ikinizede maşallah abi,
Cüneyt abi daha uzun ve sakin yollar bulmalısınız,(Tabi İstanbulda boş yol varsa :D)
kısa olunca tadı damağımızda kalıyor :D
Printable View
ikinizede maşallah abi,
Cüneyt abi daha uzun ve sakin yollar bulmalısınız,(Tabi İstanbulda boş yol varsa :D)
kısa olunca tadı damağımızda kalıyor :D
Eray başkanında 10 parmağında 10 marifet :D maşallah araçlara
maşallah her ikisinede
Videolar kısa kısa tam damakta kalıo :)
Maşallah ıkısınede supra degısık bı olay gercekten..
Emeklerinizin karsılıgını sonuna kadar alın inş kazasız belasız dertsız sıkntısız....
maşallah supra ya
maşallah Hayabusa ya
eray usta 10 parmağında 11 marifet helal sana....
Massallah supraya o agirlikla hayabusayla yurudugune gore 1.4 basincla 750hp falan temiz veriyo cok guzel.kazasiz belasiz gidisini begendim.hic 1,4 de dbn aldinizmi 100 200 aaba?
Eray sanada massallah kazasiz belasiz bin.
İyi dilekler için teşekkürler.Dun aksam tahmini Supra 1900 kg civariydi.1.4 barda tahminim 700 + hp'lere.1.4 bar 3 kisi full depo benzinle ( 80 lt ) 5.7 çıkardım.Tek basıma 4.8 Yada 5'e inerim sanırım.Yalniz tutunma problemim çok.Asfalt kalitesine göre 200 km'ye kadar sarıyorum.
yapılan emeklere değmiş supra çok güzel gitmiş ,daha çook gideri var bence basınç açılınca .
suprayada busayada maşşallah kısa ama çok güzel videolar.
çok güzel, ağız tadıyla binersin inşallah.
1,3 bar ile 200 e kadar sarıyorsan a dan z ye aracı gözden geçirmeni öneririm.
1,3 bar ile 200 e kadar raylar üzerinde gibi gitmeli.
Maşallah , denemeler kısa ama çok keyifli gözüküyor..
Her 2 tarafta güçlü olunca kısa sürmeside doğal zaten :) hayabusa & supra
yanlış anlamayında bazen yazılarınızda seni şöyle geçicem onu böyle geçicem kelimelerine benzer yazılar yazıyosunuz bu yazdıklarınız şaka amaçlımı yoksa gerçekmi :beuj:
eğer gerçekse bence böyle şeyler yazmayın ilk önce aracınızla güzel süre çıkarın eksiklerinizi görün sonra taş atın , en yakın tarih konya sizin grubunuzda bi kaç fwd araç var gelin yarışın eksiklerinizi görün manisaya daha iyi hazırlanın.
eray ya tekeri ve motoru olan herşeyi sürüyor adam:D
ikinize de kazasız belasız maşallah
Maşallah :) allah hep böyle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.