MaşAllah , 2 sinede
Printable View
MaşAllah , 2 sinede
İki busa arasında bile cok fark vardır Cüneyt motorda sürücü cok farkeder kapanması gaza oturması cok değiştirir arabada nasıl farkediyorsa motorda iki kat farkeder minikslerin busanın kadran videosunu izlemiştim cok hızlı digerlerine göre Mert ordan ölçü alırsan o busa ciddi hızlı normal değil
güzel aksiyon olmuş maşallah araçlara.
olm eray beni aramadın yaaa yazdım bi kenara bunu :D
İbret alındı :D
Erayın motorun üstüne çıkan her busa daha hızlı çıktı abi 12 yaşında onun motor sen yaşı yenilere geldiğinde 25 psi üstüne ve nosa ihtiyaç duyacaksın
ben iyi pilotlu eski kasa güzel bi hayabusayı rahat geçiyorum..
yeni hayabusada beni 4 boy falan geciyor..
yeni hayabusa gaza tam anlamıyla oturan biriyle eski kasadan çok daha hızlı.
s1000rr hepsinden çok daha hızlı.yeni zx10 da ciddi hızlı deneme için ondanda ayarlıyabilirsiniz
S1000RR vs Corvette 700HP - YouTube
s1000RR fena :)
2.0 bar ve metenol basmadan motorlara karsı çok şansım olmayacak anladığım kadarıyla...
Hayırlısı :)
s1000 rr gecebılrmısınız
Ahmetin motoru hiç tartışmayın o çok farklı birşeydi
bir sürü yeni kasa getirdiler hiç birisi geçemedi ahmetinki zaten videolarını da izlerseniz anlarsınız
en son PC taktık ayarı ile 1 gün ugraştım ahmet sıktı geldi sıktı geldi sıktı geldi
en sonununda şimdi oldu 4 e atınca tekere geldi demişti al bir sür
kullandım geldim iki gün sonra motorunu sattım ahmetin ona iyilik olsun diye
sonra antepe gitti mahvettiler motoru komple söktüler
yanlış bilgi vermeyim ama ahmetin motoru 210 hp den daha aşşa degildi 120kg sürücü ile o şekilde yürüyordu
ve videolarda ne PC var ne velocity stacks lar var hiçbir parça yok
sadece egzost filitre buji ve limitor iptal kiti vardı
Bu arada kimse ankaradaki motor denemeleri ile istanbuldakileri kıyas almasın buz yazdıgımı yanlış anlamyın rakımfan dolayı NA olan her 4 zamanlı daha performanssız yürüyor orda
istanbulda motorlar cok daha iyi yürürler
Bu arada denemeler kazasız belasız olmuş Maşallah ikinizede
eray o bir videoda yaptıgın hareket hiç hoş degil kardeşim senin gibi evli adamın yapmaması gereken birşey frenlemeyi ögrenmen lazım yada motora binme çok kızdım sana
Allah kaza bela vermesin