Simdi akil mantik aliyor mu ikiside ayni hpde araba biri 4 ceker hem de ve digeri asiri beslemeli ve torku da subiden fazla. Ama gel gor ki kendisinden daha agir ve aktarmada guc kaybeden arabaya geciliyor.
Printable View
Simdi akil mantik aliyor mu ikiside ayni hpde araba biri 4 ceker hem de ve digeri asiri beslemeli ve torku da subiden fazla. Ama gel gor ki kendisinden daha agir ve aktarmada guc kaybeden arabaya geciliyor.
206 gti lada denedik ama arkadaş roll falan bilmediğinden kornalardan falan anlamadı :D sonrada polis geldi dağıldık ztn ama 206 gti ile zevkli olacaktı anlaşabilsek..
aynen öyle :)
Kutsal bizimkilerle denedik zaten sonuçları biliyoruz sürekli denediğimiz araçlar gsi videosunu koydum zaten geçenlerde si la denedik alakasız oldu çok geçtim ibonun 106 ilede sonucu biliyoruz zaten ama onun 106 bu ikisindende daha iyi şuana kadar geçebilen 106 gti çıkmadı 2.0 R yi buralarda :) sen gelde bi del beni :D
bu ne la sabah sabah:D
Formun saatimi yanlış şuanda 09:10 olması lazım.
bu video 2.0R aldırır:D bütün araçlara maşallah
Barzo Filtre
Barzo Eksozt dışında yapıcakların var mı Okan arabaya ?
evet karıştırmış kendini saat :)
Satılık 2.0 R var özelden ulaşabilirsiniz :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5968726/detay/
valla kanka girelim dioz emmeye falanda boxer motor olduğu için öle Rs gibi kolay değil bakalım boş bi zamanda biraz daha ilerletiriz :icon_tup: alet gergin :D
sökme işlemide fena olmaz hanide ne sökecez oda meçhul :D
maşAllah japona ağırlığına, 4 çekerine ve hp sine rağmen çok iyi yürüo .. ;)
çiğer spec :)
gelsin o alacam aklını onun :D
indigo mavi yle video super olmuş imp 3 e atar atmaz 3 boy gerçekten çok hızlı araç maaşallah :)
bildiğim kadarı ile Tek kırmızılar 122HP
Maşallah iyi gitmiş hakkaten :)