprüye kadarmıydı yoksa nerde bitiyodu.
gerçekten araba manyak olmuş tebrik ediyorum diyecek başka bişey bulamıyorum allah kaza bela vermesin
tebrikler beğenerek izliyoruz,Allah kazadan beladan korusun :)
Başka videodan bahsediyor o hayabusa degil,
ismail abi acıklama yapacaktır.
o ne ya :)
maşşallah cıdden cok saglam kopru altına gelınce yola fırlayanalrda olmuş alkışlayarak heheh:)
emeğinize, elinize, gaza basan ayağınıza sağlık :D maşallah çok güzel gidiyor.
Masallah Msupraya Severek Izliyoruz.
Maşallah çok sıkı. Sürekli yaptığı kalkışlarla da ne kadar sağlıklı yürüdüğünü gösteriyor. Ben seyirciye takıldım. O ne kalabalık yaw, hele köprüde yer kalmamış :)
Maşallah kazasız belasız Yapılan emeklere saygı duymak lazım..
Köprünün üstü gerçekten çok iyi bir manzara..
Bide videonun başındaki arkadaşların yorumlar :D biyerlerden lastik fırlamış :)
tebrikler.
hehhehe dostum bak 3 te NOs yok 4 te nos var doal olarak samadığı zaman böle olucaktır :) isterseiz getirin yeniden Deneyelim :) gerivites yok :) orda bi ark dediki uzundadeneyelim 1 ay sona dedim getirin :) senmi sürüosun die çıkıştılar atıp tutmak kolay helal olsun getirdikleri için motorlar yukarda neolduğunu yazıyor :) ayrıca
gsxr sahibi talatcan die biriymiş.köprüye gelmeden önceki direkte bitiomuş 100km rolla baslamışlar köprüden önceki direkte bitiomuş gsxr gecmiş.
Severek izliyoruz.. :) Maşallah..
gsxr gecmiş ama suan için geçmiş.1ay sonra 30-40m fark atar galiba